AURORA ITALIA RANTAI TANGAN EMAS PUBLIC GOLD

Aurora-Italia-Rantai-Tangan-Emas-Public-Gold AURORA ITALIA RANTAI TANGAN EMAS PUBLIC GOLD
Aurora Italia Rantai Tangan Emas Public Gold

Aurora Italia Public Gold adalah koleksi rantai tangan emas, gelang tangan emas dengan pelbagai pilihan aksesori buah penyeri emas atau anak emas

Aurora Italia keluaran Public Gold adalah barang kemas Itali terdiri daripada gelang tangan emas, rantai tangan emas dengan pelbagai buah-buah emas penyeri atau anak emas yang di panggil Charm. Aurora italia menawarkan pelbagai koleksi daripada 16 tema ekslusif iaitu huruf dan angka, sambutan hari istimewa, unsur mempersonakan kawan dan keluarga, kisah dongeng, impian wanita, cinta dan kasih sayang, nasib, miniatur, gelas murano, muzikal, pngembaraan, zodiak, aurora rose dan aurora elit. Keunikan koleksi Aurora Italia dengan ratusan buah emas atau charms dapat melonjakkan nilai barang kemas dengan reka bentuk yang cantik, halus dan boleh naik taraf perhiasan kepada reka bentuk lain pada masa depan. Aurora Italia menawarkan aksesori emas pada harga serendah RM218 dan rantai tangan emas bermula pada harga serendah RM1,618.

Aurora-Italia-Public-Gold AURORA ITALIA RANTAI TANGAN EMAS PUBLIC GOLD
Aurora Italia Public Gold

Keistimewaan utama Aurora Italia adalah reka bentuknya yang sangat cantik dan halus dengan pelbagai jenis charms yang boleh di tukar atau ditambah pada gelang tangan. Klik RANTAI EMAS AURORA ITALIA PUBLIC GOLD untuk melihat video youtube rantai emas Aurora Italia. Kehalusan buatan serta rekabentuk anak emas atau charms ini kerana ianya dibuat daripada emas berketulenan 750 atau emas 18 Karat. Kenapa Aurora Italia dibuat dengan emas berketulenan 750 atau 18 Karat?.

KELEBIHAN EMAS 750 ATAU 18K AURORA ITALIA PUBLIC GOLD :

 1. Emas 750 atau 18 Karat adalah piawaian barang kemas antarabangsa.

Aurora Italia adalah jenama antarabangsa yang menggunakan emas 18K atau emas 750 dimana barang kemas antarabangsa menggunakan emas 18 Karat, cuma barang kemas di Malaysia dan Singapura sahaja menggunakan barang kemas berketulenan 916 atau 22Karat.

 1. Emas 18K Aurora Italia lebih kukuh, kuat dan tahan lasak.

Emas 18K atau 750 adalah emas berketulenan 75% emas dan 25% lagi campuran logam lain yang menyebabkan emas 18K lebih keras, kukuh dan tahan lasak yang dapat menghasilkan bentuk yang halus, mengikat perhiasan permata dengan kukuh dan dapat menghasilkan emas pelbagai warna seperti emas rose, putih dan sebagainya.

 1. Emas 18K lebih kuat mengikat batu permata.

Aurora Italia dengan emas 18 Karat adalah lebih kuat dan kukuh mengikat permata dengan reka bentuk yang lebih halus berbanding emas 916 yang lebih lembut. Emas yang lebih kukuh akan dapat hasilkan banyak design terkini yang mempunyai batu-batu hiasan atau permata. Penggunaan emas 750 atau 18K lebih lasak dan dengan ikatan batu lebih kukuh dan sesuai untuk barang perhiasan wanita yang menjalankan kerja luar atau kerja rumah.

 1. Emas 18 Karat lebih Cantik dan Halus.

Reka bentuk daripada emas 18 Karat lebih halus dan cantik kerana emas lebih keras untuk membentuk sesuatu bentuk emas perhiasan.

 1. Emas 18K lebih Indah dan Ceria

Reka bentuk Aurora Italia dengan 18 Karat emas menghasilkan emas perhiasan yang lebih indah dan ceria dengan pelbagai bentuk dan warna.

 1. Aurora Italia Boleh Di Gadai

Gelang tangan dan rantai emas Aurora Italia boleh digadai di mana-mana sahaja seluruh dunia kerana ianya adalah emas dan boleh dijadikan penyelamat sewaktu kecemasan atau kesempitan wang.

 1. Aurora Italia Mudah di Jual

Rantai tangan berserta anak emas Aurora Italia mudah di jual seluruh dunia kerana ianya emas tulen dan boleh dijadikan aset yang boleh diwarisi hingga ke anak cucu.

pandora AURORA ITALIA RANTAI TANGAN EMAS PUBLIC GOLD
pandora

Pada 5 April hingga 15 April 2017 saya ke Sepanyol melalui program percutian percuma dengan tajaan penuh Public Gold di bawah program Sales Incentive Program (SIP) Public Gold. Di Madrid Sepanyol, saya telah memasuki dan meninjau gelang tangan serta charms pandora yang di buat daripada perak. Saya terkejut apabila melihat harga rantai tangan pandora dan charms pandora yang terlalu mahal sedangkan pandora di buat daripada perak yang jauh lebih murah dari emas dan tidak laku untuk dijual dan tidak boleh di pajak. Klik DAFTAR PERCUMA ATAU BELI EMAS AURORA ITALIA untuk free register account bagi melihat atau membeli pelbagai jenis emas aurora italia.

Percutian percuma ke Sepanyol dibawah tajaan penuh Public Gold adalah kepada dealer atau pengedar emas Public Gold yang aktif. Peluang insentif percutian percuma ini akan di perolehi apabila dealer mencapai target jualan dan telah membina perniagaan emas. Public Gold sememangnya platform terbaik untuk mencapai kebebasan kewangan dengan menjadi dealer Public Gold. Semua pelaburan atau perniagaan perlukan usaha dan masa yang panjang untuk berjaya. Saya memulakan pelaburan emas Public Gold semenjak tahun 2010, selepas 5 tahun iaitu tahun lepas baru dapat percutian percuma ke Turki dan ke percutian percuma ke Sepanyol tahun ini. Saya lambat mendapat ganjaran percutian percuma kerana saya hanya membuat kerja sambilan atau part time kerana sibuk dengan tugas sebagai guru. Sebenarnya ganjaran percutian percuma kepada dealer Public Gold adalah imbuhan yang kecil jika di bandingkan dengan pendapatan pasif yang di perolehi setiap bulan tanpa bekerja.

Promosi-Aurora-Italia-Public-Gold AURORA ITALIA RANTAI TANGAN EMAS PUBLIC GOLD
Promosi Aurora Italia Public Gold

Public Gold iaitu syarikat pelaburan emas terbesar Malaysia menawarkan peluang keemasan menjadi dealer atau pengedar emas Public Gold pada bulan mei 2017 melalui promosi mother’s day dengan hanya membeli emas Aurora Italia minima RM5,000 sahaja. Klik CARA UBAH KEHIDUPAN MENJADI LEBIH BAIK dengan menjadi dealer Public Gold.

Promosi Public Gold bulan Mei 2017, sempena hari ibu, Mothers Day Promotion Dealer Recruitment Drive (DRD), pembelian produk Aurora Italia berjumlah minima RM5,000 dapat terus menjadi dealer atau pengedar emas Public Gold. Syarat biasa untuk menjadi dealer Public Gold adalah membeli emas minima RM30,000. Rebut peluang menjadi dealer Public Gold dengan membeli emas modal terendah untuk berniaga emas bagi menjana kekayaan, menambah pendapatan, peluang pelancongan, kereta atau rumah percuma, peluang  pencen awal, peluang tambah pendapatan selepas pencen dan seterusnya peluang bebas kewangan dengan hanya beli emas Aurora Italia sebanyak RM5000 untuk diri sendiri atau sebagai hadiah untuk yang tersayang.

Jika tidak berminat membeli barang kemas Aurora Italia, namun berminat menjadi dealer Public Gold sila whatsapp saya 019-9185593 untuk saya rekomenkan bagi mendapat tawaran terbaik untuk menjadi dealer Public Gold.

Promosi-Aurora-Italia AURORA ITALIA RANTAI TANGAN EMAS PUBLIC GOLD
Promosi Aurora Italia

SYARAT PROMOSI MOTHER’S DAY DRD MEI 2017 :

 1. Membeli rantai emas dan charm minimaRM5,000dapat menjadi normal dealer Public Gold tanpa yuran.
 2. Dealer baru perlu menyertai PG Golden Tourdengan bayaran 2gm emas gap iaitu pelancongan 2 hari 1 malam ke Penang untuk mengenali Public Gold mengikut pilihan tarikh sehingga 19 Ogos 2017 seperti dalam rajah. Maklumat PG Golden Tour Public Gold ke Penang Klik MENGENALI PUBLIC GOLD MELALUI PG GOLDEN TOUR
 3. Promosi sah HANYA dari 1 Mei2017hingga 31 Mei 2017 sahaja dan terhad untuk 100 transaksi pertama.

CARA BELI AURORA ITALIA UNTUK MENJADI DEALER PUBLIC GOLD :

Pembelian gelang emas (bangle) Aurora Italia dan anak emas (charm) tercantik design terbaru minima RM5 ribu akan dapat jadi normal dealer Public Gold tanpa yuran.

TIGA CARA BELI AURORA ITALIA DAN MENJADI DEALER PUBLIC GOLD :

Pembelian rantai tangan emas atau anak emas Aurora Italia amat mudah yang boleh dilakukan secara online di rumah atau secara offline

 1. DAFTAR PERCUMA DAN BELI AURORA ITALIA ONLINE

Cara mudah beli emas dan perak Public Gold termasuk rantai tangan Aurora Italia dan charm adalah dengan daftar percuma terlebih dahulu. Cara pendaftaran percuma ahli Public Gold secara online amat mudah dengan klik link DAFTAR PERCUMA untuk terus ke website public gold ATAU layari https://publicgold.com.my dan klik LOGIN seterusnya mula daftar akaun percuma online dengan klik REGISTER ACCOUNT dan ikuti langkah pendaftaran seperti rajah di bawah :

mula-daftar-ahli-public-gold-online AURORA ITALIA RANTAI TANGAN EMAS PUBLIC GOLD
mula daftar ahli public gold online

ATAU klik DAFTAR PERCUMA untuk terus daftar ahli Public Gold untuk mula membeli emas.

cara-daftar-ahli-public-gold AURORA ITALIA RANTAI TANGAN EMAS PUBLIC GOLD
cara daftar ahli public gold

Selepas selesai daftar, klik LOGIN untuk mula membeli emas online otomatik menjadi ahli atau dealer Public Gold sah.

mula-beli-emas-online AURORA ITALIA RANTAI TANGAN EMAS PUBLIC GOLD
mula beli emas online

Seterusnya boleh mula order beli emas Public Gold online dengan klik pada Order dan Purchase Order

cara-beli-emas-aurora-italia AURORA ITALIA RANTAI TANGAN EMAS PUBLIC GOLD
cara beli emas aurora italia

Bagi membeli emas Aurora Italia, pilih pelbagai Aurora charm atau anak emas dan Aurora bangle untuk memilih pelbagai gelang emas dan anak emas Aurora Italia. Pembelian gelang emas dan anak emas melebihi RM5000 akan dapat menjadi dealer Public Gold.

cara-beli-emas-aurora-italia-online AURORA ITALIA RANTAI TANGAN EMAS PUBLIC GOLD
cara beli emas aurora italia online

Pembelian gelang emas dan anak emas charm Aurora berjumlah minima RM5000 akan terus menjadi dealer Public Gold jika di maklumi dealer seperti saya, whatsapp 019-9185593 atau tulis pada “note” bahawa “beli emas untuk jadi dealer Public Gold, nama introducer Mohd Zaidi Junus (Pg001425) ” semasa order pembelian Aurora Italian online. Rantai emas dan anak emas Aurora Italia di kenakan cukai gst oleh kerajaan Malaysia.

beli-emas-aurora-italia-public-gold AURORA ITALIA RANTAI TANGAN EMAS PUBLIC GOLD
beli emas aurora italia public gold

Setelah selesai membuat pembelian emas Aurora Italia online, bayaran boleh dilakukan secara tunai di cawangan Public Gold berdekatan atau bank in ke akaun public gold marketing dan bawa resit bank in ke cawangan pg terdekat untuk mendapatkan emas Aurora Italia yang telah di order online.

 1. BELI DENGAN WHATSAPP KEPADA DEALER

Pembelian barang kemas Aurora Italia juga boleh dilakukan dengan mudah melalui dealer Public Gold dengan menghantar maklumat di bawah dengan Whatsapp kepada saya 019-9185593.

Maklumat yang perlu di hantar :

 • Nama Penuh :
 • Nombor Kad Pengenalan :
 • E-mail :
 • No Telefon :
 • Jenis charm atau bangle yang hendak dibeli :
 • Cawangan Public Gold terdekat :

Saya akan tempah pembelian, place order aurora italia berjumlah RM5k untuk terus jadi normal dealer Public Gold. Sales order atau invoice akan dihantar ke whatsapp dan email tuan puan berserta panduan berikutnya. Kunjungi cawangan Public Gold berdekatan untuk membuat pembayaran secara tunai dan terus dapat mengambil rantai emas dan charm yang di tempah.

 1. BELIAN TERUS DI CAWANGAN PUBLIC GOLD

Pembelian Aurora Italia Public Gold juga boleh dilakukan secara terus atau belian runcit (Cash On Delivery) dengan mengunjungi cawangan Public Gold berdekatan dengan membawa wang tunai dan kad pengenalan. Klik ALAMAT 19 CAWANGAN PUBLIC GOLD MALAYSIA SINGAPURA DAN INDONESIA untuk maklumat alamat serta nombor telefon cawangan Public Gold berdekatan anda.

Semasa beli gelang emas Aurora Italia, beritahu staff Public Gold

“Mahu beli emas Aurora Italia untuk menjadi dealer Public Gold dimana NAMA INTRODUCER IALAH MOHD ZAIDI JUNUS DAN KOD PG INTRODUCER PG001425.

Selepas membuat pembelian, sila whatsapp saya 019-9185593 untuk mendapat panduan dan bimbingan selanjutnya.

Pelaburan Emas Public Gold adalah pelaburan terbaik masa kini sebagai pelindung kejatuhan nilai wang, ekonomi tidak stabil, peningkatan kos sara hidup untuk mengelak kebocoran wang. Emas dan perak pelaburan Public Gold SATU-SATUNYA emas termurah, diiktiraf dunia, LBMA (London Bullion Market Association), bebas cukai gst dan patuh syariah.

Bertindak sekarang, mulakan langkah pertama dalam menjana pendapatan pasif untuk kebebasan kewangan masa depan dengan menjadi dealer Public Gold. Banyak KEISTIMEWAAN MENJADI DEALER PUBLIC GOLD untuk membina perniagaan emas yang sememangnya diketahui sebagai perniagaan yang tidak lapuk dan diguna sepanjang zaman. Sila LIKE page EMAS DAN PERAK PUBLIC GOLD atau whatsapp 019-9185593, Mohd Zaidi Bin Junus (PG001425) Master Dealer Public Gold semenjak 2010 untuk panduan, bimbingan serta maklumat terkini mengenai Pelaburan Emas Public Gold.

Author: mohd zaidi junus

FOUNDER MASTER DEALER PUBLIC GOLD, PG001425 Pengalaman dalam pelaburan dan perniagaan emas fizikal sejak 2010 Pelaburan emas public gold adalah pelaburan terbaik untuk menjana aset harta, pelaburan masa depan, pelindung kejatuhan nilai wang, mengelak kebocoran wang dan peluang perniagaan untuk menjana pendapatan pasif seumur hidup yang boleh di warisi. Maklumat lanjut Whatsapp 019-9185593