PERCUMA DAFTAR AHLI ATAU BELI EMAS PUBLIC GOLD

PERCUMA DAFTAR AHLI ATAU BELI EMAS PUBLIC GOLD

Pendaftaran percuma jadi ahli public gold atau cara mula membeli emas minima RM100 atau beli gold bar 1g 24 karat lbma bebas gst. BACA LAGI »

CAWANGAN PUBLIC GOLD MALAYSIA SINGAPURA DAN INDONESIA

CAWANGAN PUBLIC GOLD MALAYSIA SINGAPURA DAN INDONESIA

Alamat cawangan public gold seluruh malaysia, singapura dan Indonesia untuk urusan jual beli emas Public Gold. BACA LAGI »

KELEBIHAN PROGRAM GAP PUBLIC GOLD

KELEBIHAN PROGRAM GAP PUBLIC GOLD

Kelebihan program GAP (Gold Accumulation Program) Public Gold atau kebaikkan program kumpul emas fizikal modal kecil pertama di Malaysia. BACA LAGI »

KELEBIHAN EMAS PUBLIC GOLD

KELEBIHAN EMAS PUBLIC GOLD

Kelebihan emas public gold bukti produk emas public gold adalah pelaburan emas fizikal terbaik di Malaysia. KLIK BACA LAGI »

CARA MEMBELI GOLD BAR 1 GRAM OTOMATIK JADI AHLI PROGRAM GAP PUBLIC GOLD

CARA MEMBELI GOLD BAR 1 GRAM OTOMATIK JADI AHLI PROGRAM GAP PUBLIC GOLD

Program GAP public gold, pelaburan emas terbaik patuh syariah dan modal terendah hanya RM138 cara mudah membeli gold bar 1 gram untuk mengumpul jongkong emas fizikal dan tukar kepada gold bar 20g dan sebagainya..klik BACA LAGI »

SENARAI PRODUK EMAS DAN PERAK PUBLIC GOLD

SENARAI PRODUK EMAS DAN PERAK PUBLIC GOLD

Senarai produk emas dan perak Public Gold untuk memilih produk pelaburan terbaik dari jenis gold bar, emas dinar atau silver bar termurah tanpa cukai gst...KLIK SEGERA BACA LAGI »

 

PUBLIC GOLD JENIS PRODUK EMAS PUBLIC GOLD

PUBLIC GOLD JENIS PRODUK EMAS PUBLIC GOLD

Public Gold adalah Public Fine Gold International Sdn Bhd (818840-U), 12E Ground Floor, Jalan Rumbia, 11900 Bukit Jambul, Penang.websitenya www.publicgold.com.my.Tel : 04-644 9999.Kini public gold berpindah ketempat baru dan nama public gold telah bertukar kepada public gold marketing sdn bhd.

Public gold mempunyai kilangnya sendiri dan mengeluarkan jongkong emas bertaraf antarabangsa. Ini kerana setiap emas yang dihasilkan mempunyai sijil ketulenan yang disahkan oleh “Certified Assayer” Kini Public Gold mempunyai cawangan Public Gold  seluruh Malaysia.

Harga emas public gold berubah setiap 20 minit mengikut harga emas antarabangsa.Harga emas public gold boleh dilihat secara ‘live’ di laman web Public Gold di www.publicgold.com.my  ATAU menggunakan mesej SMS iaitu dengan menaip “PG GOLDPRICE” untuk menyemak harga jongkong emas 999.9 atau menaip  “PG DINARPRICE” untuk  menyemak harga syiling dinar 916 atau menaip “PG SILVER PRICE” untuk menyemak harga silver/perak atau menaip “PG JEWELPRICE” untuk menyemak harga barang kemas jewellery DAN HANTAR ke 36828.

Public gold menawarkan jual beli emas online 24 jam pertama di Malaysia dengan harga emas yang tetap mengikut pasaran antarabangsa. Jadi jika ingin membeli emas Public Gold adalah lebih baik menghubungi saya master dealer Public gold kerana anda akan mendapat saguhati, pendapat dan cadangan yang terbaik untuk anda sebagai pelabur yang telah berpengalaman sedikit dalam pelaburan emas fizikal public gold.Produk emas atau jenis emas dan silver yang boleh anda pilih untuk beli adalah seperti dibawah.

JENIS EMAS PUBLIC GOLD

1.JENIS JONGKONG EMAS PUBLIC GOLD ATAU GOLD BAR 999.9

BERAT 10g dan Sijil Ketulenan

BERAT 20g dan Sijil Ketulenan

BERAT 50g dan Sijil Ketulenan

BERAT 100g dan Sijil Ketulenan

BERAT 250g dan Sijil Ketulenan

BERAT 500g dan Sijil Ketulenan

2. JENIS JONGKONG SILVER PUBLIC GOLD DAN SYILING DIRHAM

BERAT 250g, 500g dan 1kg dan Sijil ketulenan dan syiling perak 10 dirham.

3. JENIS SYILING EMAS DINAR EMAS 916

1 DINAR (berat 4.25g) dan Sijil Ketulinan

5 DINAR (berat 21.25g) dan Sijil Ketulinan

10 DINAR (berat 42.5g) dan Sijil Ketulinan

4. JENIS BARANGAN KEMAS EMAS 916  (i-series)

Pelbagai barangan kemas emas 916 seperti rantai tangan,rantai leher dan sebagainya.

5. JENIS BARANGAN KEMAS EMAS 916 PUBLIC JEWELLERY (D-series)

Pertama jual online pelbagai barangan kemas,Ikut harga emas dunia 24 jam,Emas 916,Harga rendah,Tanpa kos upah,Kualiti eksport,Gerenti beli balik layari www.publicjewellery.com

‘’ Dua benda yang tidak akan turun nilainya iaitu tanah dan emas kerana benda ini tidak bertambah TETAPI manusia semakin bertambah”

PELABURAN EMAS PUBLIC GOLD
BACA ARTIKEL TERBARU PELABURAN EMAS PUBLIC GOLDclose