AURORA SERIES PUBLIC GOLD BARANG KEMAS 916 TERBARU

Barang-Kemas-916-Aurora-Series-Public-Gold AURORA SERIES PUBLIC GOLD BARANG KEMAS 916 TERBARU
barang-kemas-916-aurora-series-public-gold

Aurora series adalah barang kemas Public Gold terbaru berketulenan emas 916 untuk wanita dengan pelbagai bentuk gelang tangan bangle dan hiasan charm

Public gold telah mengeluarkan barang kemas 916 perhiasan untuk wanita yang dinamakan Aurora Series dengan pelbagai pilihan bentuk terkini gelang tangan dan buah rantai, charm berketulenan emas 916. Gelang tangan emas 916 yang dinamakan Aurora series adalah produk barang kemas keluaran terbaru daripada Public Gold dengan keunikan pelbagai jenis gelang tangan (bangle) dan pelbagai jenis hiasan cantik (charms). Hiasan comel atau charm ini boleh dibeli mengikut citarasa dan kemampuan untuk disarungkan pada gelang tangan. Gelang tangan Aurora series Public Gold dengan koleksi “Bangle” & “Charm” adalah emas perhiasan 916 dengan permata yang sangat cantik dengan pelbagai bentuk, saiz, harga, citarasa dan kemampuan.

Sebenarnya Public Gold telah mengeluarkan pelbagai barang kemas 916 bermula tahun 2012 hingga 2015 di www.publicjewellery.com.my. Namun, kerana faktor cukai gst produk barang kemas Public Gold dihentikan pada april 2015 dengan memberi tumpuan kepada emas pelaburan yang diiktiraf dunia dan bebas cukai gst. Kini Public Gold SATU-SATUNYA pengeluar jongkong emas dan perak pelaburan diiktiraf dunia, LBMA (London Bullion Market Association) yang mendapat pengecualian cukai gst di Malaysia. Klik APAKAH LBMA DAN KENAPA BELI EMAS DAN PERAK LBMA untuk maklumat jongkong emas dan perak pelaburan Public Gold diiktiraf dunia dan bebas cukai gst. Aurora Series merupakan produk barang kemas pertama keluaran Public gold selepas dihentikan operasi barang kemas 916 public jewellery.

gelang-tangan-aurora-public-gold AURORA SERIES PUBLIC GOLD BARANG KEMAS 916 TERBARU
gelang-tangan-aurora-public-gold

Koleksi barang kemas Aurora Series Public Gold dengan gelang, bangle dan hiasan cantik yang boleh disarungkan pada gelang iaitu charms adalah seperti yang diperkenalkan oleh pandora cuma barang kemas Aurora Series Public Gold adalah emas perhiasan 916 atau 22 karat dengan design atau bentuk charm yang terkini. Aurora series Public Gold lebih bernilai kerana diperbuat dari emas 916 yang sentiasa bernilai yang mudah di pajak atau di jual balik. Gelang tangan emas 916 Aurora Public Gold dengan pelbagai pilihan hiasan comel, charm amat sesuai dijadikan perhiasan wanita, hadiah bernilai untuk perkahwinan atau hadiah untuk insan yang tersayang. Pemilikan barang kemas Aurora series Public Gold ini bukan sahaja sebagai emas perhiasan wanita namun ia juga sebagai pelindung harta, penyelamat kejatuhan nilai wang, dana bekalan kecemasan dan penjana harta pusaka.

KELEBIHAN MEMBELI AURORA SERIES PUBLIC GOLD :

  1. Emas berketulenan 916 atau 22 Karat dengan standard piawaian tinggi.
  2. Harga emas lebih murah tanpa gst atau kos tukang emas (workmanship Cost)
  3. Pelbagai pilihan gelang dan bentuk hiasan cantik, charm dengan emas dan permata bermutu tinggi yang boleh dibeli mengikut kemampuan atau sedikit demi sediki.
  4. Harga jual balik yang tinggi kerana peratus spread lebih rendah iaitu 15% dari harga pasaran berbanding kedai emas biasanya peratus spread barang kemas adalah 25%.
  5. Harga emas telus mengikut harga emas dunia dengan kemudahan jual beli secara online.

CARA BELI AURORA SERIES PUBLIC GOLD :

Dua cara membeli gelang emas Aurora Series Public Gold :

  1. PEMBELIAN BARANG KEMAS AURORA SERIES SECARA ONLINE

Pembelian emas perhiasan 916 Aurora Series boleh di tempah secara online dengan melayari www.publicgold.com.my. Pelbagai pilihan gelang tangan bangle dan hiasan comel charm boleh di lihat disertakan harga bersih tanpa kos tukang emas dan tanpa cukai gst. Bagi ahli Public Gold boleh terus membeli emas dengan login ke website Public Gold dengan kod pg ahli masing-masing.

Aurora-series-Public-Gold AURORA SERIES PUBLIC GOLD BARANG KEMAS 916 TERBARU
aurora-series-public-gold

Bagi pembeli baru, boleh membeli emas secara online terus jadi ahli public gold tanpa yuran dengan DAFTAR JADI AHLI PUBLIC GOLD PERCUMA terlebih dahulu, dan terus dapat membeli barang kemas Aurora series secara online seperti cara di bawah :

i) Layari www.publicgold.com.my dan klik LOGIN dan klik REGISTER seterusnya klik OK pada pop up yang muncul untuk pendaftaran pembelian emas bukan GAP (non GAP).

daftar-ahli-public-gold-percuma-online AURORA SERIES PUBLIC GOLD BARANG KEMAS 916 TERBARU
daftar-ahli-public-gold-percuma-online

ii) Seterusnya isi borang pendaftaran ahi baru public Gold dengan maklumat diri yang betul, pastikan pada ruangan introducer, tuliskan 001425 dan klik CHECK INTRODUCER hingga keluar nama introducer public gold yang sah, MOHD ZAIDI JUNUS. Tulis password pilihan anda, tanda centang pada I am human dan klik SUBMIT.

pendaftaran-ahli-baru-public-gold AURORA SERIES PUBLIC GOLD BARANG KEMAS 916 TERBARU
pendaftaran-ahli-baru-public-gold

iii) Selesai pendaftaran ahli dan boleh mula membeli barang kemas aurora series atau apa sahaja produk emas dan perak Public Gold secara online. Untuk membeli atau menempah barang gelang emas 916 Aurora, klik LOGIN dan tulis username dengan nombor ic anda, password anda, tik atau tanda centang pada I am human dan klik LOGIN. Selepas itu bolh mula menempah gelang emas atau buah rantai cantik dengan klik pada ORDER NOW emas yang di kehendaki. Selepas membuat tempahan, dalam tempoh selewatnya 3 hari, terus ke cawangan public gold untuk membuat bayaran dan mendapatkan barang kemas Aurora yang di tempah.

cara-beli-aurora-series AURORA SERIES PUBLIC GOLD BARANG KEMAS 916 TERBARU
cara-beli-aurora-series
  1. PEMBELIAN AURORA SERIES SECARA BIASA ATAU WALK IN

Pembelian Aurora secara biasa iaitu beli emas terus dapat emas dengan mengunjungi CAWANGAN PUBLIC GOLD SELURUH MALAYSIA SINGAPURA DAN INDONESIA dengan membawa wang tunai dan kad pengenalan, pilih gelang emas dan buah rantai, charm yang di kehendaki, bayar dan terus bawa balik barang emas. Semasa membeli emas 916 aurora di cawangan public gold berdekatan, maklumi staf bertugas “Beli emas terus jadi ahli Public Gold di mana Nama Introducer Mohd Zaidi Bin Junus dan Kod PG Introducer PG001425”. Hubungi whatsapp saya, 019-9185593 untuk sebarang pertanyaan atau panduan serta bimbingan dalam pelaburan emas fizikal Public Gold.

tukar-emas AURORA SERIES PUBLIC GOLD BARANG KEMAS 916 TERBARU
tukar-emas

Public Gold juga memberi peluang kepada peminat barang kemas Aurora mendapatkan gelang tangan dan pelbagai buah rantai dengan menukar emas perhiasan lama kepada emas perhiasan Aurora yang baru. Program Exchange Your Gold To Aurora adalah program tukar barang kemas lama atau gold bar jenama lain kepada emas perhiasan Aurora Series. Kunjungi cawangan Public Gold berdekatan untuk menukar emas lama kepada pelbagai barang kemas Aurora Series Public Gold dengan menyatakan nama dan kog pg introducer semasa proses penukatan emas.

Kemelesetan ekonomi serta kejatuhan nilai wang kini adalah masa yang tidak sesuai untuk melabur wang atau menyimpan wang di bank. Pelaburan terbaik masa ekonomi tidak menentu, kenaikkan harga barang dan kejatuhan nilai wang hingga 40% setahun adalah dengan menyimpan emas fizikal. Program kumpul emas pertama di Asia, Gold Accumulation Program, GAP Public Gold adalah cara terbaik menyimpan emas dengan modal rendah HANYA RM100 atau membeli emas 1g sebulan untuk mengumpul jongkong emas fizikal, Klik CARA BELI EMAS 1G PROGRAM GAP PUBLIC GOLD untuk maklumat program kumpul emas Public Gold.

Author: mohd zaidi junus

FOUNDER MASTER DEALER PUBLIC GOLD, PG001425 Pengalaman dalam pelaburan dan perniagaan emas fizikal sejak 2010 Pelaburan emas public gold adalah pelaburan terbaik untuk menjana aset harta, pelaburan masa depan, pelindung kejatuhan nilai wang, mengelak kebocoran wang dan peluang perniagaan untuk menjana pendapatan pasif seumur hidup yang boleh di warisi. Maklumat lanjut Whatsapp 019-9185593