PERCUMA DAFTAR AHLI ATAU BELI EMAS PUBLIC GOLD

PERCUMA DAFTAR AHLI ATAU BELI EMAS PUBLIC GOLD

Pendaftaran percuma jadi ahli public gold atau cara mula membeli emas minima RM100 atau beli gold bar 1g 24 karat lbma bebas gst. BACA LAGI »

CAWANGAN PUBLIC GOLD MALAYSIA SINGAPURA DAN INDONESIA

CAWANGAN PUBLIC GOLD MALAYSIA SINGAPURA DAN INDONESIA

Alamat cawangan public gold seluruh malaysia, singapura dan Indonesia untuk urusan jual beli emas Public Gold. BACA LAGI »

KELEBIHAN PROGRAM GAP PUBLIC GOLD

KELEBIHAN PROGRAM GAP PUBLIC GOLD

Kelebihan program GAP (Gold Accumulation Program) Public Gold atau kebaikkan program kumpul emas fizikal modal kecil pertama di Malaysia. BACA LAGI »

KELEBIHAN EMAS PUBLIC GOLD

KELEBIHAN EMAS PUBLIC GOLD

Kelebihan emas public gold bukti produk emas public gold adalah pelaburan emas fizikal terbaik di Malaysia. KLIK BACA LAGI »

CARA MEMBELI GOLD BAR 1 GRAM OTOMATIK JADI AHLI PROGRAM GAP PUBLIC GOLD

CARA MEMBELI GOLD BAR 1 GRAM OTOMATIK JADI AHLI PROGRAM GAP PUBLIC GOLD

Program GAP public gold, pelaburan emas terbaik patuh syariah dan modal terendah hanya RM138 cara mudah membeli gold bar 1 gram untuk mengumpul jongkong emas fizikal dan tukar kepada gold bar 20g dan sebagainya..klik BACA LAGI »

SENARAI PRODUK EMAS DAN PERAK PUBLIC GOLD

SENARAI PRODUK EMAS DAN PERAK PUBLIC GOLD

Senarai produk emas dan perak Public Gold untuk memilih produk pelaburan terbaik dari jenis gold bar, emas dinar atau silver bar termurah tanpa cukai gst...KLIK SEGERA BACA LAGI »

 

PROMOSI EMAS BULAN OGOS

promosi emas ogos 2013

promosi emas ogos 2013

Public gold mengadakan dua promosi emas pada bulan ogos iaitu promosi merdeka jongkong emas bungamas dan promosi raya dealer recruitment drive untuk pengedar emas sempena bulan merdeka  dan hari raya.

Promosi berganda public gold bulan ogos  iaitu:

PROMOSI MERDEKA

Promosi merdeka yang terbuka kepada semua pelanggan atau pengedar public gold untuk membeli jongkong emas bungamas public gold yang bercirikan kesenian melayu amat sesuai sebagai koleksi,hadiah kepada yang tersayang,pelindung nilai harta dan sebagai pelaburan masa depan. Dengan pembelian sekeping jongkong emas BungaMas 50gm dalam satu invois, anda layak membeli sekeping syiling 10 Dirham dengan RM31 sahaja. Harga asal sekeping 10 dirham perak kini adalah RM91, dahulu tahun 2011 harga sekeping syiling 10 dirham perak adalah hampir RM200. Rebut peluang menyimpan emas dan perak pada harga murah kini. Klik DISINI untuk melihat harga emas bungamas 50g atau harga emas semasa public gold atau daftar percuma dan beli emas public gold.

Penerangan terma dan syarat promosi merdeka pembelian gold bar bungamas :

Bersempena dengan Bulan Merdeka, dengan pembelian sekeping jongkong emas BungaMas 50gm dalam satu invois, anda layak membeli sekeping 10 Dirham dengan RM31 sahaja.

Tempoh promosi :1hb Ogos 2013 hingga 31hb Ogos 2013

KELAYAKAN

1. Promosi ini bermula dari 1 Ogos 2013 hingga 31 Ogos 2013.
2. Promosi ini terbuka kepada semua pengedar dan pelanggan Public Gold.
3. Dengan pembelian sekeping jongkong emas BungaMas 50gm dalam satu invois, anda layak membeli sekeping 10 Dirham dengan RM31 sahaja. Terhad kepada 1 keping 10 Dirham dalam satu invois sahaja.
4. Promosi ini adalah sah untuk pembayaran melalui internet, ESOS, apikasi mudah alih menerusi talian atau mengunjungi cawangan terdekat kami.
5. Promosi ini adalah sah untuk pembayaran penuh sahaja.
6. Terhad kepada 200 keping 10 Dirham yang pertama sahaja.
7. Sebarang pembatalan pembelian atau pembelian yang tidak dibayar berdasarkan tempoh yang ditetapkan adalah tidak layak untuk promosi ini.
PENAFIAN
1. Pengurusan Public Gold berhak untuk meminda terma-terma dan syarat tanpa member sebarang notis.

PROMOSI RAYA RECRUITMENT DRIVE DRD

Promosi raya dealer recruitment drive DRD pula adalah pemberian duit raya RM100 kepada pengedar emas atau dealer yang dapat merekrut pengedar emas yang baru.

Promosi atau tawaran dari saya kepada dealer atau pengedar emas baru yang mendaftar pada bulan ogos yang menggunakan nama saya sebagai introducer MOHD ZAIDI BIN JUNUS dan nombor kod introducer PG001425 akan diberi duit raya RM100 atau lebih. Anda boleh memilih cara untuk menjadi dealer atau pengedar emas dengan membeli atau daftar dan booking harga melalui website sendiri atau menghantar butiran anda untuk saya daftarkan sebagai pengedar emas public gold. Lihat CARA MENJADI DEALER PUBLIC GOLD. Apabila anda telah membeli emas RM20,000 keatas dan menjadi dealer public gold menggunakan nama saya sebagai introducer, sms maklumat anda berserta no akaun maybank anda kepada saya 019-9185593 untuk saya beri atau transfer wang raya RM100 keatas dan meletakkan nama anda pada website ini sebagai dealer dibawah rangkaian pelaburanemaspublicgoldmalaysia.com.

Rebut peluang keemasan menjadi dealer baru atau new dealer public gold untuk memulai pelaburan emas pada harga emas yang murah sekarang.Harga emas sudah mulai naik dan akan terus naik seperti ramalan pakar emas antarabangsa yang telah menukar ramalan harga emas tahun 2013.

Goldman sachs yang dulu meramalkan harga emas pada akhir tahun 2013 adalah 1050 us/oz kini telah menaikkan ramalannya kepada 1400 us/oz. Dalam artikel terbaru 1 ogos 2013 peramal meramalkan harga emas mungkin pada $1500 atau lebih. Artikel ini bertajuk Gold trends indicate possibility of $1500 by end-2013. Petikan artikel Gold trends “Perhaps, I may reserve the technical view on gold to a later day but some overview on technicals may be appropriate at this time. The Kitco charts for one year gold based on closing New York prices show a continous downard slope or in technical terminology a descending channel. It would require sustained break above $1400 to push prices higher to $1500 and later $1600 levels.” Artikel penuh sila klik

http://www.bullionstreet.com/news/gold-trends-indicate-possibility-of-1500-by-end2013/5315

Terma  syarat dan penerangan promosi raya dealer recruitment drive (DRD) :

promosi public gold duit raya

promosi public gold duit raya

RAYA DEALER RECRUITMENT DRIVE (DRD)

Penerangan Promosi:Dengan setiap pengenalan pengedar baru, pencadang layak menerima Duit Raya sebanyak RM100.

Tempoh promosi : 1hb Ogos 2013 – 31hb Ogos 2013

KELAYAKAN

1. Promosi ini bermula dari 1 Ogos 2013 hingga 31 Ogos 2013.
2. Dengan setiap pengenalan pengedar baru, pencadang layak menerima Duit Raya
sebanyak RM100.
3. Promosi ini adalah sah untuk pembelian melalui internet, ESOS, aplikasi mudah menerusi talian atau mengunjungi cawangan terdekat kami.
4. Promosi ini adalah sah untuk pembayaran penuh dan Easy Payment Purchase (EPP) sahaja.
5. Hanya pesanan yang dibayar sepenuhnya sahaja sah untuk promosi ini.
6. Promosi ini terhad kepada 200 pencadang yang pertama sahaja.
7. Pencadang akan dimaklumkan dan dihubungi oleh kakitangan Public Gold melalui e-mel atau SMS dan duit raya ini akan dimasukkan ke dalam bank akaun pencadang pada setiap minggu dalam tempoh promosi ini.

Bagi anda yang belum lagi menyimpan emas,lebih baik beli emas atau perak sekarang sebagai simpanan dan pelindung nilai harta semasa harga emas masih diperingkat paras terendah. Anda boleh membeli emas dan menjadi pelangan public gold dengan hanya mula membeli emas 1 dinar kini yang berharga RM601 atau mula membeli syiling perak 10 dirham yang berharga RM91. Klik CARA MEMBELI EMAS untuk melihat cara-cara membeli emas atau perak public gold atau menjadi customer public gold dan berpeluang menjadi pengedar emas public gold dan seterusnya bergiat dalam pelaburan emas fizikal.

Selamat menyambut hari raya aidilfitri 2013, maaf zahir batin.

BACA ARTIKEL TERBARU PELABURAN EMAS PUBLIC GOLDclose