PERCUMA DAFTAR AHLI ATAU BELI EMAS PUBLIC GOLD

PERCUMA DAFTAR AHLI ATAU BELI EMAS PUBLIC GOLD

Pendaftaran percuma jadi ahli public gold atau cara mula membeli emas minima RM100 atau beli gold bar 1g 24 karat lbma bebas gst. BACA LAGI »

CAWANGAN PUBLIC GOLD MALAYSIA SINGAPURA DAN INDONESIA

CAWANGAN PUBLIC GOLD MALAYSIA SINGAPURA DAN INDONESIA

Alamat cawangan public gold seluruh malaysia, singapura dan Indonesia untuk urusan jual beli emas Public Gold. BACA LAGI »

KELEBIHAN PROGRAM GAP PUBLIC GOLD

KELEBIHAN PROGRAM GAP PUBLIC GOLD

Kelebihan program GAP (Gold Accumulation Program) Public Gold atau kebaikkan program kumpul emas fizikal modal kecil pertama di Malaysia. BACA LAGI »

KELEBIHAN EMAS PUBLIC GOLD

KELEBIHAN EMAS PUBLIC GOLD

Kelebihan emas public gold bukti produk emas public gold adalah pelaburan emas fizikal terbaik di Malaysia. KLIK BACA LAGI »

CARA MEMBELI GOLD BAR 1 GRAM OTOMATIK JADI AHLI PROGRAM GAP PUBLIC GOLD

CARA MEMBELI GOLD BAR 1 GRAM OTOMATIK JADI AHLI PROGRAM GAP PUBLIC GOLD

Program GAP public gold, pelaburan emas terbaik patuh syariah dan modal terendah hanya RM138 cara mudah membeli gold bar 1 gram untuk mengumpul jongkong emas fizikal dan tukar kepada gold bar 20g dan sebagainya..klik BACA LAGI »

SENARAI PRODUK EMAS DAN PERAK PUBLIC GOLD

SENARAI PRODUK EMAS DAN PERAK PUBLIC GOLD

Senarai produk emas dan perak Public Gold untuk memilih produk pelaburan terbaik dari jenis gold bar, emas dinar atau silver bar termurah tanpa cukai gst...KLIK SEGERA BACA LAGI »

 

HUBUNGI PENGEDAR EMAS

hubungi pengedar emas

hubungi pengedar emas

Hubungi pengedar emas public gold untuk bimbingan belajar pelaburan emas dan perak fizikal cara mudah membeli emas online atau teknik melabur emas dan perak.

Sebelum memulakan pelaburan emas, pastinya banyak perkara yang tidak di fahami mengenai emas dan perak. Sebagai rujukan dan panduan untuk mula memahami tentang emas adalah dari orang yang lebih berpengalaman dalam pelaburan emas fizikal, iaitu berpengalaman secara praktikal atau pelabur dan peniaga emas. Pengedar emas atau dealer public gold adalah pengedar emas dan juga pelabur emas yang memiliki kedua-dua kemahiran teori dan praktikal dalam pelaburan emas fizikal. Pengedar emas public gold adalah rakan pembimbing dalam pelaburan emas dan perak fizikal Public Gold. Sila hubungi SMS atau Whatsapp sebarang pertanyaan kepada saya mohd zaidi junus PG001425 master dealer public gold Malaysia iaitu pelabur dan pengedar emas public gold berpengalaman 019-9185593, untuk belajar mengenai pelaburan emas dan perak fizikal.

Rujukan terbaik untuk memulakan pelaburan emas atau mendapat ilmu tentang emas adalah melalui pengedar emas public gold yang berpengalaman. Pengalaman saya dalam pelaburan emas dan perak fizikal sudah melebihi 5 tahun dan telah menggunakan pelbagai teknik pelaburan emas untuk mendapat keuntungan. Sertai komuniti PelaburanEmasPublicGoldMalaysia.com untuk saling bertukar fikiran dan saling bantu membantu dalam menjana keuntungan dengan emas dan perak fizikal dengan membertahu dan menuliskan nama introducer, MOHD ZAIDI JUNUS dan kod pg introducer saya PG001425 semasa membeli emas public gold.

emas dan perak

emas dan perak

Bagi pelabur emas baru atau baru memulakan pelaburan emas fizikal, banyak persoalan yang bermain di fikiran seperti berikut :

 • Bagaimana nak mula beli emas?

Jawapan : Pelbagai cara-cara mudah mula membeli emas secara online sama ada dengan tindakan sendiri berdasarkan panduan atau pertolongan daftar dan kunci harga beli emas oleh pengedar atau dealer Public Gold klik CARA BELI EMAS PUBLIC GOLD

 • Apakah jenis emas yang perlu dibeli?
 • Bagaimana cara dapat keuntungan dengan emas fizikal?
 • Bagaimana cara teknik gadai emas di Arrahnu?
 • Apakah syarikat pelaburan emas terbaik?
 • Cara membeli emas dengan modal rendah?
 • Apakah rahsia pelabur emas fizikal yang berjaya?
 • Bila masa sesuai membeli emas?
 • Apakah kelebihan menjadi customer public gold?
 • Berapa modal permulaan melabur emas?
 • Cara membeli emas jika berada jauh dari cawangan public gold?
 • Teknik kumpul emas tanpa kos penyimpanan?
 • Dan sebagainya.

Jika anda mempunyai sebarang persoalan atau pertanyaan, sila contact pengedar emas atau peniaga emas public gold dengan hubungi saya menerusi borang online di bawah ini. Saya amat mengalu-alukan sebarang pertanyaan daripada anda untuk sama-sama melabur dan menjana keuntungan dalam pelaburan emas fizikal public gold.

[contact-form subject=’MESEJ PERTANYAAN HUBUNGI’][contact-field label=’NAMA ANDA’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’ALAMAT EMAIL ANDA’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’NEGERI TEMPAT TINGGAL ANDA’ type=’text’/][contact-field label=’KOMEN ATAU PERTANYAAN’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

SAYA MENGALU-ALUKAN SEBARANG KOMEN ATAU PERTANYAAN, TERIMA KASIH

6 Responses to HUBUNGI PENGEDAR EMAS

 1. zaini berkata:

  AsSalam En. Zaidi. Sy Zaini dr Rawang. Sy nak mula menyimpan utk anak saya, dimana sepatutnya sy bermula. Maksud sy produk emas apa yg terbaik utk mendapat pulangan maksimum.
  Apa perbezaannya berbanding menyinpan dlm ASB.
  Contohnya jika sy meyimpan RM300 setiap bulan pd kedua-dua kaedah itu, mana yg lebih untung. Mohon pencerahan.

 2. Yan berkata:

  As’salam, En. Zaidi
  Macam mana saya nak beli gold bar ni ye? baru nak start kumpul 1 gram 1 bulan, boleh bg tau caranya untuk membeli gold bar tersebut x?
  terima kasih.

  • Waalaikum mussalam yan,
   CARA BELI EMAS PROGRAM GAP OTOMATIK JADI AHLI PUBLIC GOLD, TANPA PERLU DAFTAR…HANYA IKUTI 3 LANGKAH DIBAWAH :

   1 : Rujuk harga emas harian GAP di http://www.publicgold.com.my

   2 : Masukkan wang/transfer/cash deposit/bank in mengikut harga emas harian GAP ke akaun Public Gold : Nama Akaun : PUBLIC GOLD MARKETING SDN BHD Maybank bernombor : 5571-3923-8048 atau
   Public Bank bernombor : 3167-52-0833
   dan ambil gambar resit bank tersebut.

   3 : Hantar gambar resit bank dan maklumat butiran di bawah Whatsapp Ke 017-4866 916. Maklumat butiran perlu dihantar : Format maklumat pembayaran GAP,
   PG NEW BELI GAP Jumlah Tempahan(Tarikh & Masa Pembayaran)
   seperti di bawah:
   Tuliskan :

   PG NEW BELI GAP RM168 (30/10/2015 & 11:53:41)
   Nama Penuh :
   Nombor Kad Pengenalan :
   No. Telefon :
   Emel :
   Item pembelian : BELI GAP RM168
   Nama Introducer : MOHD ZAIDI BIN JUNUS
   Kod PG Introducer : PG001425
   disertakan resit bank pembelian emas gap

   hantar whatsapp ke 0174866916 (office hq public gold bahagian GAP)

   TAHNIAH !!! ANDA TELAH BELI EMAS PROGRAM GAP DAN TELAH MENJADI AHLI PUBLIC GOLD Selepas itu anda akan dapat balasan sms dan emel disertakan kod pg ahli dan password untuk login masuk ke website public gold.

   Maklumat dan bimbingan whatsapp ke saya 019-9185593
   terima kasih

 3. NOR DIYANA NORDIN berkata:

  SAYA TELAH MEMBELI JONGKONG EMAS 999…BAGAIMANA CARA UTK MENJUAL BALIK

  • Diyana boleh menjual balik emas Public Gold dengan mudah…sama ada boleh terus kunjungi cawangan Public Gold berdekatan atau lock jual emas online..
   Sekian, terima kasih

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

BACA ARTIKEL TERBARU PELABURAN EMAS PUBLIC GOLDclose