Notice: Trying to get property of non-object in /home/pelabur1/public_html/wp-content/plugins/speed-booster-pack/inc/core.php on line 560

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/pelabur1/public_html/wp-content/plugins/speed-booster-pack/inc/core.php on line 560
CARA BELI 1 GRAM EMAS GAP PUBLIC GOLD

CARA BELI 1 GRAM EMAS GAP PUBLIC GOLD

Cara mudah membeli emas RM100 atau 1 gram emas akaaun fizikal program GAP patuh syariah dan modal terendah untuk mengumpul jongkong emas fizikal More »

CARA BELI EMAS PUBLIC GOLD

CARA BELI EMAS PUBLIC GOLD

Cara beli emas pelaburan seperti jongkong emas dan perak public gold secara online terus dapat emas patuh syariah untuk mula pelaburan emas More »

CARA JADI DEALER PUBLIC GOLD

CARA JADI DEALER PUBLIC GOLD

Cara jadi dealer atau pengedar emas public gold untuk berniaga jongkong emas dan perak pelaburan fizikal untuk menjana pendapatan aktif dan pasif seumur hidup More »

CARA SHOPPING ONLINE PG MALL

CARA SHOPPING ONLINE PG MALL

Pg Mall ialah pusat beli belah online terbesar Malaysia untuk shopping online untuk kemudahan, penjimatan dan menjana pendapatan pasif More »

BERITA HANGAT EMAS 2018

BERITA HANGAT EMAS 2018

Berita hangat emas dalam forum Public Gold bagi emas GAP, emas pelaburan, barang kemas 916, emas Aurora italia dan cara menjana pendapatan pendapatan pasif More »

 

PRODUK JONGKONG EMAS TERBARU KOLEKSI EMAS PELABURAN MELAYU

jongkong-emas-terbaru-bungamas PRODUK JONGKONG EMAS TERBARU KOLEKSI EMAS PELABURAN MELAYU

jongkong emas terbaru bungamas

Syarikat public gold telah melancarkan produk jongkong emas terbaru iaitu bungamas sebagai koleksi simpanan dan emas pelaburan bermotifkan ciri tradisional melayu.

Syarikat Public Gold memperkenalkan produk baru iaitu siri BungaMas. Produk ini merupakan jongkong emas atau gold bar 50 gram berdasarkan motif traditional melayu dengan ketulenan emas 999.9 sesuai untuk simpanan,koleksi,hadiah,mas kawin dan sebagai emas pelaburan.
Produk BungaMas ini telah diukir dengan tulisan Jawi yang anggun di permukaan hadapan jongkong emas. Terdapat juga corak Songket yang unik dicetak di belakang produk ini untuk meningkatkan lagi keistimewaannya. Songket adalah satu tenunan tangan kain, sama ada dalam sutera atau kapas halus yang bercorak dengan benang emas atau perak yang menonjolkan latar belakang kain untuk mewujudkan kesan berkilauan. Ia amat terkenal di Malaysia, Brunei dan Indonesia terutama di kalangan masyarakat Melayu untuk menggambarkan kemewahannya.
Produk BungaMas paling sesuai untuk diberikan sebagai hadiah sempena ulang tahun perkahwinan, hari jadi serta perayaan-perayaan yang penting. BungaMas juga sesuai diberi kepada orang yang disayangi sebagai tanda penghargaan serta untuk tujuan koleksi emas dan pengawal harta kekayaan di masa hadapan.

Spread atau susut nilai bungamas adalah lebih tinggi sedikit berbanding gold bar 50g biasa kerana seni pembuatan yang halus dan dicipta untuk kecantikan dan dikhususkan sebagai emas koleksi atau hadiah.

Spread harga emas bagi bungamas adalah RM7239-RM6768=RM471 bahagi RM7239=0.065 darab 100 iaitu 6.5%. Spread harga emas bungamas 6.5% adalah rendah dan dikategorikan sebagai emas pelaburan.

Harga emas terkini adalah murah dan amat sesuai untuk membeli emas untuk pelaburan dan sekaligus memberikan hadiah untuk yang tersayang di musim perayaan. Adalah lebih baik memberikan hadiah emas yang akan meningkat harganya daripada memberikan hadiah barangan yang turun harganya seperti handset dan sebagainya. Klik CARA BELI EMAS PUBLIC GOLD untuk melihat cara-cara mudah membeli emas public gold sekaligus dapat membeli barangan kemas public jewellery dan seterusnya dapat menceburi pelaburan emas public gold dengan menjadi pelanggan atau pengedar emas public gold.