HUBUNGI PENGEDAR EMAS

hubungi-pengedar-emas HUBUNGI PENGEDAR EMAS
hubungi pengedar emas

Hubungi pengedar emas public gold untuk bimbingan belajar pelaburan emas dan perak fizikal cara mudah membeli emas online atau teknik melabur emas dan perak.

Sebelum memulakan pelaburan emas, pastinya banyak perkara yang tidak di fahami mengenai emas dan perak. Sebagai rujukan dan panduan untuk mula memahami tentang emas adalah dari orang yang lebih berpengalaman dalam pelaburan emas fizikal, iaitu berpengalaman secara praktikal atau pelabur dan peniaga emas. Pengedar emas atau dealer public gold adalah pengedar emas dan juga pelabur emas yang memiliki kedua-dua kemahiran teori dan praktikal dalam pelaburan emas fizikal. Pengedar emas public gold adalah rakan pembimbing dalam pelaburan emas dan perak fizikal Public Gold. Sila hubungi SMS atau Whatsapp sebarang pertanyaan kepada saya mohd zaidi junus PG001425 master dealer public gold Malaysia iaitu pelabur dan pengedar emas public gold berpengalaman 019-9185593, untuk belajar mengenai pelaburan emas dan perak fizikal.

Rujukan terbaik untuk memulakan pelaburan emas atau mendapat ilmu tentang emas adalah melalui pengedar emas public gold yang berpengalaman. Pengalaman saya dalam pelaburan emas dan perak fizikal sudah melebihi 5 tahun dan telah menggunakan pelbagai teknik pelaburan emas untuk mendapat keuntungan. Sertai komuniti PelaburanEmasPublicGoldMalaysia.com untuk saling bertukar fikiran dan saling bantu membantu dalam menjana keuntungan dengan emas dan perak fizikal dengan membertahu dan menuliskan nama introducer, MOHD ZAIDI JUNUS dan kod pg introducer saya PG001425 semasa membeli emas public gold.

emas-dan-perak HUBUNGI PENGEDAR EMAS
emas dan perak

Bagi pelabur emas baru atau baru memulakan pelaburan emas fizikal, banyak persoalan yang bermain di fikiran seperti berikut :

 • Bagaimana nak mula beli emas?

Jawapan : Pelbagai cara-cara mudah mula membeli emas secara online sama ada dengan tindakan sendiri berdasarkan panduan atau pertolongan daftar dan kunci harga beli emas oleh pengedar atau dealer Public Gold klik CARA BELI EMAS PUBLIC GOLD

 • Apakah jenis emas yang perlu dibeli?
 • Bagaimana cara dapat keuntungan dengan emas fizikal?
 • Bagaimana cara teknik gadai emas di Arrahnu?
 • Apakah syarikat pelaburan emas terbaik?
 • Cara membeli emas dengan modal rendah?
 • Apakah rahsia pelabur emas fizikal yang berjaya?
 • Bila masa sesuai membeli emas?
 • Apakah kelebihan menjadi customer public gold?
 • Berapa modal permulaan melabur emas?
 • Cara membeli emas jika berada jauh dari cawangan public gold?
 • Teknik kumpul emas tanpa kos penyimpanan?
 • Dan sebagainya.

Jika anda mempunyai sebarang persoalan atau pertanyaan, sila contact pengedar emas atau peniaga emas public gold dengan hubungi saya menerusi borang online di bawah ini. Saya amat mengalu-alukan sebarang pertanyaan daripada anda untuk sama-sama melabur dan menjana keuntungan dalam pelaburan emas fizikal public gold.

[contact-form subject=’MESEJ PERTANYAAN HUBUNGI’][contact-field label=’NAMA ANDA’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’ALAMAT EMAIL ANDA’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’NEGERI TEMPAT TINGGAL ANDA’ type=’text’/][contact-field label=’KOMEN ATAU PERTANYAAN’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

SAYA MENGALU-ALUKAN SEBARANG KOMEN ATAU PERTANYAAN, TERIMA KASIH

8 thoughts on “HUBUNGI PENGEDAR EMAS

 1. Assalamualaikum En. Zaidi,
  Saya dari sabah,sda membeli emas 0.5g dan 1g di pej pos Lahad Datu,sabah.
  pertanyaan sya:
  1)knp hrg online PB berbeza(lebih rendah) dr hrg pej pos Lahad Datu.
  2)seandai nya sya berminat mjd PG dealer di mna ka cawang terdekat?ada ka pembelian tunai di benar kn?
  3)Adakah emas yg di beli boleh di ambil Pej pos Lahad Datu?adakah ia di kenakan charge pengurusan?bagaimna mengetahui emas yg di beli sda smpi ke Pej Pos LD dan butiran perlu di sedia kn utk mereka.

  Sekian.TQ

  1. waalaikumussalam rudy,
   jawapan :
   1. Harga emas Public Gold sama saja, harga emas GAP lebih murah kerana ia berbentuk akaun emas gap. Memang harga emas fizikal berbeza harganya dengan harga emas akaun emas fizikal atau harga emas akaun bank/tanpa fizikal
   2. Ya, boleh jadi dealer dengan beli emas di cawangan pg berdekatan, belian tunai di cawangan pg hanya minima rm3k…jadi lebih selamat dengan bank in/transfer dan beri resit bank in ke cawangan pg berdekatan untuk ambil emas..
   3. Ya, emas public gold boleh di ambil di 76 cawangan arrahnu Pos Malaysia dan dikenakan sedikit caj pengangkutan

   Terima kasih, maklumat lanjut whatsapp saya 0199185593

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *