CARA BELI 1 GRAM EMAS GAP PUBLIC GOLD

CARA BELI 1 GRAM EMAS GAP PUBLIC GOLD

Cara mudah membeli emas RM100 atau 1 gram emas akaaun fizikal program GAP patuh syariah dan modal terendah untuk mengumpul jongkong emas fizikal More »

CARA BELI EMAS PUBLIC GOLD

CARA BELI EMAS PUBLIC GOLD

Cara beli emas pelaburan seperti jongkong emas dan perak public gold secara online terus dapat emas patuh syariah untuk mula pelaburan emas More »

CARA JADI DEALER PUBLIC GOLD

CARA JADI DEALER PUBLIC GOLD

Cara jadi dealer atau pengedar emas public gold untuk berniaga jongkong emas dan perak pelaburan fizikal untuk menjana pendapatan aktif dan pasif seumur hidup More »

CARA SHOPPING ONLINE PG MALL

CARA SHOPPING ONLINE PG MALL

Pg Mall ialah pusat beli belah online terbesar Malaysia untuk shopping online untuk kemudahan, penjimatan dan menjana pendapatan pasif More »

BERITA HANGAT EMAS 2018

BERITA HANGAT EMAS 2018

Berita hangat emas dalam forum Public Gold bagi emas GAP, emas pelaburan, barang kemas 916, emas Aurora italia dan cara menjana pendapatan pendapatan pasif More »

 

BERAPA KENAIKAN HARGA EMAS PUBLIC GOLD

beza-harga-emas BERAPA KENAIKAN HARGA EMAS PUBLIC GOLD

Lihat harga emas public gold di atas . Harga jongkong emas 20g pada 23/8/2009 adalah RM2276 dan harga pada 22/2/2012 adalah RM3863. Peratus kenaikan harga emas dalam masa 2 tahun 5 bulan ialah 69%. Jika anda menyimpan dalam ASB dividend an bonus dalam 2 tahun hanya 16% sahaja. Bandingkan dan buat keputusan yang bijak. Selain itu anda akan dapat menambah keuntungan lagi dengan memanipulasikan emas dengan TEKNIK PELABURAN EMAS dan menjadi peniaga emas iaitu menjadi dealer public gold.Harga emas sekarang adalah pada harga rendah kerana krisis konomi eropah. Jadi pelaburan emas adalah lebih menguntungkan berbanding pelaburan wang.

Harga emas semasa dan terkini boleh dilihat di laman web public gold, layari http://www.publicgold.com.my . Harga emas public gold adalah mengikut harga emas dunia dan berubah setiap 20 minit 24 jam.  Harga emas akan static / tidak berubah bermula pagi sabtu hingga ahad. Dengan melihat harga emas semasa maka anda akan dapat membeli atau menjual emas secara online 24 jam. Harga emas public gold adalah termurah dan mengikut harga emas dunia.

Untuk melihat harga emas dunia dalam us dolar dan menganalisis harga emas, melihat carta, graf harga emas dunia atau ramalan harga emas dunia, Layari http://www.kitco.com .

Apakah kebaikannya dapat memantau harga emas semasa.?.

Kebaikannya melihat dan memantau harga emas semasa akan memberi peluang untuk kita memaksimunkan keuntungan dalam pelaburan emas. Kita akan dapat membeli emas pada harga rendah dan menjualnya pada harga tinggi. Jika anda ingin melabur dalam pelaburan emas, saya sarankan pelaburan emas public gold kerana anda dapat memantau harga emas semasa melalui laman wedsite dan dapat menjual atau membeli emas “lock harga” mengikut harga semasa melalui internet atau sms 24 jam. Ini akan dapat memaksimunkan keuntungan pelaburan anda

Pengalaman saya dalam pelaburan emas public gold selama 2 tahun mendapati syarikat ini adalah syarikat terbaik dan memberi perkhidmatan yang cekap.Kemudahan dalam jual beli emas dan stok emas adalah faktor utama dalam pelaburan emas. Public gold memberi kemudahan dalam membeli emas “lock harga beli” dan menjual emas “lock harga jual” memudahkan kita menjual dan membeli emas.Jika kita ‘lock harga jual” iaitu menjual emas, kita akan perolehi wang dari penjualan emas kita hanya dalam masa 24 jam.. Mulalah membeli emas dari sekarang dan anda boleh bermula dengan memiliki 1 syiling dinar dengan harga sekarang RM790. Jika anda mempunyai duit lebih saya cadangkan anda menjadi dealer public gold iaitu dengan hanya membeli emas yang bernilai lebih dari RM20,000. Anda hanya perlu hubungi atau SMS kepada saya..  Untuk mengetahui cara untuk membeli emas atau lock harga emas melalui internet, klik di SINI

Please follow and like us:
follow_subscribe BERAPA KENAIKAN HARGA EMAS PUBLIC GOLD

Enjoy this blog? Please spread the word :)