PROMOSI EMAS PUBLIC GOLD TERHEBAT FEBRUARI DAN MAC 2014

promosi-emas-public-gold PROMOSI EMAS PUBLIC GOLD TERHEBAT FEBRUARI DAN MAC 2014
promosi emas public gold

Promosi emas public gold terhebat bulan februari dan Mac 2014 iaitu membeli jongkong emas dapat jadi dealer atau peniaga emas dan komisen wang.

Rebut peluang keemasan pada harga emas yang murah kerana indeks harga emas yang jatuh kini dan penurunan harga emas kerana Tahun Baru Cina untuk mula membeli jongkong emas Public Gold dan dapat menjadi dealer atau pengedar emas public gold. Inilah masa terbaik untuk mendapatkan jongkong emas termurah dan juga dapat menjadi pengedar emas atau peniaga emas.

Rebut peluang hebat dari promosi Dealer Recruitment Drive (DRD) Public Gold pada bulan Februari hingga bulan Mac 2014 iaitu :

1.  Dapat menjadi Dealer dengan membeli jongkong emas 100gm Emas sahaja.

Apabila membeli jongkong emas atau gold bar 100g dan daftar, anda akan dapat menjadi Normal dealer public gold dan terus akan mendapat komisen di atas belian emas tersebut sebanyak 1% yang akan dimasukkan ke dalam akaun anda. Contohnya, harga jongkong emas 100g berharga RM14,182 seperti gambarajah harga emas di bawah, maka anda akan dapat jongkong emas 100g, dapat menjadi dealer dan dapat komisen 1% iaitu RM142. Bagi melihat harga emas Public Gold terkini yang berubah setiap 20 minit, klik HARGA EMAS SEMASA PUBLIC GOLD.

harga-produk-emas-public-gold PROMOSI EMAS PUBLIC GOLD TERHEBAT FEBRUARI DAN MAC 2014
harga produk emas public gold

Kebiasaannya untuk menjadi dealer atau pengedar emas public gold, anda mesti membeli emas atau perak public gold sebanyak RM20,000 ke atas dalam satu resit. Kini hanya RM14,00 lebih, anda sudah dapat bergelar dealer public gold sampai bila-bila untuk masa depan yang cerah.

Anda tidak cukup wang ?. Rebut peluang membeli emas gold bar 100g secara ansuran atau EPP ( Easy Payment Purchase) untuk menjadi pengedar emas dan perak public gold. Pembelian jongkong emas 100g secara ansuran mudah iaitu jika harga jongkong emas 100g berharga RM14,000 anda perlu membayar lebih kurang RM3,500 sahaja sebulan selama 4 bulan. Jadi anda perlu hanya mempunyai modal permulaan RM3,500 untuk menjadi dealer public gold. Maklumat lanjut membeli emas public gold secara ansuran, klik BELIAN EMAS SECARA ANSURAN (EPP) PUBLIC GOLD.

2. Dapat menjadi Priority Dealer dengan membeli jonkong emas berjumlah 350gm emas sahaja.

Apabila membeli jongkong emas atau gold bar berjumlah 350g dan daftar, anda akan dapat terus menjadi Priority dealer public gold dan terus akan mendapat komisen di atas belian emas tersebut sebanyak 1.5 % yang akan dimasukkan ke dalam akaun anda. Contohnya, Anda membeli 2 kping gold bar 100g dan sekeping gold bar 50 g, maka jumlah belian 350g emas tersebut adalah RM35,488, maka anda akan dapat jongkong emas 350g, dapat menjadi priority dealer dan dapat komisen 1.5% iaitu RM355.

Kebiasaannya untuk menjadi priority dealer atau pengedar emas public gold, anda mesti membeli emas atau perak public gold sebanyak RM100,000 ke atas dalam satu resit. Kini hanya RM35,000 lebih, anda sudah dapat bergelar priority dealer public gold sampai bila-bila.

Rebut peluang terbaik menjadi priority dealer public gold dengan modal terendah melalui belian emas gold bar 350g secara ansuran atau EPP ( Easy Payment Purchase). Melalui kaedah belian emas secara ansuran public gold, anda hanya memerlukan modal permulaan satu per empat daripada jumlah belian jongkong emas tersebut.

Banyak kelebihan menjadi dealer public gold. Klik KELEBIHAN MENJADI  DEALER PUBLIC GOLD untuk melihat kelebihan atau keistimewaan bergelar dealer atau pengedar emas public gold.

Tempoh promosi:1 February 2014 hingga 31 March 2014

Dengan pembelian 100gm, 250gm atau jongkong emas 500gm, anda layak untuk melanggan Allocated Gold Storage Service (AGSS) bagi setiap barang dengan hanya RM30. Allocated Gold Storage Service (AGSS) adalah membeli emas dan emas fizikal anda disimpan dalam peti simpanan public gold. Anda akan diberikan nombor siri emas fizikal anda dan jika anda memerlukan emas tersebut, emas tersebut akan di hantar ke cawangan public gold terdekat anda.

Kebiasaannya harga emas rendah semasa perayaan tahun baru cina dan akan harga emas akan naik seminggu atau 2 minggu selepas tahun baru cina, Jadi ambil langkah segera dan bijak dengan melabur emas fizikal dan menjadi pengedar emas. Tidak semestinya menjadi pengedar emas anda perlu menjual atau berniaga emas, yang penting setiap belian emas atau jualan emas dealer akan mendapat komisen. Hubungi saya segera untuk maklumat lanjut atau hantarkan butiran anda untuk saya kunci beli harga emas atau lock price dan daftarkan anda sebagai dealer atau priority dealer.

Hubungi sms/whatsapp atau temujanji kepada saya, Mohd Zaidi bin Junus (PG001425) Master dealer Public gold ke nombor 019-9185593 dengan menyertakan butiran dibawah untuk saya lock harga beli emas dan daftarkan anda sebagai dealer, priority dealer atau pelanggan public gold :

1. Nama Penuh
2. No telefon
3. Emel
4. Nombor akaun Maybank atau Public Bank untuk public gold memasukkan komisen.
5. Jenis dan bilangan emas yang mahu di beli
6. Cawangan Public Gold terdekat anda, untuk anda bayar dan ambil emas tersebut.

Anda juga boleh kunci harga membeli emas dan mendaftar sendiri secara online 24 jam dengan klik CARA MENJADI DEALER PUBLIC GOLD untuk panduan terperinci cara menjadi dealer atau pengedar emas Public Gold. Walaupun cuti perayaan Tahun baru Cina atau cuti am, kita boleh kunci harga beli emas atau menjual emas. Urusan bayaran atau mengambil produk emas akan dilakukan apabila pejabat cawangan public gold di buka. Tawaran dari public gold ini amat menarik kerana mudah menjadi pengedar emas dan waktu yang sesuai membeli emas iaitu pada masa harga emas terendah.

Jangan lepaskan peluang keemasan ini untuk  menjadi pengedar emas public gold yang mudah dan murah.

Jangan lupa memaklumkan kepada saya jika anda membeli emas dan menjadi dealer apabila menulis atau meletakkan saya MOHD ZAIDI BIN JUNUS, Kod pg PG001425 sebagai introducer kerana SAGUHATI dan sebagainya akan diberikan kepada dealer saya.

Bertindak sekarang sebelum terlambat apabila harga emas naik.

Author: mohd zaidi junus

FOUNDER MASTER DEALER PUBLIC GOLD, PG001425 Pengalaman dalam pelaburan dan perniagaan emas fizikal sejak 2010 Pelaburan emas public gold adalah pelaburan terbaik untuk menjana aset harta, pelaburan masa depan, pelindung kejatuhan nilai wang, mengelak kebocoran wang dan peluang perniagaan untuk menjana pendapatan pasif seumur hidup yang boleh di warisi. Maklumat lanjut Whatsapp 019-9185593