PERCUMA DAFTAR AHLI ATAU BELI EMAS PUBLIC GOLD

PERCUMA DAFTAR AHLI ATAU BELI EMAS PUBLIC GOLD

Pendaftaran percuma jadi ahli public gold atau cara mula membeli emas minima RM100 atau beli gold bar 1g 24 karat lbma bebas gst. BACA LAGI »

CAWANGAN PUBLIC GOLD MALAYSIA SINGAPURA DAN INDONESIA

CAWANGAN PUBLIC GOLD MALAYSIA SINGAPURA DAN INDONESIA

Alamat cawangan public gold seluruh malaysia, singapura dan Indonesia untuk urusan jual beli emas Public Gold. BACA LAGI »

KELEBIHAN PROGRAM GAP PUBLIC GOLD

KELEBIHAN PROGRAM GAP PUBLIC GOLD

Kelebihan program GAP (Gold Accumulation Program) Public Gold atau kebaikkan program kumpul emas fizikal modal kecil pertama di Malaysia. BACA LAGI »

KELEBIHAN EMAS PUBLIC GOLD

KELEBIHAN EMAS PUBLIC GOLD

Kelebihan emas public gold bukti produk emas public gold adalah pelaburan emas fizikal terbaik di Malaysia. KLIK BACA LAGI »

CARA MEMBELI GOLD BAR 1 GRAM OTOMATIK JADI AHLI PROGRAM GAP PUBLIC GOLD

CARA MEMBELI GOLD BAR 1 GRAM OTOMATIK JADI AHLI PROGRAM GAP PUBLIC GOLD

Program GAP public gold, pelaburan emas terbaik patuh syariah dan modal terendah hanya RM138 cara mudah membeli gold bar 1 gram untuk mengumpul jongkong emas fizikal dan tukar kepada gold bar 20g dan sebagainya..klik BACA LAGI »

SENARAI PRODUK EMAS DAN PERAK PUBLIC GOLD

SENARAI PRODUK EMAS DAN PERAK PUBLIC GOLD

Senarai produk emas dan perak Public Gold untuk memilih produk pelaburan terbaik dari jenis gold bar, emas dinar atau silver bar termurah tanpa cukai gst...KLIK SEGERA BACA LAGI »

 

STRATEGI UNTUNG CEPAT LANGKAH TERUS JADI PRIORITI DEALER

gold bars

Strategi untung cepat dengan langkah terus menjadi prioriti dealer public gold adalah cara berkesan mendapat laba segera atau keuntungan dalam masa singkat kerana anda terus mendapat komisen tinggi dari public gold dan berpeluang membeli emas yang mempunyai spread yang rendah dan mendapat keuntungan yang cepat. Syarikat pelaburan emas Malaysia iaitu public gold menggunakan sistem pangkat dan memberi komisen yang berlainan bagi pangkat berbeza seperti new dealer public gold,priority dealer dan master dealer. Walau bagaimanapun ada kaedah untung cepat dengan  melangkah terus ke pangkat priority dealer dan memperolehi komisen priority dealer iaitu 1.5% setiap kali belian emas public gold. LIHAT SYARAT PANGKAT DEALER DAN KOMISEN DEALER PUBLIC GOLD untuk melihat kategori pangkat dealer public gold.

Syarat terus menjadi priority dealer public gold :

Mempunyai MODAL MINIMUN RM100,000 dan berumur 18 tahun ke atas.

Langkah terus  menjadi priority dealer dan mendapat untung cepat :

1. Beli emas public gold berjumlah RM100,000 sekali gus atau dalam satu resit dengan cara

Hubungi atau SMS kepada saya Zaidi 019-9185593 dengan menyertakan NAMA PENUH ANDA,NOMBOR KAD PENGENALAN,NOMBOR HANDPHONE, EMEL,ALAMAT, NO AKAUN MAYBANK ATAU PUBLIC BANK (untuk syarikat public gold memasukkan komisen),JENIS EMAS YANG MAHU DIBELI ( mesti berjumlah RM100k) dan CAWANGAN PUBLIC GOLD TERDEKAT ANDA (untuk anda bayar dan ambil stok emas anda tersebut).Saya akan lock harga beli emas tersebut untuk anda dan daftarkan nama anda sebagai prioriti dealer  public gold dimana pun anda berada kerana public gold mempunyai cawangan semua negeri dalam Malaysia. Apabila anda sudah menjadi priority dealer public gold dan mempunyai kod pg, anda akan dapat mengunci harga emas atau lock harga beli emas atau lock jual emas di internet atau SMS.

2. Kita pantau  harga emas semasa bersama dengan melayari http://www.publicgold.com.my 24 jam sehari.Harga emas fizikal public gold berubah setiap 20 minit mengikut harga emas antarabangsa.Harga emas fizikal public gold terdiri daripada jongkong emas atau gold bar emas 999.9%, syiling dinar emas 916, i-series emas 916,D-series barangan kemas  emas 916 dan jongkong perak atau silver bar atau syiling dirham. Anda boleh membeli gold bar, syiling dinar, emas i-series, barangan kemas d-series,silver atau bercampur-campur asalkan berjumlah RM100k.Apabila harga emas rendah dan anda bersetuju dengan harga tersebut saya akan kunci harga beli emas untuk anda.

3. Lihat emel anda apabila saya telah lock harga emas dan terdapat placed order dari public gold, Pihak Public Gold akan menghubungi anda pada waktu pejabat untuk pengesahan pembelian emas tersebut dan anda  buka email anda sekali lagi untuk mendapat Sales Order (S.O) pembelian emas yang dihantar oleh pihak Public Gold dan tercatat senarai jumlah belian emas, nombor pg kod anda dan nombor akaun Maybank dan Public Bank bagi Public Gold Marketing Sdn Bhd. Nombor akaun Maybank dan Public Bank bagi Public Gold Marketing Sdn Bhd adalah Maybank berhad iaitu 5071-3410-4563 dan Public Bank berhad 3167-52-0833.Lihat contoh sales order atau s.o untuk terus menjadi priority dealer public gold dibawah.

priority dealer public gold

4.  Bank  in jumlah belian emas tersebut atau transfer ke dalam Akaun Public Gold Marketing Sdn Bhd dan simpan slip bank baik-baik. Slip bank in atau pemindahan wang atau deposit tunai ini adalah pembuktian anda telah memasukkan wang tersebut untuk anda mengambil stok emas tersebut. Pihak public gold memberikan masa selewat-lewatnya 3 hari untuk anda bayar ,bank in atau transfer ke akaun Public Gold Marketing Sdn Bhd. Anda boleh bank in wang atau pindah wang atau deposit tunai bercampur-campur asalkan berjumlah seperti jumlah belian emas anda. Jangan bimbang untuk bank in wang atau pindah waang ke akaun PUBLIC GOLD MARKETING SDN BHD kerana anda pasti akan dapat emas yang anda beli.rujukan klik MENGENAI PUBLIC GOLD KELULUSAN BNM PENGIKTIRAFAN ANUGERAH SYARIKAT EMAS FIZIKAL MALAYSIA

5. Ambil stok emas anda di cawangan Public Gold berdekatan anda dengan menunjukkan slip bank yang anda telah bank in tersebut. Bawa juga ic atau kad pengenalan anda dan salinan buku atau penyata akaun maybank atau public bank anda.Isi borang dealer dengan menulis nama introducer MOHD ZAIDI BIN JUNUS dan no.kod introducer PG001425.Public gold menyediakan alat pemeriksa ketulenan di setiap cawangan public gold.Anda boleh memeriksa atau check ketulinan emas yang telah dibeli secara percuma disini.

Anda juga boleh terus ke cawangan Public Gold untuk mendapat maklumat atau membeli emas atau menjadi dealer public gold.Katakan pada pihak public gold dan tulis borang nama introducer MOHD ZAIDI BIN JUNUS dan no.kod introducer PG001425. Apabila anda telah meletakkan nama saya sebagai introducer, hantar atau SMS nombor akaun maybank anda untuk saya masukkan saguhati kepada anda..
Harga emas adalah tetap,jika anda TIDAK beritahu atau tulis nama INTRODUCER,komisen TIDAK akan diperolehi kepada sesiapa..TAPI jika beritahu saya sebagai introducer,komisen akan diperolehi kepada saya dan anda…

Tips pelaburan emas prioriti dealer public gold adalah membeli jenis emas yang mempunyai spread yang rendah seperti 100g gold bar 999.9 atau 250g gold bar 999.9 atau 10 dinar 916. Lihat JENIS PRODUK EMAS TERBAIK UNTUK MELABUR.

Kelebihan jadi priority dealer public gold :

1. Dapat komisen dari syarikat public gold 1.5% setiap kali membeli emas dan dapat komisen 0.5% apabila menjual emas

2. Memperolehi komisen 0.5% secara tidak langsung apabila merekret new dealer di bawah kita.

3. Berpeluang menjadi peniaga emas.

4. Boleh lock price harga beli emas atau kunci harga jual emas sendiri dengan mudah pada website public gold atau SMS 24 jam sehari.lihat CARA  AKTIFKAN AKAUN PUBLIC GOLD UNTUK DAPAT KUNCI HARGA BELI EMAS

5. Boleh gadai emas di cawangan public gold dan menyimpan emas di public safe di cawangan public gold.

6. Dapat ganjaran daripada promosi-promosi public gold dari masa ke semasa.

Kekurangan :

Peluang keemasan ini adalah terhad pada tempoh promosi, jadi cepat bertindak sebelum peluang ini ditutup…

KLIK DISINI UNTUK  JADI PELANGGAN/DEALER PUBLIC GOLD IAITU DAFTAR,REGISTER DAN KUNCI HARGA BELI EMAS,PLACED ORDER PADA WEBSITE PUBLIC GOLD BAGI MEMBOLEHKAN JUAL BELI EMAS PUBLIC GOLD ONLINE  24 JAM UNTUK MEMULAI PELABURAN EMAS FIZIKAL. PLACED ORDER ATAU LOCK HARGA EMAS SEKARANG,BUAT BAYARAN DAN TERUS DAPAT EMAS

3 Responses to STRATEGI UNTUNG CEPAT LANGKAH TERUS JADI PRIORITI DEALER

  1. Noreha berkata:

    Sy dah jadi dealer PG setahun lebih dah. Beli gold hampir setiap bulan. Bagaimana caranya nak jadi prioriti dealer ni, duit tak ada 100k. Nak cari downline pun susah. So macamana. Harap dapat bantu.
    019-9916292

  2. zaidiemas berkata:

    Nor,polisi dealer public gold 2013,beri kemudahan pilihan naik pangkat..jadi priority pilihan 3,jumlah belian emas terkumpul RM50k ke atas DAN menrekrut 3 new dealer/priority dealer/master dealer dan jumlah belian terkumpul RM250k dalam tempoh 12 bulan..lihat http://www.pelaburanemaspublicgoldmalaysia.com/terma-dan-syarat-pengedar-emas-polisi-public-gold-2013/

  3. zaidiemas berkata:

    Nor,cara untuk mendapat new dealer tu..kan nor sentiasa beli emas..jadi,beli emas atau jadikan suami/adik bradik/anak sebagai new dealer dibawah kita…

Tinggalkan Balasan kepada zaidiemas Batal balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

BACA ARTIKEL TERBARU PELABURAN EMAS PUBLIC GOLDclose