MENGENAI ZAIDIEMAS

zaidiemas-pelaburan-emas-public-gold MENGENAI ZAIDIEMAS
zaidiemas pelaburan emas public gold
NAMA : MOHD ZAIDI JUNUS
TARIKH LAHIR : 20.03.1972
ASAL : BACHOK, KELANTAN
PEKERJAAN : CIKGU KIMIA DAN MATEMATIK
KERJA SAMPINGAN : Master dealer Public Gold dan Pengasas GU AWA 593
PG KOD : PG001425
TEL/SMS : 019-9185593
FACEBOOK : zaidi guemas kelantan
EMAIL :guzacs593@yahoo.com

Testimoni Zaidi :

zaidi-emas-public-gold MENGENAI ZAIDIEMAS
zaidi emas public gold

Public Gold adalah syarikat emas tempatan  pertama Malaysia yang menjual dan membeli emas secara online dan sistem  “lock harga” 24 jam di internet atau SMS  mengikut harga emas dunia membolehkan kita membeli emas pada harga rendah dimana sahaja anda berada. Harga emas public gold berubah setiap 20 minit 24 jam sehari membolehkan kita membeli atau menjual emas dengan mudah dan harga emas boleh disemak mnggunakan SMS atau internet .

Emas Public Gold mempunyai sijil dan dijamin ketulinan dan beratnya.  Pelaburan emas lebih menguntungkan, selamat, kalis inflasi berbanding pelaburan wang. Kita juga berpeluang mendapat keuntungan yang lebih dengan teknik memanipulasi emas dan berniaga emas iaitu menjadi dealer public gold.

Saya menjadi dealer Public Gold pada bulan Ogos 2010, harga emas pada masa itu 20g berharga RM 2705, 1 dinar RM559, pada 6 dis 2010 harga 20g ialah RM 3250 dimana peratus kenaikan adalah 20.1% dalam 5 bulan.

pengerusi-public-gold-Dato-Louis-Ng MENGENAI ZAIDIEMAS

Wang semakin turun nilainya tetapi nilai emas semakin meningkat. Harga emas dijangkakan akan terus meningkat kerana pengeluarannya semakin berkurang sedangkan permintaannya semakin tinggi selari dengan peningkatan populasi manusia dan penggunaannya dalam dunia moden. Klik lihat RAMALAN HARGA EMAS HINGGA 2015. Pelaburan emas adalah pelaburan untuk masa depan. Betul lah pepatah orang tua-tua “masa itu emas” bukan “masa itu wang” menunjukkan emas berharga seperti masa dan tidak ditelan zaman”

Jangam berlengah lagi, mulai langkah pertama dengan menyertai pelaburan emas public gold malaysia dengan mula melangkah bijak membeli emas public gold untuk menjadi pelanggan public gold atau pengedar emas sah public gold. Anda boleh mula melabur dengan membeli 1 dinar emas berharga lebih kurang RM600 atau syiling perak 10 dirham yang berharga RM100 untuk menjadi pelanggan public gold. Klik HARGA EMAS PUBLIC GOLD DAN DAFTAR PERCUMA untuk melihat harga emas semasa public gold dan seterusnya mula daftar menjadi pelanggan public gold.

Bagi memulakan pelaburan emas fizikal public gold, mulai daftar dan terus beli emas dinar atau jongkong perak untuk menjadi pelanggang public gold. Klik CARA BELI EMAS PUBLIC GOLD untuk panduan membeli emas secara online dan seterusnya menjadi pelanggan public gold.

“Pelaburan emas fizikal public gold adalah kepastian tindakan terakhir pilihan melabur dan kepastian tindakan terawal mengelak risiko” yang bermaksub pelaburan emas fizikal public gold adalah kepastian tindakan terakhir pilihan melabur dan kepastian tindakan terawal mengelak risiko kerana tindakan menceburi pelaburan ini adalah kepastian tindakan terakhir dari pelaburan lain kerana pelaburan emas fizkal adalah pelaburan terbaik tanpa risiko. Ini adalah kerana emas adalah simbol keunggulan kemashyuran kekayaan serta kecantikan, sentiasa bernilai serta meningkat, mengelak ekonomi riba serta kebocoran wang, sunat serta berjihad menjatuhkan ekonomi yahudi dan aset simpanan barakah serta terbaik untuk masa depan.

Berita dan cerita yang di tulis dalam website ini adalah benar dari pengalaman melabur emas sendiri dan sentiasa mendalami ilmu, teknik dan cara terbaik untuk mendapat kuntungan melalui pelaburan emas fizikal. Maklumat lanjut hubungi saya , FACEBOOK, TWITTER atau LINKED IN.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *