PERCUMA DAFTAR AHLI ATAU BELI EMAS PUBLIC GOLD

PERCUMA DAFTAR AHLI ATAU BELI EMAS PUBLIC GOLD

Pendaftaran percuma jadi ahli public gold atau cara mula membeli emas minima RM100 atau beli gold bar 1g 24 karat lbma bebas gst. BACA LAGI »

CAWANGAN PUBLIC GOLD MALAYSIA SINGAPURA DAN INDONESIA

CAWANGAN PUBLIC GOLD MALAYSIA SINGAPURA DAN INDONESIA

Alamat cawangan public gold seluruh malaysia, singapura dan Indonesia untuk urusan jual beli emas Public Gold. BACA LAGI »

KELEBIHAN PROGRAM GAP PUBLIC GOLD

KELEBIHAN PROGRAM GAP PUBLIC GOLD

Kelebihan program GAP (Gold Accumulation Program) Public Gold atau kebaikkan program kumpul emas fizikal modal kecil pertama di Malaysia. BACA LAGI »

KELEBIHAN EMAS PUBLIC GOLD

KELEBIHAN EMAS PUBLIC GOLD

Kelebihan emas public gold bukti produk emas public gold adalah pelaburan emas fizikal terbaik di Malaysia. KLIK BACA LAGI »

CARA MEMBELI GOLD BAR 1 GRAM OTOMATIK JADI AHLI PROGRAM GAP PUBLIC GOLD

CARA MEMBELI GOLD BAR 1 GRAM OTOMATIK JADI AHLI PROGRAM GAP PUBLIC GOLD

Program GAP public gold, pelaburan emas terbaik patuh syariah dan modal terendah hanya RM138 cara mudah membeli gold bar 1 gram untuk mengumpul jongkong emas fizikal dan tukar kepada gold bar 20g dan sebagainya..klik BACA LAGI »

SENARAI PRODUK EMAS DAN PERAK PUBLIC GOLD

SENARAI PRODUK EMAS DAN PERAK PUBLIC GOLD

Senarai produk emas dan perak Public Gold untuk memilih produk pelaburan terbaik dari jenis gold bar, emas dinar atau silver bar termurah tanpa cukai gst...KLIK SEGERA BACA LAGI »

 

PELABURAN EMAS DIJAMIN SAH PUBLIC GOLD DAPAT KELULUSAN BNM

public gold dikeluarkan alert list bnm

Pelaburan emas Public Gold dijamin sah dan mendapat kelulusan Bank Negara Malaysia bnm dan syarikat public gold telah dikeluarkan dari senarai ‘alert list’ bnm dan dapat menjawab persoalan apakah public gold sah.Pelabur emas public gold pastinya bertambah yakin dengan pelaburan emas public gold memahami apakah pelaburan emas dan pastinya ramai pelabur akan memulai pelaburan emas public gold yang sememangnya lebih menguntungkan berbanding pelaburan lain.

Pelaburan emas public gold sememangnya pelaburan emas yang melibatkan jual beli emas yang tulen dan diperakukan dengan sijil ketulenan. Pelaburan emas public gold hanya melibatkan jual beli emas seperti kedai emas,cuma bezanya public gold menjual dan membeli emas secara online 24 jam dengan kaedah kunci harga melalui website public gold atau SMS, bayar dan dapatkan emas yang tulen dan murah di cawangan public gold berdekatan anda.

Sekarang ini pelabur-pelabur tegar emas perlu berhati-hati dengan syarikat pelaburan emas yang tumbuh bagai cendawan dan menggunakan nama pelaburan emas yang sememangnya menguntungkan dan memanipulasikan pelaburan emas dalam bentuk skim cepat kaya. Dahulu ada kawan yang menghubungi saya dan kononnya ingin bertanya mengenai pelaburan emas public gold. Saya menerangkan mengenai pelaburan emas public gold dan menyatakan keuntungan pelaburan emas public gold dalam 25% setahun.Dia memberi tawaran supaya melabur dalam pelaburan emas lain yang memberi pulangan yang lebih lumayan iaitu dengan bermodalkan RM20k akan dapat imbuhan RM300 seminggu. Saya membalas balik tawaran itu supaya dia melabur dalam pelaburan emas buatan saya dengan modal RM20k akan diberikan imbuhan RM1000 seminggu dengan tiada jaminan berapa minggu imbuhan yang dia akan perolehi. Kawan saya bengang dan terus berlalu pergi dan tidak jumpa hingga kini. Seperti yang saya tulis dalam artikel sebelum ini, dalam pelaburan emas public gold,pelabur tidak akan rugi walaupun syarikat public gold mati kerana dalam pelaburan emas fizikal public gold, pelabur membeli emas dan memperolehi emas yang murah dan tulen yang boleh di jual di seluruh dunia. Namun begitu berita public gold dikeluarkan dari senarai ‘alert list’ Bank Negara Malaysia akan lebih memberi semangat,keyakinan  dan jaminan bahawa pelaburan emas public gold malaysia akan berkekalan dan terus berkembang maju.

Pelabur emas yang ingin mula melabur pelaburan emas atau meneruskan pelaburan emas mestilah meneliti dan menyemak syarikat pelaburan agar pelaburan emas anda sah,mendapat kelulusan bnm agar pelaburan emas itu berkekalan. Apalah gunanya melabur dengan memberi modal yang banyak dan dijanjikan pulangan yang banyak jika akhirnya kita akan mengalami kerugian.

Nasihat saya, sila lakukan semakan dan bertanya terus kepada pihak Bank Negara Malaysia (BNM) sebelum anda mahu memulakan atau meneruskan pelaburan emas anda dengan merujuk laman web Bank Negara Malaysia www.bnm.gov.my atau hubungi talian 1-300-88-5465.

Jika anda ingin melihat senarai syarikat dan website dalam senarai “alert list” Bank Negara Malaysia yang terkini sila layari  http://www.bnm.gov.my/index.php?ch=en_financialconsumeralert&lang=en lepas tu klik Consumer Alert dan klik List of companies and websites

Cadangan terbaik dari saya, mari mulai pelaburan emas dalam pelaburan emas public gold yang dijamin sah dan mendapat kelulusan Bank Negara Malaysia.Nasihat saya untuk mengandakan keuntungan dalam pelaburan emas public gold adalah dengan menjadi new dealer public gold. Banyak kelebihan apabila menjadi dealer public gold. Klik KELEBIHAN MENJADI DEALER PUBLIC GOLD.

Rebut peluang keemasan anda dalam pelaburan emas public gold sekarang kerana public gold sudah mula berkembang pesat.Public Gold telah mula membuka arrahnu sendiri dibawah anak syarikat public gold iaitu Koperasi Dagang Emas untuk memudahkan pelanggan public gold memajak emas atau perak atau arrahnu dapat gadai gold bar kerana banyak arrahnu atau bank yang tidak terima jongkong emas,gold bar,syiling dinar atau silver untuk digadai. Arrahnu public gold pertama telah beroperasi di Pulau Pinang dan seterusnya akan menyusul ke 17 cawangan public gold seluruh negeri.Lihat CAWANGAN PUBLIC GOLD UNTUK BELI JUAL EMAS. Public gold juga merancang untuk disenaraikan dalam pasaran saham. Apabila public gold disenaraikan dalam pasaran saham, modal syarikat public gold akan bertambah dan syarikat dapat mengembangkan lagi emas public gold keluar Negara.

Sila daftar free dengan menjadi pelanggan public gold sekarang juga dengan mula membeli emas public gold untuk masa depan yang cerah dan gemilang. Klik PERCUMA DAFTAR JADI PELANGGAN PUBLIC GOLD dan mula membeli emas public gold sekarang semasa harga emas masih murah kerana penurunan harga emas disebabkan peristiwa hari raya korban sebelum harga emas naik kerana ribut taufan sandy yang melanda Amerika Syarikat. Harga emas dijangkakan akan naik dalam masa terdekat kerana Taufan Sandy akan menyebabkan matawang Dollar u.s Amerika akan mengalami penurunan.

Mulai melabur dalam pelaburan emas public gold sekarang yang dijamin sah dan mendapat kelulusan Bank Negara Malaysia. Lihat CARA MEMULAI PELABURAN EMAS PUBLIC GOLD.

BACA ARTIKEL TERBARU PELABURAN EMAS PUBLIC GOLDclose
Inline
Inline