PERCUMA DAFTAR AHLI ATAU BELI EMAS PUBLIC GOLD

PERCUMA DAFTAR AHLI ATAU BELI EMAS PUBLIC GOLD

Pendaftaran percuma jadi ahli public gold atau cara mula membeli emas minima RM100 atau beli gold bar 1g 24 karat lbma bebas gst. BACA LAGI »

CAWANGAN PUBLIC GOLD MALAYSIA SINGAPURA DAN INDONESIA

CAWANGAN PUBLIC GOLD MALAYSIA SINGAPURA DAN INDONESIA

Alamat cawangan public gold seluruh malaysia, singapura dan Indonesia untuk urusan jual beli emas Public Gold. BACA LAGI »

KELEBIHAN PROGRAM GAP PUBLIC GOLD

KELEBIHAN PROGRAM GAP PUBLIC GOLD

Kelebihan program GAP (Gold Accumulation Program) Public Gold atau kebaikkan program kumpul emas fizikal modal kecil pertama di Malaysia. BACA LAGI »

KELEBIHAN EMAS PUBLIC GOLD

KELEBIHAN EMAS PUBLIC GOLD

Kelebihan emas public gold bukti produk emas public gold adalah pelaburan emas fizikal terbaik di Malaysia. KLIK BACA LAGI »

CARA MEMBELI GOLD BAR 1 GRAM OTOMATIK JADI AHLI PROGRAM GAP PUBLIC GOLD

CARA MEMBELI GOLD BAR 1 GRAM OTOMATIK JADI AHLI PROGRAM GAP PUBLIC GOLD

Program GAP public gold, pelaburan emas terbaik patuh syariah dan modal terendah hanya RM138 cara mudah membeli gold bar 1 gram untuk mengumpul jongkong emas fizikal dan tukar kepada gold bar 20g dan sebagainya..klik BACA LAGI »

SENARAI PRODUK EMAS DAN PERAK PUBLIC GOLD

SENARAI PRODUK EMAS DAN PERAK PUBLIC GOLD

Senarai produk emas dan perak Public Gold untuk memilih produk pelaburan terbaik dari jenis gold bar, emas dinar atau silver bar termurah tanpa cukai gst...KLIK SEGERA BACA LAGI »

 

PROMOSI EMAS DINAR PUBLIC GOLD MEI 2014

promosi emas dinar

promosi emas dinar

Promosi emas dinar public gold bulan mei 2014 beri peluang menjadi pengedar emas atau tauke emas dengan membeli emas hanya 30 dinar
Promosi public gold pada bulan mei 2014 adalah promosi dinar emas bonanza iaitu promosi membeli 30 dinar emas atau 3 keping emas 10 dinar untuk berpeluang menjadi pengedar emas atau tauke emas public gold yang sah. Rebut peluang melabur emas terbaik iaitu emas 10 dinar yang mempunyai spread atau susut nilai yang rendah di samping dapat menjadi dealer public gold. Klik JENIS EMAS TERBAIK untuk pelaburan emas fizikal untuk menilai jenis emas terbaik yang mempunyai spread harga emas terendah dengan modal yang terkecil. Ambil peluang pada harga emas rendah kini dan masa yang sesuai kerana kelaziman harga emas akan mulai naik bermula bulan jun. Harga emas 10 dinar kini adalah lebih kurang RM6000 adalah harga emas dinar yang terlalu murah jika dibandingkan dengan harga emas tertinggi sebelum ini yang mencecah RM8000.
Anda boleh menjadi pengedar emas dengan membeli 3 keping emas 10 dinar. Klik HARGA EMAS TERKINI untuk melihat harga emas semasa 10 dinar public gold. Tawaran menjadi pengedar emas dengan membeli emas 10 dinar iaitu produk emas terbaik untuk pelaburan emas tidak sepatutnya di lepaskan pada promosi emas dinar bulan mei 2014. Jika kekurangan modal atau hanya ingin menjadi penyimpan emas boleh mulai membeli emas 1 dinar yang berharga murah iaitu harga masa kini lebih kurang RM600. Klik CARA MEMBELI EMAS PUBLIC GOLD untuk panduan lengkap membeli emas secara online di rumah.
Promosi dinar emas public gold bulan mei 2014 yang dikenali Dinar Bonanza yang bermula 1 Mei hingga 31 Mei 2014 ini lebih menarik dengan tawaran hadiah sekeping gold bar BungaMas bersaiz 10 gram kepada Dealer Public Gold yang berjaya memperkenalkan 20 orang Dealer baru di dalam tempoh promosi.

promosi emas public gold

promosi emas public gold

Terma dan syarat untuk memenangi hadiah BungaMas 10 gram ini:

  • Layak menerima 10 gram jongkong BungaMas percuma dengan memperkenalkan 20 pengedar baru (kod PG baru) dengan setiap pembelian 30 Dinar ke atas sahaja
  • Promosi ini hanya terhad kepada 100 keping jongkong emas BungaMas 10 gram sahaja
  • Pihak Pengurusan Public Gold berhak untuk meminda terma-terma dan syarat tanpa memberi sebarang notis
  • Tempoh promosi hanya dari 1 Mei 2014 hingga 31 Mei 2014.

Rebut tawaran menarik dengan menjadi dealer public gold dengan pembelian 30 dinar emas dan seterusnya mendapat hadiah BungaMas 10 gram percuma apabila perkenalkan 20 orang Dealer baru.
Kini ramai di kalangan pelajar institusi tinggi telah brtindak bijak dengan membeli emas dan mula melabur emas dinar untuk menjana kuntungan masa depan walaupun belum mempunyai gaji atau membeli emas dengan menggunakan wang pinjaman pelajaran. Kesedaran ini wujud kerana pelaburan emas dan perak hanya memerlukan modal yang kecil iaitu hanya boleh mulai melabur dengan membeli emas 1 dinar yang kini berharga murah sekitar RM600 sahaja atau mulai dengan membeli syiling jongkong perak 10 dirham yang berharga sekitar RM90 sahaja.
Ambil langkah permulaan dengan beli dan simpan emas sekarang sebelum harga emas meningkat naik. Rekod harga emas tertinggi bagi emas 1 dinar adalah melebihi RM800 pada September 2011. Klik PANDUAN LENGKAP PELABURAN EMAS sebagai panduan mudah untuk maklumat mengenai pelaburan emas dan perak fizikal atau maklumat lanjut hubungi talian telefon, pesanan ringkas atau whatsapp 019-9185593 ( Master dealer public gold, Mohd Zaidi bin Junus PG001425 ) yang sedia membantu setiap masa atau boleh temujanji perjumpaan untuk penerangan mengenai pelaburan emas public gold.

BACA ARTIKEL TERBARU PELABURAN EMAS PUBLIC GOLDclose