PERCUMA DAFTAR JADI PELANGGAN PUBLIC GOLD

free-daftar-beli-emas-public-gold PERCUMA DAFTAR JADI PELANGGAN PUBLIC GOLD

Percuma daftar jadi pelanggan public gold pada website public gold untuk membeli emas  atau menjual emas public gold dengan mudah melalui website public gold 24 jam secara online mengikut harga emas dunia.

Pelaburan emas adalah pelaburan yang menguntungkan,tapi ramai yang takut atau ragu-ragu untuk memulai pelaburan emas kerana banyak pelaburan emas yang tidah sah atau berbentuk skim cepat kaya. Jadi untuk memulakan pelaburan emas dengan yakin,cara terbaik adalah dengan mendaftar sebagai customer public gold dengan daftar atau register pelanggan public gold pada website public gold.

CARA PENDAFTARAN PERCUMA SEBAGAI PELANGGAN PUBLIC GOLD :

1. Layari laman web public gold, iaitu klik WEBSITE PUBLIC GOLD

2.Klik login

3.Klik register

public-gold PERCUMA DAFTAR JADI PELANGGAN PUBLIC GOLD

4.Pada ruangan registration :

daftar-pelanggan-public-gold PERCUMA DAFTAR JADI PELANGGAN PUBLIC GOLD

Tulis nama dan maklumat anda. Tuliskan pada ruangan introducer : PG 001425, introducer name : MOHD ZAIDI BIN JUNUS, introducer mobile : 019-9185593 dan how you get to know us : dari website PELABURAN EMAS PUBLIC GOLD.

customer-public-gold PERCUMA DAFTAR JADI PELANGGAN PUBLIC GOLD

5. Akhir sekali klik register

6. Pihak public gold akan menghantar Username dan password untuk anda melalui emel. Username dan password itu anda boleh gunakan untuk membeli emas atau kunci harga emas pada website public gold 24 jam.

7. Boleh mula membeli emas public gold sama ada syiling dinar,gold bar atau dirham pada website public gold dengan klik login dan masukkan username dan passwood anda. Rujuk CAWANGAN PUBLIC GOLD TERDEKAT anda untuk mengambil stok emas yang anda beli.

Pendaftaran adalah percuma, mulalah mendaftar sekarang dan cuba beli emas yang murah dahulu seperti 1 dinar atau 10 dirham perak untuk memberi keyakinan anda dalam pelaburan emas public gold malaysia.

Selepas anda mendaftar sebagai pelanggan public gold dan telah yakin dengan produk emas public gold, bolehlah MENJADI DEALER PUBLIC GOLD.

Kebaikkan mendaftar sebagai pelanggan public gold :

1. Menyakinkan anda dengan pelaburan emas fizikal public gold.

2. Dapat maklumat atau berita terkini yang dihantar oleh public gold ke emel anda.

3. Dapat membeli emas public gold dengan keadah lock harga emas 24 jam.Klik untuk CARA LOCK HARGA EMAS PADA WEBSITE PUBLIC GOLD

4. Boleh menjual emas public gold melalui kunci harga pada website 24 jam tanpa melalui dealer.

5. Dapat lock harga emas sendiri untuk menjadi dealer public gold.

Tips membeli emas, klik untuk PILIH JENIS EMAS TERBAIK  

Daftar sekarang dan mulai membeli emas semasa harga emas masih rendah.

Author: mohd zaidi junus

FOUNDER MASTER DEALER PUBLIC GOLD, PG001425 Pengalaman dalam pelaburan dan perniagaan emas fizikal sejak 2010 Pelaburan emas public gold adalah pelaburan terbaik untuk menjana aset harta, pelaburan masa depan, pelindung kejatuhan nilai wang, mengelak kebocoran wang dan peluang perniagaan untuk menjana pendapatan pasif seumur hidup yang boleh di warisi. Maklumat lanjut Whatsapp 019-9185593