BELAJAR ILMU EMAS PERCUMA DAPAT EMAS FREE

Belajar-ilmu-Emas-Percuma BELAJAR ILMU EMAS PERCUMA DAPAT EMAS FREE
Belajar ilmu Emas Percuma

Belajar ilmu emas percuma dapat emas free apabila menghadiri seminar emas percuma Public Gold melalui cabutan bertuah aksesori dan emas percuma setiap minggu di seluruh negeri Malaysia, Singapura dan Indonesia.

Public Gold satu-satunya syarikat jongkong emas dan perak untuk pelaburan dan barang kemas yang sentiasa mengadakan seminar emas percuma untuk belajar pelaburan emas fizikal yang menyediakan jualan emas murah, promosi dan emas percuma melalui cabutan bertuah. Hadiri saja seminar emas percuma di setiap negeri atau 20 cawangan Public Gold dan berpeluang dapat emas free gold bar 0.5g atau gold bar 1g 24K lbma bebas gst.

Semua dijemput hadir beramai-ramai ke seminar emas percuma yang terbuka kepada semua golongan masyarakat untuk belajar tentang pelaburan emas fizikal. Lagi ramai hadirin yang hadir ke seminar emas percuma, lagi banyak emas percuma untuk cabutan bertuah. Cabutan bertuah (lucky draw) sememangnya mendapat emas free, iaitu gold bar berketulenan emas 999.9 lbma yang boleh dijual atau di pajak secara percuma, boleh bawa balik emas tanpa perlu bayar apa-apa atau tanpa syarat. Jika menang gold bar 1g 24k lbma, bermakna bawa balik emas bernilai RM250 dan jika bertuah memenangi gold bar 0.5g 24K lbma, bermakna membawa balik emas bernilai RM150. Selain emas percuma, banyak aksesori Public Gold yang boleh diperolehi secara percuma dalam cabutan bertuah seperti sampul emas (card holder), tabung wang dan sebagainya.

Emas-Percuma BELAJAR ILMU EMAS PERCUMA DAPAT EMAS FREE
Emas Percuma

Saya dan isteri telah banyak kali memenangi gold bar secara percuma apabila menghadiri seminar emas di cawangan Public Gold Kota Bharu. Emas percuma terbaru yang saya menangi pada 7 April  2018 apabila menghadiri seminar emas dimana saya mendapat sekeping gold bar 0.5g 24 Karat lbma bernilai RM150 dan sekeping card holder emas sementara isteri telah menang satu sampul card holder emas. Jadi “gold bar 0.5g lbma yang dimenangi boleh disimpan terus dalam card holder”. Memang amat menguntungkan menghadiri seminar emas kerana dapat ilmu emas percuma, dapat emas percuma, dapat berjumpa rakan dan dapat bertukar fikiran tentang pelaburan emas.

Seminar-Emas-Percuma BELAJAR ILMU EMAS PERCUMA DAPAT EMAS FREE
Seminar Emas Percuma

Pada seminar emas percuma bulan lepas, saya dan isteri juga bertuah apabila kami sama-sama memenangi gold bar 0.5g secara percuma. “Alhamdulillah, rezeki daripada sedikit usaha datang seminar emas Public Gold”. Sebenarnya saya telah banyak mendapat emas percuma daripada program Public Gold semenjak awal pembabitan saya dalam pelaburan emas Public Gold dari tahun 2010. Seminar emas percuma dan dapat emas percuma di mulai dari tahun 2015 lagi, cuma waktu itu hanya sedikit seminar tapi kini lebih rancak kerana seminar di adakan setiap minggu di setiap negeri di malaysia, Singapura dan Indonesia.

Emas percuma melalui cabutan bertuah seminar emas Public Gold terbahagi kepada 2 bahagian :

  1. Cabutan bertuah emas dan aksesori untuk kehadiran.

Cabutan bertuah emas free dan eksesori ini akan diperolehi bagi yang hadir seminar. Jika hadir seminar emas dan tidur pun tetap berpeluang menang emas percuma atau aksesori emas.

  1. Cabutan bertuah emas dan aksesori pembelian emas.

Cabutan bertuah emas percuma dan aksesori kedua apabila membeli emas minima RM100 pada seminar emas tersebut. Semasa seminar emas, beli saja apa-apa produk emas atau perak secara tunai atau booking atau beli emas jualan murah (fire sales) dalam seminar tersebut untuk berpeluang memenangi cabutan bertuah lagi.

Jadi, untuk peluang cerah menang emas percuma adalah dengan hadir dan beli emas minima RM100 atau segram emas GAP secara tunai di seminar emas atau beli emas murah, fire sales pada seminar tersebut.

KENAPA HADIRI SEMINAR EMAS PUBLIC GOLD ?

  1. Dapat belajar ilmu emas percuma yang terbuka kepada semua golongan masyarakat.
  2. Menambah pengetahuan mengenai emas
  3. Mendapat emas percuma melalui cabutan bertuah
  4. Beli emas murah melalui jualan murah atau fire sales seminar
  5. Promosi beli emas jadi dealer modal kecil bagi ahli public gold yang mahu upgrade jadi dealer Public Gold
  6. Mendapat maklumat terkini mengenai produk emas Public Gold
  7. Mengenali dan mengeratkan silaturrahim antara pelabur emas.

Public Gold adalah syarikat pelaburan emas fizikal pertama yang beri pengetahuan dan ilmu tentang emas secara percuma. Public Gold telah membuka PG GOLD MUSEUM iaitu muzium emas pertama Malaysia pada tahun 2015 untuk beri ilmu, pemahaman dan sejarah mengenai emas. Public Gold juga menganjurkan seminar emas percuma di semua 20 cawangan Public Gold seluruh Malaysia semenjak tahun 2008, namun kini diberikan cabutan bertuah aksesori dan emas percuma bagi hadirin Seminar Emas Public Gold. Jika anda hadir seminar atau kursus ilmu lain, biasanya di kenakan bayaran, tapi seminar emas Public Gold adalah percuma, dapat emas percuma dan juga dapat saguhati apabila ahli atau dealer Public Gold membawa orang hadir ke seminar.

Inisiatif pemberian emas percuma dalam seminar-seminar Public Gold adalah untuk beri ilmu dan pemahaman masyarakat tentang emas untuk pelaburan. Nenek moyang atau orang tua kita zaman dahulu telah mengetahui tentang kepentingan menyimpan emas dan telah menyimpan barang kemas kerana waktu itu tiada jongkong emas untuk pelaburan. Public Gold syarikat emas pertama yang mengeluarkan jongkong emas dan perak untuk pelaburan terdiri jongkong emas, emas dinar dan jongkong perak yang khusus untuk pelaburan kerana susut nilai atau peratus spread rendah, telus mengikut harga emas dunia dan kemudahan jual beli emas.

Pelopor-Pelaburan-Emas-malaysia BELAJAR ILMU EMAS PERCUMA DAPAT EMAS FREE
Pelopor Pelaburan Emas malaysia

Pelopor pelaburan emas fizikal di Malaysia adalah Public Gold  bersama dealer emas Public Gold seperti  sahabat dan sifu emas saya, En Syukor Hashim iaitu orang pertama yang bergiat  dan menulis tentang pelaburan emas di Malaysia. En Syukor Hashim adalah orang pertama yang memberi ilmu tentang pelaburan emas di Malaysia melalui blognya iaitu jutawanemas.com. Majoriti guru-guru emas di Malaysia adalah dari Public Gold yang berkongsi ilmu dan pengalaman melalui seminar emas setiap minggu seluruh Malaysia, Singapura dan Indonesia. Jadi, hadiri seminar emas untuk menuntut ilmu pelaburan emas dari yang pakar dan berpengalaman.

CARA SERTAI SEMINAR EMAS PERCUMA :

Cara menghadiri atau menyertai seminar emas percuma untuk belajar mengenai pelaburan emas dan peluang dapat emas percuma adalah dengan :

1.Daftar percuma online seminar emas percuma seluruh malaysia, Singapura atau Indonesia seperti langkah berikut :

a) KLIK DAFTAR SEMINAR EMAS PERCUMA untuk melihat event seminar emas.

Cara-Daftar-Seminar-Emas-Online BELAJAR ILMU EMAS PERCUMA DAPAT EMAS FREE
Cara Daftar Seminar Emas Online

b) Klik ICON BORANG BERPENSEL di REGISTER pada seminar emas di tempat dan tarikh yang di kehendaki seperti gambar di atas.

Daftar-Seminar-Emas-Percuma BELAJAR ILMU EMAS PERCUMA DAPAT EMAS FREE
Daftar Seminar Emas Percuma

c) Tulis maklumat peribadi dengan tepat seperti nama penuh, nombor ic, nombor telefon, emel, bagaimana tahu seminar-pilih website, introduced by : Tuliskan 001425 dan klik CHECK INTRODUCER, klik OK pada pop up Valid Introducer dan keluar paparan nama MOHD ZAIDI BIN JUNUS dan akhir sekali klik REGISTER NOW.

2. Terus kunjungi tempat seminar emas Public Gold dan daftar dengan beritahu staf Public Gold, Nama Introducer MOHD ZAIDI JUNUS, Kod Introducer PG001425 atau hubungi whatsapp saya 0199185593 untuk saya daftarkan.

Public Gold di anggap sebagai “sekolah emas” kerana telah menganjurkan pelbagai seminar emas percuma seluruh Malaysia, Singapura dan Indonesia dengan memberikan emas percuma melalui cabutan bertuah di seminar emas semenjak tahun 2015. Saya terfikir juga, setiap kali seminar emas, Public Gold akan mengeluarkan sekurang-kurangnya 4 keping gold bar 0.5g untuk cabutan bertuah setiap minggu di setiap cawangan Public Gold. Bilangan emas free dalam cabutan bertuah berdasarkan ramainya hadirin di seminar tersebut. Jika setiap cawangan Public Gold mengeluarkan emas percuma 2g, maka 20 tempat seminar emas, Public Gold perlu keluarkan 40g emas percuma setiap minggu untuk cabutan bertuah di seminar emas dengan nilaian lebih kurang RM250 X 40g iaitu RM10,000 setiap minggu. Sebenarnya ini adalah teknik pemasaran Public Gold dari dahulu iaitu pemasaran secara langsung yang berpusatkan dealer, efektif dan jimat berbanding pengiklanan tv seperti penajaan siaran hiburan astro mentor otai dengan kos penajaan lebih mahal sehingga ratusan ribu ringgit.

EMAS PERCUMA MELALUI KEMPEN BELI DAN MENANG

Emas-free-Public-Gold BELAJAR ILMU EMAS PERCUMA DAPAT EMAS FREE
Emas free Public Gold

Peluang dapat emas free juga boleh di perolehi dengan hanya membeli emas atau perak Public Gold melalui kempen beli dan menang atau kempen buy and win dari tarikh 1 Februari hingga 30 April 2018 tanpa perlu hadiri seminar emas. Jadi peminat emas yang sibuk atau tidak berkesempatan hadiri seminar emas juga berpeluang memenangi emas percuma dengan hanya beli emas GAP minima RM100 untuk mengumpul emas modal kecil sedikit demi sedikit. Klik CARA BELI EMAS GAP RM100 PUBLIC GOLD untuk panduan beli emas GAP (Gold Accumulation Program) serendah RM100 atau 1g emas program GAP Public Gold pertama di Asia untuk mengumpul jongkong emas 999.9 LBMA bebas gst modal rendah sebagai pelindung kemerosotan nilai wang, penjana harta, insuran kecemasan dan pengelak kebocoran wang.

Jenama Public Gold  sememangnya telah dikenali dan di percayai sebagai pengeluar emas dan perak diiktiraf dunia, LBMA untuk pelaburan emas termurah, bebas gst dan patuh syariah di Malaysia semenjak tahun 2008. Klik MENGENAI PUBLIC GOLD DAN PERISTIWA BERSEJARAH untuk maklumat tentang syarikat Pelaburan Emas Public Gold.

 “Ada wang-tak semesti ada emas, Ada emas-gerenti ada wang”

Author: mohd zaidi junus

FOUNDER MASTER DEALER PUBLIC GOLD, PG001425 Pengalaman dalam pelaburan dan perniagaan emas fizikal sejak 2010 Pelaburan emas public gold adalah pelaburan terbaik untuk menjana aset harta, pelaburan masa depan, pelindung kejatuhan nilai wang, mengelak kebocoran wang dan peluang perniagaan untuk menjana pendapatan pasif seumur hidup yang boleh di warisi. Maklumat lanjut Whatsapp 019-9185593