ONLINE SHOPPING TERBAIK MALAYSIA

Online-Shopping-Terbaik-Malaysia ONLINE SHOPPING TERBAIK MALAYSIA
Online Shopping Terbaik Malaysia

Online shopping terbaik Malaysia dari pengalaman dan kelebihan beli belah online, panduan beli online dan peluang menjana pendapatan pasif.

Beli belah online atau pembelian diatas talian bukanlah satu perkara asing bagi rakyat Malaysia. Kini beli belah dalam talian telah menjadi semakin popular di kalangan rakyat Malaysia dimana 80 peratus rakyat Malaysia menyatakan mereka membeli-belah dalam talian sekurang-kurangnnya sekali dalam sebulan. Sesuai dengan perubahan gaya hidup yang semakin sibuk dan kos hidup yang meningkat, kaedah membeli secara dalam talian kini semakin popular kerana mudah, murah dan selamat untuk berbelanja mendapatkan pelbagai barang keperluan tanpa perlu terkejar-kejar, berpusing-pusing mencari tempat letak kereta, mengelilingi kompleks membeli- belah untuk mencari barang keperluan dan beratur panjang di kaunter pembayaran, berpeluang membeli-belah pada bila-bila masa tidak kira siang, malam atau tengah malam dengan mudah dan jimatkan masa tanpa keluar dari rumah.

Disamping membeli belah secara online dengan mudah, murah dan selamat, ahli pg mall juga berpeluang mendapat diskaun dan menambah pendapatan sampingan secara pasif dengan memperkenalkan pg mall kepada rakan-rakan.

PENGALAMAN BELI BELAH DI PG MALL

Pg-Mall-Pusat-Beli-Belah-Online-Malaysia ONLINE SHOPPING TERBAIK MALAYSIA
Pg Mall Pusat Beli Belah Online Malaysia

PG MALL adalah pusat beli belah online tempatan Malaysia yang di uruskan oleh Syarikat emas terbesar Malaysia iaitu Public Gold yang menawarkan pembelian barangan keperluan online dan tempahan secara online yang mudah, murah dan selamat.

Pengalaman-Beli-Online ONLINE SHOPPING TERBAIK MALAYSIA
Pengalaman Beli Online

Saya sendiri telah beberapa kali berpengalaman membeli belah online di PG Mall mendapati beli belah di PG Mall lebih mudah, murah, selamat dan terjamin. Barangan yang di tempah secara online di PG Mall akan sampai ke rumah melalui pos laju Malaysia dengan pantas dan selamat. Saya telah menempah secara online dompet yang berharga RM120 melalui HOTSALE 4PM dengan harga diskaun RM29.90 dan dompet yang di tempah telah sampai kerumah dengan cepat dan selamat.

KELEBIHAN SHOPPING ONLINE PG MALL

Kelebihan-Shopping-Online-PG-Mall ONLINE SHOPPING TERBAIK MALAYSIA
Kelebihan Shopping Online PG Mall

Kelebihan beli belah online barang keperluan di PG MALL yang tiada paada pusat beli belah online lain adalah seperti berikut :

  1. MUDAH MURAH DAN SELAMAT BELI BELAH TEMPATAN MALAYSIA

Pembelian secara online di PG MALL sangat mudah yang boleh dilakukan dimana sahaja, murah tanpa kos pengangkutan yang menjimatkan wang, menjimatkan masa dan tenaga dimana barang yang dibeli selamat tiba di rumah melalui penghantaran melalui Pos Laju Malaysia. Klik USAHASAMA PG MALL DENGAN POS MALAYSIA untuk maklumat mengenai kerjasama pg mall dengan pos laju Malaysia.

  1. DAPAT INSENTIF BELIAN DAN JANA PENDAPATAN PASIF

Kelebihan Pg Mall yang tiada pada online shopping Malaysia lain adalah setiap pembelian barangan di PG Mall akan dapat insentif belian sendiri dan insentif refferal untuk menjana pendapatan. Sesiapa sahaja yang mendaftar dan membeli barangan di PG Mall secara otomatik menjadi ahli PG Mall dan terus memperolehi insentif belian sendiri dan dapat insentif referal ke atas belian rakan yang dipromosikan (downline) untuk selamanya iaitu untuk menjana pendapatan pasif.

Kelebihan-PG-Mall ONLINE SHOPPING TERBAIK MALAYSIA
Kelebihan PG Mall

Sememangnya suatu kerugian tidak mengenali, daftar dan beli belah PG Mall kerana satu-satunya pembelian online tempatan Malaysia yang mudah, murah, selamat, dapat insentif, diskaun dan dapat menjana pendapatan pasif sepanjang hayat dengan mempromosikan PG Mall kepada orang ramai tanpa yuran pendaftaran dan sebagainya. Insentif setiap belian sendiri atau downline akan di masukkan kedalam E Wallet akaun ahli pg mall. Tidak ada mana-mana online shopping mall seperti PG Mall yang memberi insentif pembelian sendiri dan memberi insentif pembelian orang lain yang mendaftar melalui ‘referral link’ ahli untuk menjana pendapatan pasif seumur hidup. Jadi, bertindak segera daftar dan terus beli barangan di PG Mall untuk menjadi ahli dan seterusnya mempromosikan PG Mall kepada orang ramai melalui “Refferal link Ahli” yang disertakan untuk semua ahli sah Pg mall. Klik mengenai PG MALL PUSAT BELI BELAH ONLINE MALAYSIA untuk maklumat mengenai Public Gold Mall online dan cara daftar percuma di PG MALL.

Cara-Menjana-Pendapatan-Pasif ONLINE SHOPPING TERBAIK MALAYSIA
Cara Menjana Pendapatan Pasif

Keistimewaan PG Mall adalah melalui konsep “Consumerchant” iaitu penjana pendapatan pasif, Passive Income generator yang memberi peluang pembeli menjana pendapatan setiap kali memperkenalkan pembeli dan peniaga (merchant) dengan berdaftar pembeli atau peniaga melalui refferal link atau mendaftar di cawangan Public Gold. Ahli PG Mall juga akan dapat menjana pendapatan pasif tanpa kos dengan menjadi referral kepada Shopper dan Merchant kepada PG Mall. Insentif “Own Purchase Incentive” sebanyak 0.25% diberikan setiap kali pembeli untuk pembelian sendiri dan insentif “Referral Incentive” sebanyak 0.25% diberikan kepada pembeli baru diperkenalkan membuat pembelian atau peniaga (berdaftar melalui referral link) yang berjaya menghasilkan jualan. Insentif ini berterusan selagi pembeli membeli di PG Mall dan peniaga berjaya menghasilkan jualan. Keuntungan juga diperolehi kepada ahli yang tidak membuat belian sendiri tetapi downline membuat belian menghasilkan pendapatan pasif sepanjang hayat. Saya hanya mempunyai beberapa ahli downline Pg Mall, tanpa di sedari telah menghasilkan pendapatan pasif.

Beli-Online-Ahli-Public-Gold ONLINE SHOPPING TERBAIK MALAYSIA
Beli Online Ahli Public Gold

Ahli Public Gold yang mempunyai Kod PG, boleh terus login di website PG Mall mengunakan Kod PG dan Password seperti nak login di website Public Gold. Ahli Public Gold boleh membeli belah di PG Mall atau kongsi (share) referal link di PG Mall untuk menjana pendapatan tambahan. Referal link ahli berada di Profile PG Mall, salin atau copy referal link untuk rakan atau orang ramai mendaftar beli belah di PG Mall dimana secara otomatik sesiapa yang mendaftar melalui link referal akan menjadi customer atau downline ahli referal link tersebut. Ahli referal link akan dapat insentif selamanya setiap kali downline berbelanja beli belah di PG Mall.

Referral-Link-Pg-Mall ONLINE SHOPPING TERBAIK MALAYSIA
Referral Link Pg Mall

Pembeli baru yang bukan ahli Public Gold, sila daftar percuma dengan klik REFERAL LINK MOHD ZAIDI BIN JUNUS untuk mula beli belah di PG Mall dan menjana pendapatan sampingan dengan mempromosikan Pg Mall melalui referal link atau promosi secara langsung. Pastikan pada ruangan INTRODUCER PG CODE ditulis PG001425 dan klik CHECK hingga terpapar nama MOHD ZAIDI BIN JUNUS sebagai introducer iaitu sebagai mentor atau pembimbing atau whatsapp 0199185593 untuk panduan.

  1. CASHBACK, DISKAUN, CABUTAN BERTUAH DAN PROMOSI SETIAP MASA

PG MALL memberikan cashback, diskaun, cabutan bertuah dan promosi melalui kod kupon pendaftar baru dan Hot Sales setiap masa.

Diskaun-Dan-Hot-Sales-Pg-Mall ONLINE SHOPPING TERBAIK MALAYSIA
Diskaun Dan Hot Sales Pg Mall

Kod Kupon 20 peratus diskaun diberikan kepada pendaftar baharu pembeli atau Shopper. Promosi HOTSALES di website atau aplikasi pg mall di adakan setiap hari iaitu pada jam 12 tengahari, 4 petang dan 9 malam. Melalui promosi HOTSALES pembeli atau shopper akan dapat membeli dengan diskaun hebat atau barangan percuma dengan menulis kod HOT12PM, HOT4PM atau HOTS9PM.

Cash-Back-Pg-Mall ONLINE SHOPPING TERBAIK MALAYSIA
Cash Back Pg Mall

Kehebatan online shopping terbaik Malaysia di Pg Mall adalah mendapat wang kembali 5% iaitu memperolehi Cashback 5% akaan diberikan kepada pembeli yang membeli belah di PG MALL. Iaitu setiap kali melakukan belian di Pg Mall akan dapat diskaun 5%.

Mystery-Gift-PG-Mall ONLINE SHOPPING TERBAIK MALAYSIA
Mystery Gift PG Mall

PG Mall sentiasa membuat kempen dan cabutan bertuah jongkong emas kepada pembeli yang bertuah secara mingguan dan bulanan. Cabutan bertuah setiap minggu untuk mereka yang membeli RM30 ke atas, mystery gift dan top introducer di PG Mall. Cabutan bertuah Weekly Lucky Draw, hadiah misteri dan Top Introducer dengan hadiah berjumlah RM100,000 untuk dimenangi. Inilah yang paling seronok apabila berbelanja di PG Mall. Shopping dan dapat pelbagai barangan dan emas free.

  1. PUSAT BELI BELAH ONLINE TERBESAR MALAYSIA

Pg Mall adalah pusat beli belah online terbesar Malaysia yang menawarkan semua barang keperluan dalam satu bumbung iaitu mempunyai semua barangan keperluan harian hinggalah kepada perkhidmatan. Terdapat lebih 30 Official Store diantaranya Nestle, Maidin, Yusof Taiyoob, The Hispter Pomade, Ogawa, DKSH dan sebagainya. Ada 40 Authorized Seller diantaranya Vivo, Takasima, Panasonic, Samsung, Infineo dan sebagainya.

Pusat-Beli-Belah-Online-Terbesar-Malaysia ONLINE SHOPPING TERBAIK MALAYSIA
Pusat Beli Belah Online Terbesar Malaysia

Penjimatan yang saya perolehi dengan membeli produk dari Nestlé Official Store dengan diskaun sebanyak RM10 untuk pembelian kali pertama produk Nestlé dan kos penghantaran PERCUMA untuk pembelian melebihi RM50 .Kod kupon penjimatan dan kos penghantaran percuma untuk pembelian RM50 keatas ialah NESTLE10

  1. PERKHIDMATAN PELANGGAN MUDAH DAN BANTUAN BERTERUSAN

PG MALL adalah anak syarikat Public Gold yang mempunyai 20 cawangan setiap negeri dalam Malaysia, Singapura dan Indonesia. Kemudahan perkhidmatan pelanggan sebagai rujukan dan bantuan berterusan akan apabila menghubungi atau mengunjungi cawangan Public Gold berdekatan untuk mendapat maklumat tentang PG Mall, barangan yang di beli di pg mall, status barang yang ditempah, masalah barangan yang di beli di PG Mall dan sebagainya menjadikan pembelian secara online lebih mudah, selamat dan terjamin. Klik SENARAI ALAMAT 20 CAWANGAN PUBLIC GOLD MALAYSIA SINGAPURA DAN INDONESIA untuk maklumat alamat serta nombor telefon cawangan Public Gold. Pihak PG Mall juga sentiasa memberi perkhidmatan seminar dan ceramah percuma di setiap cawangan Public Gold untuk memberi pemahaman kepada pembeli atau peniaga di PG Mall.

PANDUAN BELI ONLINE DI PG MALL

1.Daftar percuma ahli PG Mall dengan klik DAFTAR PERCUMA DI PG MALL dengan mengisi maklumat peribadi. Pastikan pada ruangan INTRODUCER PG CODE ditulis PG001425 dan klik CHECK hingga terpapar nama MOHD ZAIDI BIN JUNUS sebagai introducer iaitu mentor atau pembimbing.

Cara-Daftar-Percuma-Pembeli-Pg-Mall ONLINE SHOPPING TERBAIK MALAYSIA
Cara Daftar Percuma Pembeli Pg Mall

2. Kunjungi laman membeli belah PG mall di www.pgmall.my atau boleh download aplikasi PG MALL di google play untuk pilih barangan dan mula membeli belah online di PG Mall. Cara beli online di website Pg Mall dengan klik pada barang yang mahu di beli dan klik ADD TO CART seperti rajah di bawah. Seterusnya klik “Check Out” untuk membeli barang tersebut atau “Continue Shopping” untuk terus membeli atau menambah belian barangan.

Cara-Beli-Online ONLINE SHOPPING TERBAIK MALAYSIA
Cara Beli Online

3. Pengesahan belian barangan dari segi harga, kuantiti dan jumlah belian, klik “Continue” untuk teruskan. Seterusnya pengesahan alamat penghantaran barangan, pastikan betul dan klik “Proceed To Checkout” untuk mula membayar.

Panduan-Beli-Online-Pg-Mall ONLINE SHOPPING TERBAIK MALAYSIA
Panduan Beli Online Pg Mall

4. Pilih cara pembayaran sama ada transfer bank fpx, kredit kad, gold cash atau ewallet. Saya sudah punya wang dalam ewallet, jadi bayar dengan ewallet. Tanda centang pada “I agree term and condition” dan klik “Place Order”.

Order-Barang-Online-di-PG-Mall ONLINE SHOPPING TERBAIK MALAYSIA
Order Barang Online di PG Mall

5. Tempahan pembelian online di PG Mall telah berjaya, order placing succes dan tempahan pembelian online di hantar ke emel. Amat mudah beli belah online di PG Mall dan dalam masa 3 hari bekerja, barangan akan selamat sampai ke rumah melalui Pos laju Malaysia.

Mudah-Beli-Online-Di-PG-Mall ONLINE SHOPPING TERBAIK MALAYSIA
Mudah Beli Online Di PG Mall

Perkhidmatan yang ditawarkan oleh Pg Mall seperti “Consumerchant” iaitu penjana pendapatan pasif, Passive Income generator akan menyebabkan pg mall berkembang dengan cepat yang akan menjadikan pg mall pusat beli belah terbesar dan popular di Malaysia. PG Mall adalah online shopping terbaik Malaysia, bertindak segera daftar menjadi ahli pg mall untuk membeli belah pelbagai barang keperluan dan menjana pendapatan pasif sepanjang hayat.

 

Author: mohd zaidi junus

FOUNDER MASTER DEALER PUBLIC GOLD, PG001425 Pengalaman dalam pelaburan dan perniagaan emas fizikal sejak 2010 Pelaburan emas public gold adalah pelaburan terbaik untuk menjana aset harta, pelaburan masa depan, pelindung kejatuhan nilai wang, mengelak kebocoran wang dan peluang perniagaan untuk menjana pendapatan pasif seumur hidup yang boleh di warisi. Maklumat lanjut Whatsapp 019-9185593