WAKTU PALING SESUAI JADI PENIAGA USAHAWAN EMAS

jadi-peniaga-usahawan-emas WAKTU PALING SESUAI JADI PENIAGA USAHAWAN EMAS
cara jadi peniaga usahawan emas

Waktu paling sesuai jadi peniaga atau usahawan emas melalui promosi menarik public gold adalah peluang keemasan membeli emas murah dan jadi pengedar emas sah public gold

Public Gold telah melancarkan promosi bulan april 2013 untuk menjadi new dealer public gold dengan membeli emas dinar atau jongkong emas Tai Fook public gold.

Jangan lepaskan peluang keemasan ini kerana pembetulan harga emas semasa adalah pada harga murah. Harga emas kini iaitu 5 april 2013 jatuh menjunam dan dirasakan harga terendah, rebut peluang dengan beli emas murah, mendapat rebet atau potongan harga, mudah jadi pengedar emas, dapat komisen dari pembelian emas, memulakan pelaburan emas online dan seterusnya menjadi peniaga emas.

Promosi hebat public gold : Dealer Recruitment Drive (DRD)
Promosi ini bermula dari 1 April 2013 hingga 30 April 2013 sahaja

Promosi hebat ini terdiri daripada tiga promosi iaitu :

PROMOSI BELI EMAS DINAR DAN JADI DEALER SAH PUBLIC GOLD
Penerangan Promosi : Dealer Recruitment Drive 1:
Dengan pembelian minimum untuk sebarang kombinasi 25 Dinar dalam satu invois, anda berpeluang untuk menikmati keistimewaan seperti di bawah:
1.Menjadi Public Gold Authorized Dealer
2.Menikmati rebat 1%

Kebiasaannya untuk menjadi normal dealer atau new dealer anda perlu membeli produk Public Gold sebanyak RM20k dalam 1 resit. Bulan April ini, jika anda beli atau lock harga beli emas dinar sehingga mencecah 25 dinar dalam satu resit, anda layak menjadi dealer Public Gold secara automatik. Bagi saya ini pilihan terbaik dan waktu sesuai menjadi peniaga emas. Lihat JENIS EMAS TERBAIK UNTUK PELABURAN EMAS

Contoh, Lihat harga semasa emas dinar di atas :

Untuk melayakkan anda menjadi new dealer public gold, anda perlu beli minimum 25 dinar iaitu 2 keping 10 dinar dan 1 keping 5 dinar berjumlah 25 dinar. Harga semasa 10 dinar ialah RM6765 X 2  dan harga 5 dinar RM3398, jadi jumlah belian emas anda dan melayakkan anda menjadi pengedar emas sah public gold hanya RM16,928 sahaja. Rebut peluang jadi dealer emas dengan modal yang sedikit.
PROMOSI BELI GOLD BAR TAI FOOK DAN JADI DEALER SAH PUBLIC GOLD

Penerangan Promosi : Dealer Recruitment Drive 2:
Dengan pembelian minimum untuk sebarang kombinasi 100g Tai Fook Gold bar dalam satu invois, anda berpeluang untuk menikmati keistimewaan seperti di bawah:
1.Menjadi Public Gold Authorized Dealer
2.Menikmati rebat 1%

Pada kebiasaannya untuk menjadi normal dealer, ND pelanggan perlu membeli produk Public Gold sebanyak RM20k dalam 1 resit. Promosi hebat bulan April ini, jika anda beli atau kunci harga mana-mana kombinasi sehingga 100g Tai Fook Gold Bar, anda layak menjadi dealer Public Gold secara automatik.

Contoh, Lihat harga semasa gold bar Tai Fook di atas :

Untuk melayakkan anda menjadi new dealer public gold, anda perlu beli minimum 100g gold bar Tai Fook, Harga semasa 10og jongkong emas Tai Fook adalah RM16895 sahaja  melayakkan anda menjadi pengedar emas sah public gold.

Terms and Conditions

ELIGIBILITY
1. This promotion is valid from 1st April 2013 – 30th April 2013.
2. This promotion is open to all New Dealer Sign Up.
3. With purchase of any combination of 25 Dinar or purchase of any combination of 100g Tai Fook gold bar in a single invoice, new dealer eligible to enjoy privilege stated on the above.
4. Easy Payment Purchase (EPP) is available for this promotion.
5. Any cancellation of purchase or unpaid purchase based on the stipulated period is not eligible for this promotion.
6. This promotion is valid for internet order, call in ,ESOS and walk in.
7. This promotion is NOT entitled for other promotion ongoing.

DISCLAIMER:

Public Gold Management reserves the right to amend the terms and conditions without prior notice.

Jangan lepaskan peluang keemasan ini. Anda tidak cukup wang ??? cara mudah beli emas jika tidak cukup wang adalah melalui Easy Payment Purchase (EPP). Public gold member kemudahan jika anda tidak cukup wang dengan membeli melalui belian bayaran mudah dengan dikenakan cas 0.5% sahaja iaitu kos pengurusan. Contoh, jika anda beli emas 25 dinar berharga RM16928, anda dikenakan cas pengurusan iaitu RM84.64. Maksimun bayaran ansuran mudah ini adalah 4 bulan, jadi permulaannya, anda hanya perlu bayar  RM84.64 dan RM4232 iaitu berjumlah RM4316.64 sahaja. Tiga bulan seterusnya anda perlu bayar RM4232 dan pada bulan keempat anda akan dapat mengambil emas kepunyaan anda.

Keburukkan beli ansuran mudah emas public gold iaitu anda dikenakan cas tambahan dan akan mendapat emas selepas semua bayaran telah dijelaskan.

Kebaikkan beli ansuran mudah EPP iaitu emas anda selamat berada di public gold selama 4 bulan dan mungkin dalam jangkamasa 4 bulan harga emas sudah naik dan anda dapat terus jualkan emas anda.

Rebut peluang keemasan ini dengan menjadi peniaga emas,usahawan emas atau pengedar emas public gold yang sah dengan modal yang rendah melalui cara mudah berikut sama ada :

1.Hantar  pesanan sms kepada saya Zaidi 019-9185593 dengan menyertakan butiran nama penuh,no ic,no hp, email,alamt,nombor akaun maybank atau public bank anda,jenis produk emas & kuantiti mahu dibeli dan CAWANGAN PUBLIC GOLD TERDEKAT anda untuk bayar dan ambil stok emas  anda untuk saya kunci harga beli emas dan daftar jadi peniaga emas untuk anda. Untuk mengetahui secara terperinci lihat CARA PANDUAN BELI EMAS

2. Daftar dan beli emas online iaitu anda daftar dan kunci harga beli emas sendiri melalui internet 24 jam. Sila klik PANDUAN LENGKAP PELABURAN EMAS DAN PERAK untuk panduan terperinci beli emas dan perak online.

2. Terus ke CAWANGAN PUBLIC GOLD TERDEKAT anda untuk melihat emas,bertanyakan maklumat dan sebagainya.Ingat katakan atau beritahu kakitangan pg,Nama Introducer adalah MOHD ZAIDI BIN JUNUS dan kod introducer PG001425 yang bertujuan untuk diberikan saguhati selepas anda membuat pembelian emas.Selepas beli emas,bayar dan dapat emas hantar mesej sms kepada saya untuk diberikan saguhati.Harga emas public gold adalah tetap, jadi lebih baik beritahu saya sebagai introducer untuk mendapat saguhati.

PROMOSI TRADE IN EMAS LAMA KEPADA EMAS BARU
Promotions: X-Plan: Trade-in Emas Lama dengan Emas Baru
Promosi ini bermula dari 1 April 2013 – 30 April 2013
Penerangan Promosi
Dengan pertukaran sebarang kombinasi jenama X-Gold bar 100g(999.9) dalam satu invois, anda berpeluang untuk menikmati keistimewaan seperti di bawah:
1.Menjadi Public Gold Authorized Dealer
2.Menikmati rebat 1%
Terms & Conditions:

1. X-plan is open to all customers of Public Gold.
2. This promotion is valid from 1st April 2013 to 30th April 2013
3. With every trade in of any combination of 100g X-Brand (999.9) products in a single invoice, you will be eligible to enjoy the privilege stated on the promotion.
4. X-plan is open for trading at all Public Gold branches throughout Malaysia.
5. Booking Price is not allowed for this promotion.
6. Trading process will only proceed after purity test of gold and the price is agreed by the customer.
7. For gold which failed the test of Density Test Machine will not be accepted in this transaction.
8. The exchange price is only effective during this promotional period.
9. This promotion is not valid for purchase which made through Easy Payment Purchase (EPP).

DISCLAIMER:

Public Gold Management reserves the right to amend the terms and conditions without prior notice.

Jika anda mempunyai emas lama atau emas berjenama lain 100g gold bar, adalah lebih baik menukarkan emas jenama X atau emas lama kepada emas public gold untuk melayakkan anda menjadi new dealer public gold. Public gold sememangnya syarikat pelaburan emas paling popular, sah, kukuh dan paling berkembang maju di Malaysia yang mempunyai cawangan seluruh negeri dalam Malaysia. Cara menukar emas lama kepada emas public gold iaitu  terus ke CAWANGAN PUBLIC GOLD TERDEKAT untuk maklumat lanjut, harga emas dan sebagainya.Ingat katakan atau beritahu kakitangan public gold,Nama Introducer adalah MOHD ZAIDI BIN JUNUS dan kod introducer PG001425 yang bertujuan untuk diberikan saguhati selepas anda menukar emas lama anda.Selepas tukar emas lama atau emas jenama lain dan telah dapat emas public gold mesej sms kepada saya untuk diberikan saguhati.Harga emas public gold adalah tetap, jadi lebih baik beritahu saya sebagai introducer untuk mendapat saguhati.

Sekian terima kasih. Selamat maju jaya dalam pelaburan emas public gold malaysia dengan menjadi usahawan emas atau pengedar emas public gold. Lihat KELEBIHAN MENJADI USAHAWAN EMAS ATAU DEALER PUBLIC GOLD

Author: mohd zaidi junus

FOUNDER MASTER DEALER PUBLIC GOLD, PG001425 Pengalaman dalam pelaburan dan perniagaan emas fizikal sejak 2010 Pelaburan emas public gold adalah pelaburan terbaik untuk menjana aset harta, pelaburan masa depan, pelindung kejatuhan nilai wang, mengelak kebocoran wang dan peluang perniagaan untuk menjana pendapatan pasif seumur hidup yang boleh di warisi. Maklumat lanjut Whatsapp 019-9185593