PERCUMA DAFTAR AHLI ATAU BELI EMAS PUBLIC GOLD

PERCUMA DAFTAR AHLI ATAU BELI EMAS PUBLIC GOLD

Pendaftaran percuma jadi ahli public gold atau cara mula membeli emas minima RM100 atau beli gold bar 1g 24 karat lbma bebas gst. BACA LAGI »

CAWANGAN PUBLIC GOLD MALAYSIA SINGAPURA DAN INDONESIA

CAWANGAN PUBLIC GOLD MALAYSIA SINGAPURA DAN INDONESIA

Alamat cawangan public gold seluruh malaysia, singapura dan Indonesia untuk urusan jual beli emas Public Gold. BACA LAGI »

KELEBIHAN PROGRAM GAP PUBLIC GOLD

KELEBIHAN PROGRAM GAP PUBLIC GOLD

Kelebihan program GAP (Gold Accumulation Program) Public Gold atau kebaikkan program kumpul emas fizikal modal kecil pertama di Malaysia. BACA LAGI »

KELEBIHAN EMAS PUBLIC GOLD

KELEBIHAN EMAS PUBLIC GOLD

Kelebihan emas public gold bukti produk emas public gold adalah pelaburan emas fizikal terbaik di Malaysia. KLIK BACA LAGI »

CARA MEMBELI GOLD BAR 1 GRAM OTOMATIK JADI AHLI PROGRAM GAP PUBLIC GOLD

CARA MEMBELI GOLD BAR 1 GRAM OTOMATIK JADI AHLI PROGRAM GAP PUBLIC GOLD

Program GAP public gold, pelaburan emas terbaik patuh syariah dan modal terendah hanya RM138 cara mudah membeli gold bar 1 gram untuk mengumpul jongkong emas fizikal dan tukar kepada gold bar 20g dan sebagainya..klik BACA LAGI »

SENARAI PRODUK EMAS DAN PERAK PUBLIC GOLD

SENARAI PRODUK EMAS DAN PERAK PUBLIC GOLD

Senarai produk emas dan perak Public Gold untuk memilih produk pelaburan terbaik dari jenis gold bar, emas dinar atau silver bar termurah tanpa cukai gst...KLIK SEGERA BACA LAGI »

 

CARA MUDAH MEMBELI EMAS PUBLIC GOLD PALING SELAMAT

produk emas public gold

Cara mudah membeli emas public gold paling selamat dan membuat pelaburan emas fizikal public gold malaysia.

Cara mudah membeli emas Public Gold dan paling selamat:

1. Membeli menerusi agen Public Gold iaitu terus dengan saya sebagai Master Dealer Public Gold jika berada di kelantan. Jika saya mempunyai stok produk emas yang anda kehendaki, saya akan memberikan harga yang lebih murah dari harga semasa emas,iaitu 1.5% lebih murah dari harga semasa emas public gold. Lihat harga semasa emas KLIK DISINI . Apa yang anda perlu lakukan adalah mnghubungi SMS kepada saya dan nyatakan jenis produk emas yang anda kehendaki dan saya hantarkan kepada anda.

2. Membeli menerusi lock harga emas terkini jika berada di luar Kelantan dalam malaysia.Kini public gold mempunyai cawangan seluruh Malaysia jadi saya akan daftarkan anda sebagai pelanggan public gold dan anda akan dapat mengambil emas anda dicawangan terdekat dengan tempat tinggal anda. Cara ini paling selamat kerana tidak melibatkan orang ketiga,saya sebagai master dealer emas public gold hanya daftarkan anda dan seterusnya anda akan berhubung terus dengan syarikat yang sah PUBLIC GOLD MARKETING SDN BHD.

CARA MUDAH MEMBELI EMAS PUBLIC GOLD DAN PALING SELAMAT

1. Hubungi / SMS saya, Zaidi 019-9185593 dengan menyertakan NAMA PENUH,NOMBOR KAD PENGENALAN,NO HANDPHONE,ALAMAT dan  EMAIL untuk saya “lock harga” beli emas  dimana pun anda berada. Jika anda mahu jadi peniaga emas atau dealer public gold mestilah membeli atau lock harga beli RM20,000 keatas.

1.  Semak harga emas terkini dengan melayari http://www.publicgold.com.my atau semak harga menggunakan SMS iaitu dengan menaip “PG GOLDPRICE” untuk menyemak harga jongkong emas 999.9 atau menaip  “PG DINARPRICE” untuk  menyemak harga syiling dinar 916 atau menaip “PG SILVER PRICE” untuk menyemak harga silver/perak atau menaip “PG JEWELPRICE” untuk menyemak harga barang kemas jewellery , hantar ke 36828

3.  Selepas saya ‘lock harga’ untuk anda semak email mendapat Sales Order (S.O) pembelian emas yang dihantar oleh Public Gold dan tercatat senarai jumlah belian emas, nombor akaun Maybank dan Public Bank bagi Public Gold Marketing Sdn Bhd. Pihak Public Gold juga akan menghubungi anda untuk pengesahan pembelian emas tersebut.

4.  Bank  in (atau boleh bayar cash jika kurang dari RM3000) jumlah belian emas kedalam Akaun Public Gold Marketing Sdn Bhd dan simpan slip bank baik-baik.

5. Ambil stok emas anda di cawangan Public Gold berdekatan anda dengan menunjukkan slip bank yang telah anda bank in tersebut.

Jika anda terus ke cawangan Public Gold untuk membeli emas atau lock harga sendiri, isi borang customer dengan menyatakan anda customer saya iaitu,  nama introducer tuliskan atau katakan MOHD ZAIDI BIN JUNUS dan no. Pendaftaran introducer PG001425.

Cara ini paling selamat dan mudah untuk membeli emas sama ada jongkong emas,syiling dinar atau barangan kemas.

KEBAIKAN BELI EMAS CARA INI :

1. Tidak perlu membawa duit tunai,hanya berurusan di bank. Hanya perlu bawa slip bayaran atau bank in yang telah anda masukkan ke cawangan public gold dan anda akan mendapat emas anda.

2. Public gold sememangnya syarikat yang sah berdaftar dan mempunyai cawangan seluruh Malaysia yang mengeluarkan sendiri emasnya,jadi stok emas sentiasa ada.

3. apabila anda menjadi pelanggan public gold,ANDA BOLEH LOCK HARGA ATAU MEMBELI EMAS DI LAIN KALI DIMANA MANA.HANYA SATU KALI PENDAFTARAN SAHAJA. SENANG DAN SELAMAT, JADI SMS ATAU HUBUNGI SAYA SEGERA..

Saguhati, ilmu, teknik pelaburan emas akan diberi kepada customer atau new dealer public gold

“jangan tunggu belilah emas,sudah beli emas hanya tunggu”

BACA ARTIKEL TERBARU PELABURAN EMAS PUBLIC GOLDclose
Inline
Inline