PERCUMA DAFTAR AHLI ATAU BELI EMAS PUBLIC GOLD

PERCUMA DAFTAR AHLI ATAU BELI EMAS PUBLIC GOLD

Pendaftaran percuma jadi ahli public gold atau cara mula membeli emas minima RM100 atau beli gold bar 1g 24 karat lbma bebas gst. BACA LAGI »

CAWANGAN PUBLIC GOLD MALAYSIA SINGAPURA DAN INDONESIA

CAWANGAN PUBLIC GOLD MALAYSIA SINGAPURA DAN INDONESIA

Alamat cawangan public gold seluruh malaysia, singapura dan Indonesia untuk urusan jual beli emas Public Gold. BACA LAGI »

KELEBIHAN PROGRAM GAP PUBLIC GOLD

KELEBIHAN PROGRAM GAP PUBLIC GOLD

Kelebihan program GAP (Gold Accumulation Program) Public Gold atau kebaikkan program kumpul emas fizikal modal kecil pertama di Malaysia. BACA LAGI »

KELEBIHAN EMAS PUBLIC GOLD

KELEBIHAN EMAS PUBLIC GOLD

Kelebihan emas public gold bukti produk emas public gold adalah pelaburan emas fizikal terbaik di Malaysia. KLIK BACA LAGI »

CARA MEMBELI GOLD BAR 1 GRAM OTOMATIK JADI AHLI PROGRAM GAP PUBLIC GOLD

CARA MEMBELI GOLD BAR 1 GRAM OTOMATIK JADI AHLI PROGRAM GAP PUBLIC GOLD

Program GAP public gold, pelaburan emas terbaik patuh syariah dan modal terendah hanya RM138 cara mudah membeli gold bar 1 gram untuk mengumpul jongkong emas fizikal dan tukar kepada gold bar 20g dan sebagainya..klik BACA LAGI »

SENARAI PRODUK EMAS DAN PERAK PUBLIC GOLD

SENARAI PRODUK EMAS DAN PERAK PUBLIC GOLD

Senarai produk emas dan perak Public Gold untuk memilih produk pelaburan terbaik dari jenis gold bar, emas dinar atau silver bar termurah tanpa cukai gst...KLIK SEGERA BACA LAGI »

 

PROMOSI BELI EMAS MURAH EMAS DINAR I-SERIES PUBLIC GOLD

promosi beli emas murah

Promosi beli emas murah iaitu emas dinar atau i-series emas 916 public gold bulan September 2012 sempena promosi merdeka Malaysia.Peluang terbaik ini bagi yang ingin pelabur yang ingin memulakan pelaburan emas atau pelanggan emas public gold yang membeli emas 916 samada syiling dinar atau  i-series public gold pada bulan September 2012.Public gold akan memberikan baucar tunai bernilai RM100 bagi setiap belian emas 916 yang bernilai RM10,000 keatas dalam satu transaksi. Baucer tunai bernilai RM100 ini anda boleh gunakan untuk membeli emas public gold.

Peluang keemasan ini anda perlu rebut segera kerana masa terbaik membeli emas adalah masa sekarang dimana harga emas masih murah dan produk emas syiling dinar adalah jenis emas terbaik untuk anda mulakan pelaburan emas kerana syiling emas dinar mempunyai spread yang rendah dengan modal yang sedikit lihat JENIS EMAS TERBAIK UNTUK PELABURAN EMAS

Tarikh promosi beli emas 916 murah :

1 September 2012 – 30 September 2012

Terma dan Syarat promosi :  

Promosi beli emas 916 : Malaysia Day 916 Special

Dengan setiap pembelian Public Gold 916 Dinar atau i-Series bernilai RM10,000 dan ke atas dalam satu transaksi, anda akan mendapat RM100.00 baucar tunai bagi pembelian seterusnya. Terhad kepada 200 baucar tunai sahaja.

  • 1. Promosi ini hanya sah dari 1 September – 30 September 2012 sahaja.
  • 2. Tebusan ini hanya sah kepada pembelian Public Gold 916 Dinar atau i-series yang bernilai RM10,000 dan ke atas dalam satu transaksi.
  • 3. Baucar tunai hanya sah laku untuk 3 bulan sahaja dari tarikh pengeluaran.
  • 4. ** Terhad kepada 200 keping Baucar tunai sahaja.
  • 5. Promosi ini TIDAK termasuk pembelian melalui ansuran bulanan (Easy Payment Purchase-EPP)
  • 6. Hanya pesanan atau pembelian yang dibayar penuh akan diambil kira dalam promosi ini
  • 7. Segala pembatalan pembelian atau tidak membayar mengikut tempoh ditetapkan tidak layak untuk promosi ini.
  • 8. Pihak pengurusan Public Gold berhak, mengubah terma dan syarat tanpa sebarang notis.

Bagi peminat emas yang ingin mencuba beli emas dinar untuk simpanan atau pelabur yang ingin memulai pelaburan emas boleh lihat cara membeli emas atau menjadi pelanggan public gold dengan klik LANGKAH MELABUR EMAS CARA MEMBELI EMAS PUBLIC GOLD

BACA ARTIKEL TERBARU PELABURAN EMAS PUBLIC GOLDclose