CARA BELI 1 GRAM EMAS GAP PUBLIC GOLD

CARA BELI 1 GRAM EMAS GAP PUBLIC GOLD

Cara mudah membeli emas RM100 atau 1 gram emas akaaun fizikal program GAP patuh syariah dan modal terendah untuk mengumpul jongkong emas fizikal More »

CARA BELI EMAS PUBLIC GOLD

CARA BELI EMAS PUBLIC GOLD

Cara beli emas pelaburan seperti jongkong emas dan perak public gold secara online terus dapat emas patuh syariah untuk mula pelaburan emas More »

CARA JADI DEALER PUBLIC GOLD

CARA JADI DEALER PUBLIC GOLD

Cara jadi dealer atau pengedar emas public gold untuk berniaga jongkong emas dan perak pelaburan fizikal untuk menjana pendapatan aktif dan pasif seumur hidup More »

CARA SHOPPING ONLINE PG MALL

CARA SHOPPING ONLINE PG MALL

Pg Mall ialah pusat beli belah online terbesar Malaysia untuk shopping online untuk kemudahan, penjimatan dan menjana pendapatan pasif More »

BERITA HANGAT EMAS 2018

BERITA HANGAT EMAS 2018

Berita hangat emas dalam forum Public Gold bagi emas GAP, emas pelaburan, barang kemas 916, emas Aurora italia dan cara menjana pendapatan pendapatan pasif More »

 

PROMOSI BELI EMAS MURAH EMAS DINAR I-SERIES PUBLIC GOLD

promosi-beli-emas-murah PROMOSI BELI EMAS MURAH EMAS DINAR I-SERIES PUBLIC GOLD

Promosi beli emas murah iaitu emas dinar atau i-series emas 916 public gold bulan September 2012 sempena promosi merdeka Malaysia.Peluang terbaik ini bagi yang ingin pelabur yang ingin memulakan pelaburan emas atau pelanggan emas public gold yang membeli emas 916 samada syiling dinar atau  i-series public gold pada bulan September 2012.Public gold akan memberikan baucar tunai bernilai RM100 bagi setiap belian emas 916 yang bernilai RM10,000 keatas dalam satu transaksi. Baucer tunai bernilai RM100 ini anda boleh gunakan untuk membeli emas public gold.

Peluang keemasan ini anda perlu rebut segera kerana masa terbaik membeli emas adalah masa sekarang dimana harga emas masih murah dan produk emas syiling dinar adalah jenis emas terbaik untuk anda mulakan pelaburan emas kerana syiling emas dinar mempunyai spread yang rendah dengan modal yang sedikit lihat JENIS EMAS TERBAIK UNTUK PELABURAN EMAS

Tarikh promosi beli emas 916 murah :

1 September 2012 – 30 September 2012

Terma dan Syarat promosi :  

Promosi beli emas 916 : Malaysia Day 916 Special

Dengan setiap pembelian Public Gold 916 Dinar atau i-Series bernilai RM10,000 dan ke atas dalam satu transaksi, anda akan mendapat RM100.00 baucar tunai bagi pembelian seterusnya. Terhad kepada 200 baucar tunai sahaja.

  • 1. Promosi ini hanya sah dari 1 September – 30 September 2012 sahaja.
  • 2. Tebusan ini hanya sah kepada pembelian Public Gold 916 Dinar atau i-series yang bernilai RM10,000 dan ke atas dalam satu transaksi.
  • 3. Baucar tunai hanya sah laku untuk 3 bulan sahaja dari tarikh pengeluaran.
  • 4. ** Terhad kepada 200 keping Baucar tunai sahaja.
  • 5. Promosi ini TIDAK termasuk pembelian melalui ansuran bulanan (Easy Payment Purchase-EPP)
  • 6. Hanya pesanan atau pembelian yang dibayar penuh akan diambil kira dalam promosi ini
  • 7. Segala pembatalan pembelian atau tidak membayar mengikut tempoh ditetapkan tidak layak untuk promosi ini.
  • 8. Pihak pengurusan Public Gold berhak, mengubah terma dan syarat tanpa sebarang notis.

Bagi peminat emas yang ingin mencuba beli emas dinar untuk simpanan atau pelabur yang ingin memulai pelaburan emas boleh lihat cara membeli emas atau menjadi pelanggan public gold dengan klik LANGKAH MELABUR EMAS CARA MEMBELI EMAS PUBLIC GOLD

Please follow and like us:
follow_subscribe PROMOSI BELI EMAS MURAH EMAS DINAR I-SERIES PUBLIC GOLD

Enjoy this blog? Please spread the word :)