PERCUMA DAFTAR AHLI ATAU BELI EMAS PUBLIC GOLD

PERCUMA DAFTAR AHLI ATAU BELI EMAS PUBLIC GOLD

Pendaftaran percuma jadi ahli public gold atau cara mula membeli emas minima RM100 atau beli gold bar 1g 24 karat lbma bebas gst. BACA LAGI »

CAWANGAN PUBLIC GOLD MALAYSIA SINGAPURA DAN INDONESIA

CAWANGAN PUBLIC GOLD MALAYSIA SINGAPURA DAN INDONESIA

Alamat cawangan public gold seluruh malaysia, singapura dan Indonesia untuk urusan jual beli emas Public Gold. BACA LAGI »

KELEBIHAN PROGRAM GAP PUBLIC GOLD

KELEBIHAN PROGRAM GAP PUBLIC GOLD

Kelebihan program GAP (Gold Accumulation Program) Public Gold atau kebaikkan program kumpul emas fizikal modal kecil pertama di Malaysia. BACA LAGI »

KELEBIHAN EMAS PUBLIC GOLD

KELEBIHAN EMAS PUBLIC GOLD

Kelebihan emas public gold bukti produk emas public gold adalah pelaburan emas fizikal terbaik di Malaysia. KLIK BACA LAGI »

CARA MEMBELI GOLD BAR 1 GRAM OTOMATIK JADI AHLI PROGRAM GAP PUBLIC GOLD

CARA MEMBELI GOLD BAR 1 GRAM OTOMATIK JADI AHLI PROGRAM GAP PUBLIC GOLD

Program GAP public gold, pelaburan emas terbaik patuh syariah dan modal terendah hanya RM138 cara mudah membeli gold bar 1 gram untuk mengumpul jongkong emas fizikal dan tukar kepada gold bar 20g dan sebagainya..klik BACA LAGI »

SENARAI PRODUK EMAS DAN PERAK PUBLIC GOLD

SENARAI PRODUK EMAS DAN PERAK PUBLIC GOLD

Senarai produk emas dan perak Public Gold untuk memilih produk pelaburan terbaik dari jenis gold bar, emas dinar atau silver bar termurah tanpa cukai gst...KLIK SEGERA BACA LAGI »

 

KEISTIMEWAAN MENJADI DEALER ATAU PENGEDAR PUBLIC GOLD

1.Mendapat komisen daripada Public Gold

i) Bila membeli emas akan diberi komisen mengikut pangkat :

a) Master dealer public gold – dapat 2%

b) Priority dealer – dapat 1.5%

c) New dealer dapat 1.0%

2.Bila menjual emas kepada Public Gold.Semua peringkat dealer akan mendapat komisen 0.5%

3. Mendapat komisen percuma free tanpa berkerja atau tanpa membeli emas.Bila rekrut atau dealer dibawah kita membeli emas, kita akan mendapat komisen mengikut pangkat dealer kita.

Contohnya,jika kita berpangkat Master dealer, kita akan mendapat komisen 0.5 daripada Prioriti dealer dibawah kita dan 1.0% daripada new dealer.Jika kita berpangkat priority dealer,kita akan mendapat 0.5% apabila new dealer dibawah kita membeli emas.

4.Mendapat kuntungan daripada kenaikan harga emas dan berniaga emas jongkong,syiling dinar,jongkong siver,syiling dirham dan barang kemas jewellery.Emas semakin tinggi nilainya sedangkan wang semakin rendah nilainya, jadi fikirkan mahu simpan emas atau wang…

5.Mendapat keuntungan daripada perniagaan emas iaitu apabila rakan atau kenalaan ingin membeli emas atau menjual emas.

6.Mendapat munafaat daripada emas iaitu apabila kecemasan atau kesempitan wang, kita mudah mencairkan emas tersebut kepada wang sama ada jual atau gadai. Sistem public gold yang cekap dan cepat membolehkan kita mendapat wang hanya dalam masa sehari apabila kita menjual emas. Jika menjual saham dana amanah, ianya mngambil masa sekurang-kurangnya seminggu untuk kita mendapat wang hasil jualan tersebut.

7. Dapat menyimpan emas kita di Public gold dan  memperolehi wang  seperti gadai di arrahnu.

8. Mendapat keistimewaan daripada promosi public gold.

BACA ARTIKEL TERBARU PELABURAN EMAS PUBLIC GOLDclose
Inline
Inline