PERCUMA DAFTAR AHLI ATAU BELI EMAS PUBLIC GOLD

PERCUMA DAFTAR AHLI ATAU BELI EMAS PUBLIC GOLD

Pendaftaran percuma jadi ahli public gold atau cara mula membeli emas minima RM100 atau beli gold bar 1g 24 karat lbma bebas gst. BACA LAGI »

CAWANGAN PUBLIC GOLD MALAYSIA SINGAPURA DAN INDONESIA

CAWANGAN PUBLIC GOLD MALAYSIA SINGAPURA DAN INDONESIA

Alamat cawangan public gold seluruh malaysia, singapura dan Indonesia untuk urusan jual beli emas Public Gold. BACA LAGI »

KELEBIHAN PROGRAM GAP PUBLIC GOLD

KELEBIHAN PROGRAM GAP PUBLIC GOLD

Kelebihan program GAP (Gold Accumulation Program) Public Gold atau kebaikkan program kumpul emas fizikal modal kecil pertama di Malaysia. BACA LAGI »

KELEBIHAN EMAS PUBLIC GOLD

KELEBIHAN EMAS PUBLIC GOLD

Kelebihan emas public gold bukti produk emas public gold adalah pelaburan emas fizikal terbaik di Malaysia. KLIK BACA LAGI »

CARA MEMBELI GOLD BAR 1 GRAM OTOMATIK JADI AHLI PROGRAM GAP PUBLIC GOLD

CARA MEMBELI GOLD BAR 1 GRAM OTOMATIK JADI AHLI PROGRAM GAP PUBLIC GOLD

Program GAP public gold, pelaburan emas terbaik patuh syariah dan modal terendah hanya RM138 cara mudah membeli gold bar 1 gram untuk mengumpul jongkong emas fizikal dan tukar kepada gold bar 20g dan sebagainya..klik BACA LAGI »

SENARAI PRODUK EMAS DAN PERAK PUBLIC GOLD

SENARAI PRODUK EMAS DAN PERAK PUBLIC GOLD

Senarai produk emas dan perak Public Gold untuk memilih produk pelaburan terbaik dari jenis gold bar, emas dinar atau silver bar termurah tanpa cukai gst...KLIK SEGERA BACA LAGI »

 

ARRAHNU ISLAM GADAI EMAS DINAR GOLD BAR PERAK PUBLIC GOLD

arrahnu gadaian islam emas perak

Arrahnu islam iaitu arrahnu mengikut sistem gadaian islam iaitu Koperasi Dagang Emas untuk gadai emas public gold termasuk gold bar syiling emas dinar atau jongkong perak untuk kemudahan customer public gold yang pertama telah di buka di Pulau Pinang.

Arrahnu gadaian islam untuk pajak emas public gold ini adalah untuk memudahkan semua pelanggan public gold yang kini menghadapi masalah kerana banyak arrahnu gadaian islam seperti arrahnu bank rakyat atau arrahnu agrobank yang telah tidak menerima jongkong emas,gold bar dan emas dinar untuk di gadaikan.Arrahnu koperasi dagang emas di Pulau Pinang ini adalah arrahnu pertama untuk public gold dan selepas ini akan di buka di negeri-negeri lain seluruh Malaysia. Seperti yang saya maklumi dalam artikel sebelum ini ARRAHNU PUBLIC GOLD  CAWANGAN BARU PUBLIC GOLD DI PASARAN SAHAM,pembukaan arrahnu gadaian islam ini akan memudahkan lebih 28,000 pelanggan public gold untuk memajak emas silver public gold dan seterus merancakkan pelaburan emas fizikal. Satu kelebihan arrahnu koperasi dagang emas ini adalah kebolehan mengadai jongkong perak atau silver bar. Koperasi Dagang Emas ini rasanya adalah arrahnu public gold pertama yang dapat gadai jongkong perak di Malaysia.

Arrahnu gadai islam Koperasi Dagang Emas ini adalah sistem gadaian islam mengikut syariah seperti arrahnu bank. Had pinjaman atau dapatan gadaian emas adalah 70% dari nilai emas.Contohnya jika anda mengadai emas 1 dinar yang berharga RM770, anda akan mendapat pinjaman lebih kurang RM540.Upah simpan emas yang dikenakan adalah 0.8% dari nilai marhum atau nilai emas iaitu jika 1 dinar tadi,RM770 X 0.8% = RM6.16 sebulan.Upah simpan bagi gadai silver atau perak adalah 1% sebulan. Tempoh gadaian atau masa untuk anda tebus emas adalah 6 bulan + 2 bulan + 2 bulan , iaitu hingga 10 bulan. Bagi belajar melabur emas dengan teknik arrahnu klik TEKNIK PELABURAN EMAS DAPAT WANG PERCUMA TANPA GUNA MODAL

Pembukaan arrahnu gadaian islam Koperasi Dagang Emas ini pastinya akan memudahkan pelanggan Public Gold untuk memajak emas dan perak terutamanya customer public gold yang berada di luar Kelantan. Pelanggan public Gold yang berada di Kelantan dapat gadai emas public gold seperti gold bar atau syiling dinar emas di Arrahnu Bank Islam atau arrahnu lain. Cuma kelebihan Arrahnu Koperasi Dagang Emas adalah kerana kebolehannya dapat gadai jongkong silver yang tiada pada Arrahnu lain. Jadi inilah masa pelabur silver atau perak untuk membeli perak dan memulakan pelaburan perak atau syiling dirham perak. Mulai melabur silver sekarang dengan mendaftar sebagai pelanggan public gold, klik PERCUMA DAFTAR JADI PELANGGAN PUBLIC GOLD dengan membeli 10 dirham silver yang berharga lebih kurang RM140 atau emas public gold dan seterusnya dapat menggunakan Arrahnu gadaian islam Koperasi Dagang Emas Public Gold. Selamat melabur emas dan perak fizikal tulen public gold.

PELABURAN EMAS PUBLIC GOLD
BACA ARTIKEL TERBARU PELABURAN EMAS PUBLIC GOLDclose