PROMOSI SINAR AIDILFITRI 2016 DEALER RECRUITMENT DRIVE DRD

Promosi-Sinar-Aidilfitri-2016-Public-Gold PROMOSI SINAR AIDILFITRI 2016 DEALER RECRUITMENT DRIVE DRD
Promosi Sinar Aidilfitri 2016 Public Gold

Promosi Sinar Aidilfitri 2016 DRD (Dealer Recruitment Drive) peluang terbaik menjadi dealer Public Gold sempena sinar pada harga emas dan Raya Aidilfitri

Public Gold melancarkan Promosi Sinar Aidilfitri 2016 DRD (Dealer Recruitment Drive) iaitu peluang terbaik untuk menjadi dealer atau peniaga emas pelaburan termurah bebas gst di Malaysia sempena hari raya aidilfitri 2016 dan sinar pada harga emas yang kini mulai naik. Promosi Dealer Recruitment Drive (DRD) Sinar Aidilfitri 2016 adalah tawaran terbaik mula menjadi pengedar emas atau peniaga emas pelaburan Public Gold melalui pembelian emas GAP (Gold Accumulation Program). Emas dan perak pelaburan public gold adalah SATU-SATUnya jongkong emas, jongkong perak atau emas dinar diiktiraf dunia, LBMA yang dapat pengecualian cukai gst menyebabkan emas dan perak pelaburan Public Gold paling murah, paling laris dengan pasaran yang luas bukan sahaja dalam Malaysia tetapi juga Singapore, Indonesia dan Brunai. Keterangan promosi Sinar Aidilfitri 2016 DRD (Dealer Recruitment Drive) adalah seperti di bawah.

PROMOSI SINAR AIDILFITRI 2016 PUBLIC GOLD

Tawaran menjadi dealer Public Gold adalah peluang terbaik membina perniagaan emas sendiri dengan berniaga emas pelaburan public gold termurah dan terlaris di Malaysia tanpa modal membina atau membuka kedai emas atau yuran hangus. Promosi DRD Sinar Aidilfitri 2016 terbuka kepada semua orang seluruh dunia untuk menjadi pengedar emas baru sama ada menjadi normal dealer public gold atau menjadi priority dealer ataupun telah menjadi normal dealer untuk upgrade kepada priority dealer public gold bermula 1 julai 2016 hingga 30 julai 2016 yang terhad untuk 100 transaksi pertama sahaja seperti syarat di bawah :

A) Menjadi Normal Dealer Public Gold dengan hanya membeli emas sebanyak 100g emas GAP (Gold Accumulation Program) tanpa yuran atau caj tambahan dan dapat PERCUMA 0.5 gm gold bar LBMA dan PG Mall Merchant-ship.

Syarat kelayakan biasa menjadi Normal Dealer ialah dengan membeli emas RM30,000 dalam satu resit.

B) Menjadi Priority Dealer Public Gold dengan hanya membeli emas sebanyak 250g emas GAP (Gold Accumulation Program) tanpa yuran atau caj tambahan dan dapat PERCUMA 1 gm gold bar dan PG Mall Merchant-ship.

Syarat biasa menjadi Priority Dealer adalah dengan membeli emas RM200,000 dalam satu resit.

DUA CARA MENJADI NORMAL DEALER ATAU PRIORITY DEALER PUBLIC GOLD :

CARA 1 BELI EMAS 100 GRAM GAP UNTUK MENJADI NORMAL DEALER PUBLIC GOLD ATAU BELI 250 GRAM GAP UNTUK MENJADI PRIORITY DEALER DENGAN PEMBAYARAN WANG BELIAN EMAS GAP MELALUI BANK.

Ikuti DUA atau TIGA langkah di bawah untuk membeli emas 100 gram emas GAP terus menjadi normal dealer Public Gold :

 1. Rujuk harga emas 1 gram GAP pada harian di www.publicgold.com.my
Public-Gold-Price-Live PROMOSI SINAR AIDILFITRI 2016 DEALER RECRUITMENT DRIVE DRD
Public Gold Price Live

Contohnya, harga emas I gram 24k program gap pada 3 julai 2016 ialah RM188, maka pembelian sebanyak minima 100g dalam satu resit atau banyak resit mesti hari yang sama iaitu RM188 x 100 iaitu berjumlah RM18,800.

 1. Masukkan wang ke akaun Public Gold Marketing Sdn. Bhd sebanyak RM18,800 melalui Bank-in, maybank2u, perbankan internet, deposit di kaunter bank, mesin deposit tunai atau pemindahan ATM. Jika perlu buat banyak resit pun boleh, tapi pastikan pada masa yang sama.

Masukkan wang Ke Akaun Public Gold berikut :

Nama Akaun : PUBLIC GOLD MARKETING SDN BHD

Maybank : ke akaun bernombor 5571-3923-8048 atau

Public Bank : ke akaun bernombor 3167-52-0833

Snap atau ambil gambar resit bayaran bank in/transfer pembelian DAN hantar ke whatsapp saya, 019-9185593 untuk saya proses, BERES SUDAH SIAP

ATAU anda boleh proses sendiri dengan lakukan langkah 3 di bawah.

3 : Hantar gambar resit bank DAN maklumat diri serta introducer seperti  dibawah, ke Whatsapp ke 017-4866 916.

Maklumat butiran perlu di hantar tuliskan :

 • PG NEW BELI GAP RM18,800
 • Tarikh pembelian : 3/7/2016
 • Masa pembelian : 19:53 pm
 • Nama Penuh : Anda
 • Nombor Kad Pengenalan : Anda
 • No. Telefon : Anda
 • Emel : Anda
 • Item pembelian : BELI GAP RM18,800 iaitu 100 gram
 • No Akaun Maybank/public bank : Anda
 • Nama Introducer : MOHD ZAIDI BIN JUNUS
 • Kod PG Introducer : PG001425
 • Catatan : Promosi Sinar Aidilfitri julai 2016 menjadi normal dealer
 • Disertakan resit bayaran pembelian emas GAP.

Contoh penghantaran whatsapp ke 017-4866 916 untuk pembelian emas 250 gram GAP dengan cara cash deposit seperti di bawah :

cara-beli-emas-GAP PROMOSI SINAR AIDILFITRI 2016 DEALER RECRUITMENT DRIVE DRD
cara beli emas GAP public gold

TAHNIAH, Anda telah menjadi normal dealer public gold dengan pembelian 100 gram GAP atau menjadi Priority Dealer dengan pembelian emas 250g GAP tanpa perlu kunjungi cawangan public gold dan dapatkan PERCUMA gold bar 0.5 atau 1 gram lbma bebas gst di CAWANGAN PUBLIC GOLD TERDEKAT SELURUH MALAYSIA SINGAPORE ATAU INDONESIA.

Langkah seterusnya :

Tunggu balasan sms/whatsapp dan emel dari pihak public gold dalam tempoh selewatnya 24 jam. Public Gold akan menghantar sales order pembelian emas gap yang disertakan kod pg ahli dan password anda. Setelah mendapat balasan sms atau emel, sila hantar salinan atau whatsapp gambar buku akaun maybank/public bank di cawangan pg terdekat seberapa segera untuk syarikat Public Gold memasukkan wang komisen dealer setiap kali dealer atau customer dealer membeli atau menjual emas. Whatsapp Authorised Master Dealer Public Gold, Mohd Zaidi Junus di talian 019-9185593 untuk panduan, saguhati dan bimbingan selanjutnya dalam pelaburan emas fizikal Pubic Gold.

CARA 2 BELI EMAS 100 GRAM GAP ATAU 250 GRAM GAP DENGAN MENGUNJUNGI CAWANGAN PUBLIC GOLD TERDEKAT.

Walk in atau kunjungi cawangan public gold berdekatan dengan membawa wang tunai dan kad pengenalan sebanyak RM18,800 atau resit bank in pembelian emas jika sudah masukkan wang ke akaun public gold.

public-gold-branch PROMOSI SINAR AIDILFITRI 2016 DEALER RECRUITMENT DRIVE DRD
public gold branch

Klik ALAMAT 18 CAWANGAN PUBLIC GOLD SETIAP NEGERI DALAM MALAYSIA SINGAPURA DAN INDONESIA  untuk melihat alamat 19 cawangan public gold terdekat untuk anda kunjungi.

Maklumi staff public gold bertugas untuk :

“Daftar dan beli membeli emas GAP 100 gram untuk jadi normal dealer public gold promosi DRD bulan julai dimana NAMA INTRODUCER : MOHD ZAIDI BIN JUNUS dan KOD PG INTRODUCER : PG001425”

TAHNIAH kerana telah menjadi normal dealer atau peniaga emas public gold yang sah dengan mengunjungi cawangan public gold sambil boleh bertanya maklumat, melihat jongkong emas, emas dinar, boleh terus minta brocer percuma public gold, beli resit berniaga emas, e-sales kit untuk dealer memulakan perniagaan emas public gold dan dapatkan malumat atau tarikh seminar percuma atau  KURSUS JUTAWANEMAS LEADERSHIP TRAINING JLT untuk meningkatkan ilmu kemahiran perniagaan emas Public Gold.

Hubungi Whatsapp 019-9185593 Mohd Zaidi Junus, Master Dealer Public Gold untuk mendapat bimbingan, wang saguhati, khidmat nasihat percuma, pertanyaan, maklumat lanjut serta panduan menjadi pengedar emas public gold yang berjaya. Klik CARA MEMBELI EMAS PROGRAM GOLD ACCUMULATION PROGRAM (GAP) untuk panduan serta maklumat lanjut mengenai program GAP (Gold Accumulation Program) atau program kumpul emas Public Gold dimana boleh mula membeli emas program GAP serendah RM100 terus menjadi ahli Public Gold untuk start pelaburan emas fizikal sebagai perlindungan harta, persediaan dan langkah keselamatan kejatuhan nilai wang ringgit.

Gold-Accumulation-Program-GAP-Public-Gold PROMOSI SINAR AIDILFITRI 2016 DEALER RECRUITMENT DRIVE DRD
Gold Accumulation Program GAP Public Gold

Kini adalah masa terbaik membeli emas atau menjadi peniaga emas kerana harga emas yang mulai meningkat untuk menjana keuntungan, tambahan lagi simpan emas fizikal adalah tindakan bijak untuk mengelak kebocoran wang dan sebagai pelindung harta serta kejatuhan nilai wang pada masa ekonomi tidak menentu seperti isu Brexit. Klik APAKAH BREXIT, KESAN KEPADA HARGA EMAS SERTA NILAI WANG DAN RAMALAN EMAS untuk maklumat mengenai Brexit dan kesannya kepada ekonomi Malaysia dan dunia.

Penyimpan emas pelaburan juga boleh mula melabur emas dengan mula membeli emas GAP bermula RM100 atau beli gold bar 0.5g diiktiraf dunia lbma tanpa cukai gst terus dapat emas yang dibeli (non gap) di mana-mana 19 cawangan Public Gold atau DAFTAR PERCUMA SECARA ONLINE MENJADI AHLI PUBLIC GOLD sebagai langkah permulaan menyimpan emas fizikal dengan mendaftar ahli dan mulai membeli emas GAP HANYA RM100 atau mula membeli gold bar 0.5g lbma bebas cukai gst.

Selamat Berpuasa dan menyambut hari raya 2016.

Selamat melabur emas pelaburan fizikal, start menyimpan emas atau mula membina perniagaan emas pelaburan fizikal bagi menjana pendapatan aktif dan pasif, mengelak kebocoran wang dan melindungi harta dari inflasi serta kejatuhan nilai wang untuk di warisi kepada anak cucu masa depan.

Author: mohd zaidi junus

FOUNDER MASTER DEALER PUBLIC GOLD, PG001425 Pengalaman dalam pelaburan dan perniagaan emas fizikal sejak 2010 Pelaburan emas public gold adalah pelaburan terbaik untuk menjana aset harta, pelaburan masa depan, pelindung kejatuhan nilai wang, mengelak kebocoran wang dan peluang perniagaan untuk menjana pendapatan pasif seumur hidup yang boleh di warisi. Maklumat lanjut Whatsapp 019-9185593