LANGKAH PERTAMA PELABURAN EMAS JADI AHLI PUBLIC GOLD

langkah-pertama-pelaburan-emas LANGKAH PERTAMA PELABURAN EMAS JADI AHLI PUBLIC GOLD
langkah pertama pelaburan emas

Langkah pertama melabur emas dengan daftar percuma menjadi ahli public gold atau beli emas minima RM100 bagi memulakan pelaburan emas fizikal public gold.

Langkah pertama untuk memulai pelaburan emas iaitu persiapan minda dan ilmu pengetahuan mengenai emas, jenis-jenis emas, perbandingan syarikat emas terbaik dan teknik atau strategi dalam pelaburan emas fizikal. Perkara pertama sebelum menceburi pelaburan emas dinar dan perak adalah persiapan ilmu pengetahuan mengenai emas dan persiapan minda atau mental dan dalam pelaburan emas.

Perkara utama yang harus di ketahui sebelum melabur emas fizikal adalah :

1. Persiapan ilmu pengetahuan mengenai emas. Pelabur mestilah mengetahui mengenai jenis-jenis emas serta ketulinan emas dan sebagainya.

2. Memilih syarikat pelaburan emas terbaik, kukuh dah sah mendapat kelulusan bank Negara Malaysia dan syarikat yang dapat memberikan harga emas termurah, spread harga emas terendah agar pelaburan akan memprolehi keuntungan. Klik PERBANDINGAN HARGA EMAS DI MALAYSIA

3. Pelaburan emas fizikal jongkong emas, syiling dinar emas atau jongkong perak adalah pelaburan jangka masa sederhana dan panjang. Ia akan menguntungkan pelabur dalam jangkamasa sederhana atau jangka masa panjang dan mesti bersabar kerana harga emas sentiasa naik atau turun. Namun begitu pelabur emas juga dapat mengaut kuntungan dengan teknik pelaburan emas jangka pendek.

4. Pelaburan emas fizikal yang sah tidak menjamin pendapatan tetap setiap bulan. Jika ada syarikat pelaburan emas yang memberi pulangan yang tetap, mnawarkan pulangan lumayan, memberi surat kontrak beli emas tanpa memberi jongkong emas atau harga emas terlalu murah…jauhi kerana itu mungkin skim pelaburan emas yang boleh menyebabkan pelabur kerugian. Klik CARA MENGENALI SKIM CEPAT KAYA untuk mengenali ciri-ciri pelaburan haram, skim cepat kaya, skim ponzi, MLM atau pelaburan palsu supaya tidak ditipu.

5. Sifat harga emas adalah turun naik tetapi di dalam jangka masa panjang harganya akan bergerak naik. Sila semak graf sejarah harga emas klik di www.kitco.com

6. Perbanyakkan ilmu mengenai pelaburan emas. Semakin banyak ilmu yang dipelajari maka menjana pendapatan dengan emas akan menjadi lebih mudah. Ilmu yang terbaik adalah dari pengalaman kita sendiri, jadi mulai dahulu dan selepas itu ilmu akan datang melalui pengalaman, pembacaan,bertanya dan sebagainya.

7. Pelaburan emas sebenar adalah selamat. Pelabur emas fizikal tidak akan rugi walaupun harga emas turun selagi tidak menjual emas anda. Sejarah membuktikan harga emas akan naik dalam jangkamasa panjang sebab itu nenek moyang kita dahulu menyimpan emas.

8. Pelaburan terbaik adalah pelaburan jongkong emas dinar dan  perak kerana pelabur dapat memanipulasikan jongkong emas dinar menggunakan pelbagai teknik pelaburan. Kelebihan pelaburan emas fizikal adalah boleh dimanipulasikan dengan teknik tertentu.

cawangan-public-gold-malaysia-singapura-dan-indonesia LANGKAH PERTAMA PELABURAN EMAS JADI AHLI PUBLIC GOLD
cawangan public gold malaysia, singapura dan indonesia

Langkah pertama melabur emas adalah dengan DAFTAR PERCUMA untuk membeli emas dinar atau perak pelaburan sebagai tapak permulaan melabur emas di mana sahaja anda berada sama ada Malaysia, Singapura, Indonesia atau Brunai dan emas dan perak pelaburan yang di beli boleh di ambil di mana-mana cawangan Public Gold seluruh Malaysia, Singapura atau Indonesia.

Langkah permulaan melabur emas Public Gold :

CARA 1 : DAFTAR PERCUMA ONLINE di website Public Gold dan selepas itu boleh mula beli emas minima membeli gold bar 0.5g 24Karat LBMA bebas gst untuk jadi ahli public gold TERUS DAPATKAN EMAS di cawangan Public Gold berdekatan.

CARA 2 : TIDAK PERLU DAFTAR untuk membeli emas melalui PROGRAM GAP (Gold Accumulation Program), hanya beli emas modal permulaan RM100 atau 1g emas GAP terus menjadi ahli public gold tanpa dikenakan apa-apa bayaran yuran atau yuran hangus. Pembelian emas GAP akan tersimpan dalam akaun GAP, tambah beli emas dan boleh keluarkan emas terkumpul dalam akaun GAP di cawangan Public Gold berdekatan.

Pelaburan emas public gold Malaysia adalah pelaburan emas fizikal dengan membeli emas fizikal public gold dan menyimpan emas sebagai pelaburan yang menguntungkan dalam jangkamasa sederhana atau jangkamasa panjang sebagai pelindung harta, insuran, mengelak kebocoran wang dan penyelamat kejatuhan nilai wang.

CARA MEMULAKAN PELABURAN EMAS PUBLIC GOLD :

1. CARA PELABURAN EMAS FIZIKAL BELI EMAS TERUS DAPAT EMAS.

Cara DAFTAR PERCUMA sendiri jadi ahli public gold pada website public gold.

Langkah pertama memulakan pelaburan emas fizikal dimana perlu daftar percuma online untuk menjadi ahli public gold. Daftar percuma untuk menjadi ahli public gold tanpa dikenakan apa-apa bayaran atau yuran hangus.

Klik VIDEO MUZIK CARA DAFTAR PERCUMA ONLINE PUBLIC GOLD untuk memulakan Pelaburan Emas Public Gold, klik full screen :

Daftar percuma sekarang untuk menjadi ahli public gold bagi memulakan pelaburan emas fizikal public gold dengan hanya 2 langkah seperti di bawah :

1. KLIK DAFTAR PERCUMA AHLI PUBLIC GOLD untuk pendaftaran percuma secara online di website Public Gold atau layari https://publicgold.com.my

daftar-akaun-public-gold-online LANGKAH PERTAMA PELABURAN EMAS JADI AHLI PUBLIC GOLD
daftar akaun public gold online

Harga emas dan perak terkini yang berubah setiap 20 minit akan dipaparkan secara otomatik. Klik LOGIN dan klik REGISTER ACCOUNT untuk daftar ahli percuma untuk memulakan pelaburan emas fizikal public gold seperti rajah di atas.

2. Tulis maklumat diri untuk pendaftaran dengan betul seperti nama penuh, nombor kad pengenalan, alamat emel dan nombor telefon bimbit. Pilih cawangan public gold yang diminati (preferred branch) atau cawangan public gold berdekatan daripada 19 cawangan public gold seluruh Malaysia, Singapura dan Indonesia.

daftar-percuma-ahli-public-gold LANGKAH PERTAMA PELABURAN EMAS JADI AHLI PUBLIC GOLD
daftar percuma ahli public gold

Pada ruangan Introducer, tuliskan 001425 dan klik Check Introducer dan klik OK pada pop up Valid Introducer yang muncul. Terpapar dealer public gold yang sah MOHD ZAIDI JUNUS. Seterusnya tulis password anda dan akhir sekali klik SUBMIT.

Selesai mendaftar percuma ahli public gold. Setelah mendaftar percuma, boleh mula membeli pelbagai pilihan produk emas public gold untuk menjadi ahli public gold yang sah tanpa yuran. Produk emas pelaburan yang terbaik dan satu-satunya dalam malaysia adalah produk jongkong emas atau dinar emas LBMA yang murah kerana dapat pengecualian cukai gst dan di akui patuh syariah.

emas-LBMA-tanpa-cukai-gst LANGKAH PERTAMA PELABURAN EMAS JADI AHLI PUBLIC GOLD
emas LBMA tanpa cukai gst

Koleksi jongkong emas bukan LBMA dikenakan cukai gst, namun mempunyai corak dan bentuk yang amat menarik sebagi koleksi dengan corak emas kemelayuan iaitu jongkong emas BungaMas dan koleksi jongkong emas cina iaitu Taifook dan Flexibar series.

koleksi-jongkong-emas-public-gold LANGKAH PERTAMA PELABURAN EMAS JADI AHLI PUBLIC GOLD
koleksi jongkong emas public gold

Langkah mula membeli emas online, terus jadi ahli public gold yang sah.

Selepas daftar online, layari website public gold, https://publicgold.com.my dan klik LOGIN untuk mula membeli jongkong secara online untuk menjadi ahli Public Gold yang sah yang mempunyai kod pg ahli dengan membeli apa-apa produk jongkong emas atau perak public gold seperti beli emas 1 dinar 24K lbma bebas gst, gold bar 1 gram lbma bebas gst dan sebagainya. Tuliskan USERNAME dengan nombor kad pengenalan anda, password anda dan klik LOGIN.

langkah-mula-pelaburan-emas-public-gold LANGKAH PERTAMA PELABURAN EMAS JADI AHLI PUBLIC GOLD
langkah mula pelaburan emas public gold

Mula membeli emas secara online mengikut harga emas semasa atau booking harga beli emas public gold. Klik ORDER untuk tempah atau booking beli atau jual emas online dan klik PURCHASE ORDER untuk tempah atau lock harga beli emas. Pilih kategori produk public gold yang mahu di beli sama ada jongkong emas, jongkong perak, aksesori public gold, gelang emas Aurora Bangle atau anak emas Aurora Italia charm.

panduan-beli-emas-public-gold LANGKAH PERTAMA PELABURAN EMAS JADI AHLI PUBLIC GOLD
panduan beli emas public gold

Pilih produk emas dan perak, aksesori atau barang kemas public gold untuk di beli mengikut harga emas semasa.

panduan-beli-emas-online LANGKAH PERTAMA PELABURAN EMAS JADI AHLI PUBLIC GOLD
panduan beli emas online

Pengesahan pembelian emas pada my shopping cart untuk membeli, menghapus atau menambah belian emas. Pilihan tempat mengambil emas di outlet atau Public Gold serta pilihan cawangan Public Gold terdekat untuk bayar dan ambil emas yang di beli. Klik MYSELF bagi pembelian emas fizikal Public gold untuk diri sendiri dan pengesahan pembayaran samma ada Bayaran Penuh ( Full Payment) atau Bayaran Ansuran ( EPP easy payment Purchase). Pilih FULL PAYMENT untuk bayaran penuh dan apa-apa bank. Pada remarks on order, boleh tulis apa-apa catatan makluman untuk staff Public Gold seperti “Beli emas terus jadi ahli/dealer Public Gold, nama dan kod introducer MOHD ZAIDI JUNUS, PG001425” dan sebagainya atau biarkan kosong. Klik PLACE AND PROCEED TO PAYMENT jika telah sah untuk membeli emas.

cara-mudah-beli-emas-public-gold LANGKAH PERTAMA PELABURAN EMAS JADI AHLI PUBLIC GOLD
cara mudah beli emas public gold

Pengesahan pembelian emas public gold, terus dapat kod pg ahli public gold yang di hantar melalui emel. Harga pembelian emas yang dipaparkan adalah harga bersih pembelian emas public gold termasuk gold premium.

cara-beli-emas-pelaburan LANGKAH PERTAMA PELABURAN EMAS JADI AHLI PUBLIC GOLD
cara beli emas pelaburan

Setelah pembelian emas telah berjaya atau success, sila buka emel untuk melihat SALES ORDER yang tercatat jumlah belian, nombor dokumen sales order, KOD PG AHLI PUBLIC GOLD anda, nombor akaun public gold marketing dan sebagainya.
TAHNIAH, anda telah sah menjadi ahli public gold. Hafal dan ingati kod pg anda untuk LOGIN di website public gold untuk kemudahan lock harga beli emas atau jual emas secara online. Sila buat bayaran jongkong emas yang dibeli selewatnya 3 hari. Apabila telah lock harga beli emas online, mesti bayar dan mengambil emas yang dibeli kerana telah akad jual beli secara online.

Maklumat lanjut cara membeli emas secara online 24 jam sehari klik CARA BELI EMAS PUBLIC GOLD.

Pembelian emas secara beli emas terus dapat emas ini membolehkan anda mendapat emas fizikal yang dibeli di 18 CAWANGAN PUBLIC GOLD BERDEKATAN MALAYSIA ATAU SINGAPURA setelah membuat pembayaran emas yang dibeli secara online (lock harga beli emas).
Pembelian emas sekaligus minima RM30,000 melayakkan pembeli emas public gold terus menjadi dealer public gold tanpa yuran atau kos tersembunyi. Ini adalah keistimewaan public gold iaitu boleh menjadi pengedar emas atau dealer public gold tanpa dikenakan yuran hangus, hanya perlu beli emas RM30,000 ke atas sahaja. Lihat CARA MENJADI DEALER ATAU PENGEDAR EMAS PUBLIC GOLD untuk membeli emas terus menjadi pengedar emas public gold.

TIPS PELABURAN EMAS FIZIKAL : Jika modal untuk membeli emas melebihi RM700 atau sekurang-kurangnya dapat membeli emas 1 dinar 24K LBMA tanpa GST, lebih baik dan murah dengan membeli emas terus dapat emas seperti cara di atas. Contoh, Harga gold bar 1 gram 24K LBMA bebas gst melalui cara BELI EMAS TERUS DAPAT EMAS ialah RM200, tapi harga emas gold bar 24K LBMA bebas gst melalui program GAP LEBIH MURAH hanya RM160 sahaja. Jika modal pelaburan kecil, lebih baik dan murah dengan membeli emas program GAP seperti cara di bawah dan paling baik adalah menjadi pelabur emas serta pengedar emas public gold iaitu dengan membeli emas sekaligus minima RM30K terus dapat jadi dealer public gold.

2. CARA PELABURAN EMAS PROGRAM GAP. Beli emas minima Rm100 tanpa perlu daftar online.
Program GAP ( gold accumulation program ) public gold adalah program kumpul emas fizikal modal kecil pertama di Asia. Program GAP adalah mirip akaun emas bank dimana pelabur emas boleh beli emas modal rendah minimum RM100 atau membeli jongkong emas 1 gram 24K, tambah belian emas dan kumpul gram emas yang di beli dalam akaun GAP dan boleh mengeluarkan gold bar 24k, emas dinar 24k atau emas perhiasan 916 tanpa cukai gst di cawangan public gold berdekatan.

Langkah pertama memulakan pelaburan emas program gap ialah dengan membeli emas minima RM100 TANPA PERLU DAFTAR ONLINE. Hanya ikuti sahaja 2 langkah di bawah terus terdaftar jadi ahli Public Gold tanpa yuran hangus, hanya beli emas 24K atau emas 999.9 public gold.
1 : Rujuk harga emas harian GAP di Daftar percuma. Harga emas GAP ( Gold Accumulation Program) berubah sekali sehari iaitu berubah setiap pukul 12 malam mengikut harga emas antarabangsa.

cara-mulakan-pelaburan-emas LANGKAH PERTAMA PELABURAN EMAS JADI AHLI PUBLIC GOLD
cara mulakan pelaburan emas

Masukkan wang/transfer/cash deposit/bank in mengikut harga emas harian GAP ke akaun Public Gold berikut :
Nama Akaun : PUBLIC GOLD MARKETING SDN BHD
Maybank bernombor : 5571-3923-8048 atau
Public Bank bernombor : 3167-52-0833
Attach atau ambil gambar resit pembelian emas/ bank in/transfer untuk dihantar ke whatsapp public gold berserta maklumat seperti dibawah.

2 : Hantar GAMBAR RESIT PEMBELIAN EMAS dan MAKLUMAT berikut seperti dibawah dengan menyertakan maklumat pembayaran, maklumat diri berserta nama dan kod introducer ke Whatsapp 017-4866 916 atau kepada saya, 019-9185593 :

cara-mula-beli-emas-gap-public-gold LANGKAH PERTAMA PELABURAN EMAS JADI AHLI PUBLIC GOLD
cara mula beli emas gap public gold

contoh, pembelian emas GAP pada harga emas GAP RM168 segram pada 30 Oktober 2015 dengan cara pemindahan wang/transfer wang pada 30/10/2015 pada masa 11:53:41.
Tuliskan dan hantar ke 017-4866 916

PG NEW BELI GAP RM168 (30/10/2015 & 11:53:41)
Nama Penuh :
Nombor Kad Pengenalan :
No. Telefon :
Emel :
Item pembelian : BELI GAP RM168
Nama Introducer : MOHD ZAIDI BIN JUNUS
Kod PG Introducer : PG001425
Disertakan :
Resit pembelian emas GAP

SELESAI…MUDAH SAHAJA MENJADI AHLI PUBLIC GOLD DENGAN MEMBELI EMAS PROGRAM GAP TELAH MEMULAKAN PELABURAN EMAS FIZIKAL.

ATAU

CARA MUDAH DAFTAR BELI EMAS GAP PROGRAM GAP :

Hadirkan diri ke mana-mana 18 CAWANGAN PUBLIC GOLD BERDEKATAN dengan membawa wang tunai dan ic sebanyak nilai harga emas GAP 1 gram atau 2 gram. Maklumi kakitangan public gold bertugas bahawa ingin “daftar ahli dan beli emas program GAP public gold, NAMA INTRODUCER : MOHD ZAIDI BIN JUNUS dan KOD PG INTRODUCER : PG001425”.

Harga emas program GAP lebih murah daripada belian emas secara lansung. Jadi lebih baik daftar beli emas program GAP terus jadi ahli public gold untuk kemudahan menyemak penyata GAP, mudah jual beli emas dan perak online atau berpeluang menjadi dealer public gold.

Selepas mesej SMS atau Whatsapp di hantar, pihak public gold akan menghantar penyata pembelian GAP berserta kod pg ahli public gold dan password melalui sms dan emel dalam tempoh 24 jam.
Klik CARA MEMBELI EMAS 1 GRAM PROGRAM GAP PUBLIC GOLD untuk maklumat lanjut, panduan tambah pembelian emas online dan maklumat tentang program GAP public gold.

CARA LAIN BELI EMAS PUBLIC GOLD TERUS JADI AHLI :

A) CARA PELABURAN EMAS FIZIKAL BELI EMAS TERUS DAPAT EMAS melalui dealer daftar lock harga beli emas untuk anda.

Langkah-langkah nak mula melabur emas dan menjadi pelanggan public gold atau pengedar emas public gold adalah :

a.  Tengok harga emas semasa public gold dengan KLIK KE WEBSITE PUBLIC GOLD yang berubah setiap 20 minit mengikut harga emas antarabangsa. Harga emas fizikal public gold terdiri daripada jongkong emas atau gold bar emas 999.9% atau 24K LBMA bebas gst, syiling dinar emas 24K lbma bebas cukai gst, jongkong perak taanpa cukai gst, jongkong emas BungaMas kena cukai gst, gold bar Tai Fook, jongkong emas Flexibar dan barangan kemas  emas 916.

b. Pilih jenis produk emas public gold yang anda kehendaki dan hantar SMS/WHATSAPP kepada saya Zaidi 019-9185593 dengan menyertakan

NAMA PENUH ANDA, NOMBOR KAD PENGENALAN, NOMBOR HANDPHONE, EMEL , JENIS EMAS YANG MAHU DIBELI dan CAWANGAN PUBLIC GOLD TERDEKAT ANDA

untuk anda bayar dan ambil stok emas anda tersebut. Saya akan lock harga beli emas tersebut untuk anda dan daftarkan nama anda sebagai pelanggan public gold dimana pun anda berada kerana public gold mempunyai cawangan seluruh negeri dalam Malaysia. Apabila anda sudah menjadi ahli public gold atau customer public gold dan mempunyai kod pg, anda akan dapat mengunci atau lock harga beli emas atau lock jual emas di internet atau SMS.

c. Pihak public gold akan menghubungi anda untuk pengesahan apabila saya telah lock harga beli emas untuk anda.

d. Semak email untuk mendapat Sales Order (S.O) pembelian emas yang dihantar oleh pihak Public Gold dan tercatat senarai jumlah belian emas, nombor kod pg anda dan nombor akaun Public Gold Marketing Sdn Bhd, Maybank berhad iaitu 5071-3410-4563 dan Public Bank berhad 3167-52-0833. Jika anda membeli emas kurang daripada RM3000 anda boleh bayar tunai dan dapat mengambil stok emas anda di cawangan public gold yang terdekat yang anda pilih.Jika belian emas anda melebihi RM3000 anda perlu bank in jumlah belian emas tersebut ke akaun maybank atau public bank PUBLIC GOLD MARKETING SDN.BHD kerana cawangan public gold hanya menerima tunai maksimun RM3000 sahaja.

e. Bayar tunai jika belian emas anda kurang dari RM3000 di cawangan public gold berdekatan anda dan seterusnya dapat mengambil stok emas fizikal anda. Jika belian emas anda melebihi RM3000 anda perlu bank in atau deposit cash ke akaun maybank atau public bank PUBLIC GOLD MARKETING SDN.BHD dan tunjukkan resit slip bank in tersebut di cawangan public gold untuk mengambil stok emas anda. Anda di beri masa selewat-lewatnya TGA hari dari tarikh Sales Order untuk membayar belian emas tersebut.Public gold menyediakan alat pemeriksa ketulinan emas,density meter testing di setiap cawangan public gold. Anda boleh memeriksa atau check ketulinan emas yang telah dibeli secara percuma di semua cawangan public gold.

Pelanggan public Gold atau customer public gold akan diberi nombor KOD PG yang terdapat pada Sales Order (S.O)  yang saya lock harga beli emas pertama untuk membolehkan anda lock harga beli emas atau lock harga jual emas sendiri di website public gold atau SMS dan apabila anda cukup modal RM20k anda boleh lock harga beli emas sendiri untuk menjadi dealer public gold.

B) CARA PELABURAN EMAS FIZIKAL BELI EMAS TERUS DAPAT EMAS dengan mengunjungi cawangan public gold berdekatan untuk daftar dan beli emas public gold.

Anda juga boleh daftar serta membeli emas public gold atau mendaftar beli emas GAP otomatik menjadi ahli/pelanggan public gold dengan pergi terus ke cawangan Public Gold berdekatan anda. Maklumi kakitangan public gold bertugas dan tulis pada borang customer :

nama introducer MOHD ZAIDI BIN JUNUS dan no.kod introducer PG001425.

Klik untuk melihat cawangan public gold berdekatan anda CAWANGAN PUBLIC GOLD SETIAP NEGERI DALAM MALAYSIA.
Harga emas adalah tetap,jika anda TIDAK beritahu atau tulis nama INTRODUCER,komisen TIDAK akan diperolehi kepada sesiapa atau diperolehi oleh Syarikat Public Gold TAPI jika beritahu saya sebagai introducer, SAGUHATI akan diberi kepada anda…..

Keuntungan menjadi pelanggan public gold atau jadi customer public gold :

1. Mudah beli emas online dengan kunci harga beli emas sendiri di website public gold atau SMS 24 jam sehari.

2. Dapat lock harga jual emas dengan mudah pada bila-bila masa 24 jam sehari. Jadi anda boleh jual emas dengan senang jika kecemasan.

3. Tidak perlu lagi melalui dealer public gold untuk membeli atau menjual emas anda.

4. Cara mudah menjadi dealer iaitu bila anda cukup modal RM30k keatas anda boleh lock harga emas sendiri membeli emas 3keatas dan menjadi dealer public gold. Anda juga boleh kumpulkan lock harga emas yang dikehendaki oleh adik beradik atau kawan asalkan jumlah belian emas adalah RM30k keatas dalam satu resit atau s.o untuk menjadi dealer public gold.

5. Selamat kerana anda berurusan secara langsung dengan syarikat public gold untuk jual beli emas, maklumat dan sebagainya.

Jika mahu membeli emas melebihi RM30,000 adalah lebih baik MENJADI DEALER PUBLIC GOLD atau pengedar emas public gold. Nak jadi dealer public gold mestilah membeli emas iaitu saya lock harga beli emas RM30,000 keatas dengan menghantar Whatsapp/SMS kepada Mohd Zaidi Junus 019-9185593 NAMA PENUH, NOMBOR KAD PENGENALAN, NOMBOR HANDPHONE, EMEL, JENIS EMAS yang ingin dibeli dan NOMBOR AKAUN MAYBANK/PUBLIC BANK.

Jika anda terus ke cawangan Public Gold untuk membeli emas atau jadi dealer public gold, katakan dan tulis pada borang nama introducer MOHD ZAIDI BIN JUNUS dan no.kod introducer PG001425.

Teknik-teknik pelaburan emas untuk menjana keuntungan :

Harga emas public gold adalah tetap, jika anda TIDAK beritahu atau tulis nama INTRODUCER, komisen TIDAK akan diperolehi kepada sesiapa atau diperolehi oleh Syarikat Public Gold TAPI jika beritahu dealer sebagai introducer, panduan serta bimbingan percuma akan anda perolehi…

SELAMAT MEMULAKAN PELABURAN EMAS FIZIKAL PUBLIC GOLD

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *