TUKAR EMAS LAMA KEPADA EMAS BARU PUBLIC GOLD

tukar-emas TUKAR EMAS LAMA KEPADA EMAS BARU PUBLIC GOLD

Trade in emas atau tukar emas barang kemas atau jongkong emas berjenama lain kepada produk emas public gold dengan harga tertinggi di Malaysia melalui program x-plan public gold.

Jangan lepaskan peluang terbaik untuk menukarkan emas lama atau barangan kemas anda kepada pelbagai jenis  emas baru Public Gold. Jika nilai emas lama atau barangan kemas kita melebihi RM20,ooo boleh terus mendaftar sebagai new dealer public gold atau bernilai RM100,000 boleh terus menjadi priority dealer public gold.Rebut peluang ini kerana public gold mengambil atau menilai emas anda pada harga semasa yang tinggi dan peluang terbaik untuk anda mulai pelaburan emas atau start  melabur emas fizikal.

Saya telah tukar emas lama atau barangan kemas yang lama atau rosak kepada emas baru public gold. Lihat gambar emas 916 lama yang rosak dan putus-putus,agak-agak berapakah nilainya?.Nilai emas lama 916 tersebut adalah empat ribu lebih dimana saya dapat tukaran emas baru public gold, gold bar 20g dan 1 dinar. Itulah emas walaupun sikit tapi bernilai.Promosi ini dinamakan promosi x-plan dan akan berakhir bila-bila masa. Mari tukar atau trade-in emas lama atau barangan kemas kepada produk emas public gold yang baru dan cantik.

CARA ATAU KEADAH PENUKARAN EMAS LAMA KEPADA EMAS BARU PUBLIC GOLD :

1. Bawa emas lama atau barangan kemas anda ke CAWANGAN PUBLIC GOLD terdekat anda.

2. Jumpa pegawai/staff di public gold dan beritahu anda ingin menukar emas lama anda kepada emas public gold. Beritahu dan isi borang menjadi customer public gold dengan menulis juga nama introducer MOHD ZAIDI JUNUS, kod pg introducer PG001425.

3. Pegawai public gold akan menilai ketulinan dan berat emas lama anda berdasarkan harga emas semasa.Public Gold membeli emas x-brand (jongkong @ barang kemas gred 999.9 (24 karat) pada harga gold bar per gram PG BUY 10 gram. Public Gold membeli emas x-brand (jongkong @ barang kemas gred 916 (22 karat) pada harga per gram PG BUY i-series 10 gram. Klik HARGA SEMASA EMAS PUBLC GOLD untuk menyemak harga terkini emas dan perak public gold yang berubah setiap 20 minit.

4. Pegawai public gold akan memberitahu kepada anda jumlah nilai emas lama anda.

5. Daripada nilai emas lama itu anda boleh pilih emas baru public gold yang anda kehendaki. Jika nilai emas produk public gold yang anda kehndaki lebih sikit dari nilai emas lama anda, anda kena tambah sikit wang.

6.Jika nilai emas lama anda lebih daripada RM20,000 anda boleh terus jadi dealer public gold. Jika nilai emas anda kurang RM20,000 tapi anda ingin jadi dealer public gold,anda tambahlah wang anda agar pembelian emas baru public gold lebih RM30,000 untuk anda mnjadi dealer public gold. Jangan lupa tulis nama saya MOHD ZAIDI BIN JUNUS PG KOD PG001425 sebagai introducer dan SMS kepada saya 019-9185593 untuk saya bagi saguhati…

7. Katakan anda ingin jualkan emas, cadangan saya tukar dulu ke emas public gold dan selepas tukar kepada emas public gold, anda boleh jualkan emas public gold tersebut dengan hanya spread atau susut nilai dalam 6% sahaja berbanding jika anda jualkan emas anda ke kedai emas atau syarikat emas spread atau susut nilainya mungkin melebihi 15%.

Kelebihan tukar emas lama atau emas jenama lain kepada emas public gold iaitu berpeluang jadi pengedar emas jika nilai emas melebihi RM30,000, dapat komisen pengedar emas dan dapat untung lebih jika jualkan terus ke kedai emas. Klik KELEBIHAN MENJADI PENGEDAR EMAS PUBLIC GOLD untuk mengetahui  kelebihan apabila menjadi pengedar atau dealer public gold.

Terma dan Syarat :

1. X-Plan terbuka kepada semua pelanggan Public Gold atau bukan pelanggan public gold dengan menyatakan introducer dealer public gold mohd zaidi bin junus pg001425.

2. Pertukaran boleh dijalankan di semua cawangan Public Gold di seluruh Malaysia.

3. Tempahan Harga emas atau lock harga emas tidak boleh dilakukan untuk promosi X-Plan.

4. Proses pertukaran boleh dilakukan selepas melalui pengujian emas di Public Gold dan harga pertukaran yang telah dipersetujui oleh pelanggan.

5. Emas yang gagal melalui ujian mesin ketumpatan emas TIDAK akan diterima untuk pertukaran ini.

6. Harga pertukaran ini hanya sah dalam tempoh promosi.

7. Promosi X-Plan ini TIDAK termasuk pembelian melalui Ansuran Bulanan (Easy Payment Purchase-EPP).

8. Pelanggan hanya dibenarkan menukar maksimum 1 kg emas setiap hari sahaja.

9. Kos Pengangkutan akan dikenakan kepada cawangan Public Gold yang berada di luar Pulau Pinang.

10. Pihak pengurusan Public Gold berhak,mengubah suai atau menambah terma dan syarat ini pada bila-bila masa tanpa memberi notis terlebih dahulu.

Sebarang makluman/pertanyaan:

Sila hubungi MOHD ZAIDI BIN JUNUS (PG001425) PENGEDAR EMAS SAH PUBLIC GOLD 019-9185593

Author: mohd zaidi junus

FOUNDER MASTER DEALER PUBLIC GOLD, PG001425 Pengalaman dalam pelaburan dan perniagaan emas fizikal sejak 2010 Pelaburan emas public gold adalah pelaburan terbaik untuk menjana aset harta, pelaburan masa depan, pelindung kejatuhan nilai wang, mengelak kebocoran wang dan peluang perniagaan untuk menjana pendapatan pasif seumur hidup yang boleh di warisi. Maklumat lanjut Whatsapp 019-9185593