CARA MUDAH DAPAT DUIT DARI INTERNET

cara mudah dapat duitCARA MUDAH DAPAT DUIT DARI INTERNET

Public Gold menyediakan peluang terbaik atau cara mudah dapat duit dari internet kepada dealer public  gold melalui link referral dealer.

Referral link untuk dealer public gold adalah link untuk dealer atau pengedar emas public gold mempromosikan website public gold kepada pelanggan atau kenalan. Setiap dealer Public Gold akan mempunyai link referral masing-masing dan apabila pelanggan klik atau log in ke website public gold dan seterusnya mendaftar atau membeli emas public gold, secara otomatik nama dealer tersebut adalah introducer kepada pelanggan tersebut.

Kaedah dealers’ referral link ini adalah cara mudah mendapat wang dari internet tanpa menggunakan modal bagi dealer Public Gold hanya dengan mengiklankan referral link melalui facebook, twitter dan sebagainya.

Referral link untuk dealer Public Gold hanya untuk dealer atau pengedar public gold. Peluang promosi melalui referral link ini adalah peluang terbaik atau cara terbaik dan berkesan untuk mendapatkan pelanggan melalui internet yang kini berkembang pesat. Anda disarankan menjadi dealer public gold kerana disamping mendapat keuntungan dalam pelaburan emas, kita juga akan mendapat pendapatan sampingan dengan berniaga emas secara langsung atau berniaga emas secara online melalui dealer referral link.Lihat CARA MENJADI DEALER PUBLIC GOLD.

CARA MENDAPATKAN REFERRAL LINK

Referral link dealer berada pada bahagian “My Profile” apabila dealer Public Gold ‘Login‘ pada website public gold.

cara dapatkan referral linkCARA MUDAH DAPAT DUIT DARI INTERNET

CARA PROMOSIKAN REFERRAL LINK

Referral link Dealer di salin atau copy dan lekatkan/paste pada website social seperti facebook, twitter dan sebagainya.

Pelanggan baru atau kenalan akan login ke website Public Gold melalui link Referral Dealer

referral link dealer public goldCARA MUDAH DAPAT DUIT DARI INTERNET

Pelanggan baru public Gold mungkin akan daftar pada website Public Gold secara online.

daftar customer public goldCARA MUDAH DAPAT DUIT DARI INTERNET

Nama dealer public gold atau nama introducer, nombor introducer dan nombor telefon introducer terpapar secara otomatik apabila pelanggan mendaftar sebagai customer public gold.

dealer public goldCARA MUDAH DAPAT DUIT DARI INTERNET

MELIHAT LAPORAN REFERRAL

Dealer Public Gold dapat melihat laporan referral yang mendaftar sebagai pelanggan baru Public Gold. Pelanggan baru dari referral link saya akan dihubungi dan diberi saguhati.

laporan dealers referral linkCARA MUDAH DAPAT DUIT DARI INTERNET

Klik link referral saya, http://www.publicgold.com.my/referral/PG001425/78541  Bila mendaftar pada website Public Gold akan keluar maklumat berikut : PG001425 MOHD ZAIDI BIN JUNUS 019-9185593

CARA JADI PELANGGAN PUBLIC GOLD DAN BELI EMAS ONLINE

Pelabur emas yang ingin mula membeli emas, sila daftar segera pada link referral dealer public gold saya untuk anda mendapat saguhati. Klik link referral saya http://www.publicgold.com.my/referral/PG001425/78541 Dan daftar jadi pelanggan public gold dan seterusnya lock harga beli emas melalui website public gold.

jadi pelanggan public gold1CARA MUDAH DAPAT DUIT DARI INTERNET

Anda juga boleh terus menjadi dealer baru public gold dengan mendaftar sebagai pelanggan Public Gold dan terus lock harga beli emas Public Gold melebihi nilai RM20,000.Banyak kelebihan apabila anda menjadi dealer public gold. Lihat KELEBIHAN MENJADI DEALER PUBLIC GOLD.

Referral saya, pelanggan atau dealer dibawah saya akan dihubungi dan diberi saguhati,maklumat dan juga akan dipromosikan pada website ini.

Terima Kasih

One Response to CARA MUDAH DAPAT DUIT DARI INTERNET

  1. Afifah says:

    Salam. Ini ada satu website utk sesiapa yg suka jwb soalan2 survey. Bukan survey free je tau.. Tapi kita akan dibayar utk setiap soalan survey yg kita jawab. Alaa bukannya susah pon nak jawab soalan survey ni kan? Lagi banyak survey yg kita jawab, lagi banyak la kita duit yg akan kita dapat. Ada survey yang menawarkan sampai RM7.00. Saya dah cuba, dan dah dapat RM10 dah pun. RM10 je la, sebab saya jarang online. Kalau rajin, mesti lg byk dapat. Daftar free je.. Jom try ke link ini:
    http://my.ipanelonline.com/register?inviter_id=2321921

    Ataupun cuba link ini: http://www.clixsense.com/?6344221 dan juga ini: http://www.neobux.com/?r=pipahbez untuk dapatkan duit dengan cara klik iklan2 yg disediakan. Daftar free. Mudah je. InsyaAllah menjadi.

TINGGALKAN PESANAN, PERTANYAAN ATAU KOMEN...

BACA LAGI CARA MELABUR EMAS DAN BINA WEB SENDIRIclose