MASA TERBAIK DAN TEPAT MEMULAKAN PELABURAN EMAS

masa-terbaik-memulakan-pelaburan-emas MASA TERBAIK DAN TEPAT MEMULAKAN PELABURAN EMAS
masa terbaik memulakan pelaburan emas

Masa terbaik dan tepat memulakan pelaburan emas dengan mula membeli melabur atau menjadi peniaga emas perak dari promosi emas 916 september dan ramalan harga emas naik.

Peluang terbaik dan masa tepat memulai pelaburan jongkong emas dinar dan perak pada bulan September kerana tawaran promosi Malaysia Day Dealer Recruitment Drive (DRD) dari public gold iaitu cara mudah menjadi pengedar Public Gold dengan pembelian sebarang produk emas 916 Public Gold (I-Series, Dinar atau D-Series) dengan harga RM15,000 dalam satu invois. Tawaran ini bersesuaian dengan harga emas murah kini dan dikuatkan dengan ramalan harga emas yang akan naik hingga $1520 us/oz pada bulan oktober dan jangkaan pakar emas dunia bahawa harga emas naik hingga $1600 hingga akhir tahun 2013.

Promosi public gold bulan September iaitu MALAYSIA DAY DEALER RECRUITMENT DRIVE (DRD) iaitu :

Bersempena dengan Hari Malaysia, anda layak menjadi Pengedar Public Gold dengan pembelian sebarang produk 916 Public Gold (I-Series, Dinar atau D-Series) dengan harga RM15,000 ke atas dalam satu invois.

Tempoh Promosi: 1hb September 2013 – 30hb September 2013

Terma dan Syarat serta kelayakkan promosi :

1. Promosi ini bermula dari 1 September 2013 hingga 30 September 2013.
2. Promosi ini terbuka kepada semua Pengedar yang baru mendaftar sahaja.
3. Dengan pembelian sebanyak RM15,000 produk 916 Public Gold (i-series, Dinar atau Dseries) dalam satu invios, anda layak menjadi Pengedar Public Gold.
4. Promosi ini hanya sah untuk pembelian produk 916 Public Gold sahaja.
5. Promosi ini adalah sah untuk pembelian melalui internet, ESOS, aplikasi mudah alih, menerusi talian atau mengunjungi cawangan terdekat kami.
6. Promosi ini hanya sah untuk Pengedar Baru dengan pembelian secara pembayaran penuh dan Easy Payment Purchase (EPP) sahaja.
7.  Hanya pembayaran penuh layak menerima promosi ini.
8. Sebarang pembatalan atau pembelian gagal dijelaskan dalam tempoh yang ditetapkan tidak layak menerima promosi ini.

Rebut peluang terbaik pada masa yang tepat memulakan pelaburan emas dengan menjadi pelabur emas, pengedar atau peniaga emas sekaligus dengan membeli emas 916 berjumlah RM15,000 dalam satu resit. Klik CARA JADI DEALER untuk panduan membeli emas dan seterusnya menjadi dealer atau usahawan emas public gold.

Harga emas kini adalah masa yang tepat dan terbaik untuk memulai pelaburan emas fizikal public gold kerana harga emas yang rendah dan ramalan harga emas yang akan meningkat $1500 pada bulan oktober dan juga jangkaan pakar emas dunia yang menjangkakan harga emas boleh mencecah $1600 pada akhir tahun 2013. Harga emas semasa kini $1370 iaitu harga support emas adalah sesuai memulakan pelaburan emas.

Ramalan harga emas dari bullionstreet.com bertajuk Gold rises to $1413, may hit $1500 in October, Emas meningkat kepada $ 1413, boleh mencecah $ 1500 di October pada 6 sept 2013 mengukuhkan alasan harga emas akan naik berdasarkan pakar astrologi dan pakar astrologi ekonomi. Petikan berita ramalan tersebut :

“Penghantaran emas Disember oleh US Gold futures meningkat tinggi $ 1413 sebelum ditutup pada $ 1412 pada perdagangan Selasa manakala penghantaran pada permulaan electronic trading gold futures telah lemah kepada $ 1409,9 sebagai pasaran menanti perkembangan di Syria. Sementara itu, Col Ajay, seorang ahli astrologi kewangan terkenal yang berpangkalan di India telah berkata harga emas tidak lama lagi boleh mencapai $ 1500. “Pada hari 4 September diwakili oleh Planet Rahu dan tahun 2013 diwakili oleh Zuhrah. Hari ini adalah persegi antara Zuhal Rahu dan Marikh. Gabungan ini boleh membawa kepada ketegangan geo-politik dalam masa satu hingga dua bulan akan datang. Ini seterusnya boleh meningkatkan harga emas. Sama seperti ramalan astro ekonomi emas bahawa harga emas boleh mencecah AS $ 1520 pada bulan Oktober 2013. ” .

Baca artikel penuh klik http://m.bullionstreet.com/newsdetails.php?newsid=5480&cat=Gold

Ramalan pakar emas dunia didapati tepat berdasarkan artikel saya sebelum ini. Klik ramalan HARGA EMAS NAIK $1600 DOLAR PADA JANUARI 2014. Ramalan harga emas berkemungkinan tepat kerana pada masa ini permintaan yang tinggi terhadap emas kerana kekurangan bekalan emas, krisis di asia barat dan permintaan emas kerana perayaan.

graf-harga-emas-dunia MASA TERBAIK DAN TEPAT MEMULAKAN PELABURAN EMAS
graf harga emas dunia

Berapa keuntungan pelaburan emas jika anda melabur emas sekarang ? Harga emas terkini dalam dolar amerika adalah $1370, Jika harga emas naik kepada $1500 pada bulan oktober 2013 iaitu kenaikkan harga emas adalah $1500 – $1370 = $130 / $1370 X 100 iaitu kenaikkan harga emas 9.5% dalam masa 2 bulan. Keuntungan bersih yang pelabur akan perolehi ialah 9.48 tolak spread harga emas iaitu 5% iaitu 4.5% dan jika pelabur adalah dealer atau pengedar emas public gold, keuntungan dealer public gold adalah 4.5 + 1.5% (dapatan komisen belian emas 1% dan komisen jualan emas 0.5%) = 6 % keuntungan dalam masa 2 bulan.

Ambil langkah bijak pada masa terbaik untuk menjadi pengedar emas public gold semasa harga emas masih rendah melalui promosi Malaysia Day Dealer Recruitment Drive (DRD) dengan hanya membeli emas 916 berjumlah RM15,000 ke atas. Jika wang belum mencukupi, langkah terbaik melabur emas adalah dengan menjadi pelanggan public gold dengan hanya membeli emas satu dinar sekarang untuk mencuba dan memulakan langkah menceburi pelaburan emas dan perak fizikal supaya urusan pelaburan emas perak iaitu jual beli emas dan perak dapat dilakukan sendiri secara online 24 jam. Klik CARA BELI EMAS PUBLIC GOLD untuk panduan mendaftar dan menjadi pelanggan atau customer public gold.

Author: mohd zaidi junus

FOUNDER MASTER DEALER PUBLIC GOLD, PG001425 Pengalaman dalam pelaburan dan perniagaan emas fizikal sejak 2010 Pelaburan emas public gold adalah pelaburan terbaik untuk menjana aset harta, pelaburan masa depan, pelindung kejatuhan nilai wang, mengelak kebocoran wang dan peluang perniagaan untuk menjana pendapatan pasif seumur hidup yang boleh di warisi. Maklumat lanjut Whatsapp 019-9185593