PERCUMA DAFTAR AHLI ATAU BELI EMAS PUBLIC GOLD

PERCUMA DAFTAR AHLI ATAU BELI EMAS PUBLIC GOLD

Pendaftaran percuma jadi ahli public gold atau cara mula membeli emas minima RM100 atau beli gold bar 1g 24 karat lbma bebas gst. BACA LAGI »

CAWANGAN PUBLIC GOLD MALAYSIA SINGAPURA DAN INDONESIA

CAWANGAN PUBLIC GOLD MALAYSIA SINGAPURA DAN INDONESIA

Alamat cawangan public gold seluruh malaysia, singapura dan Indonesia untuk urusan jual beli emas Public Gold. BACA LAGI »

KELEBIHAN PROGRAM GAP PUBLIC GOLD

KELEBIHAN PROGRAM GAP PUBLIC GOLD

Kelebihan program GAP (Gold Accumulation Program) Public Gold atau kebaikkan program kumpul emas fizikal modal kecil pertama di Malaysia. BACA LAGI »

KELEBIHAN EMAS PUBLIC GOLD

KELEBIHAN EMAS PUBLIC GOLD

Kelebihan emas public gold bukti produk emas public gold adalah pelaburan emas fizikal terbaik di Malaysia. KLIK BACA LAGI »

CARA MEMBELI GOLD BAR 1 GRAM OTOMATIK JADI AHLI PROGRAM GAP PUBLIC GOLD

CARA MEMBELI GOLD BAR 1 GRAM OTOMATIK JADI AHLI PROGRAM GAP PUBLIC GOLD

Program GAP public gold, pelaburan emas terbaik patuh syariah dan modal terendah hanya RM138 cara mudah membeli gold bar 1 gram untuk mengumpul jongkong emas fizikal dan tukar kepada gold bar 20g dan sebagainya..klik BACA LAGI »

SENARAI PRODUK EMAS DAN PERAK PUBLIC GOLD

SENARAI PRODUK EMAS DAN PERAK PUBLIC GOLD

Senarai produk emas dan perak Public Gold untuk memilih produk pelaburan terbaik dari jenis gold bar, emas dinar atau silver bar termurah tanpa cukai gst...KLIK SEGERA BACA LAGI »

 

CARA MUDAH DAPAT DUIT DARI INTERNET

cara mudah dapat duit

Public Gold menyediakan peluang terbaik atau cara mudah dapat duit dari internet kepada dealer public  gold melalui link referral dealer.

Referral link untuk dealer public gold adalah link untuk dealer atau pengedar emas public gold mempromosikan website public gold kepada pelanggan atau kenalan. Setiap dealer Public Gold akan mempunyai link referral masing-masing dan apabila pelanggan klik atau log in ke website public gold dan seterusnya mendaftar atau membeli emas public gold, secara otomatik nama dealer tersebut adalah introducer kepada pelanggan tersebut.

Kaedah dealers’ referral link ini adalah cara mudah mendapat wang dari internet tanpa menggunakan modal bagi dealer Public Gold hanya dengan mengiklankan referral link melalui facebook, twitter dan sebagainya.

Referral link untuk dealer Public Gold hanya untuk dealer atau pengedar public gold. Peluang promosi melalui referral link ini adalah peluang terbaik atau cara terbaik dan berkesan untuk mendapatkan pelanggan melalui internet yang kini berkembang pesat. Anda disarankan menjadi dealer public gold kerana disamping mendapat keuntungan dalam pelaburan emas, kita juga akan mendapat pendapatan sampingan dengan berniaga emas secara langsung atau berniaga emas secara online melalui dealer referral link.Lihat CARA MENJADI DEALER PUBLIC GOLD.

CARA MENDAPATKAN REFERRAL LINK

Referral link dealer berada pada bahagian “My Profile” apabila dealer Public Gold ‘Login‘ pada website public gold.

cara dapatkan referral link

CARA PROMOSIKAN REFERRAL LINK

Referral link Dealer di salin atau copy dan lekatkan/paste pada website social seperti facebook, twitter dan sebagainya.

Pelanggan baru atau kenalan akan login ke website Public Gold melalui link Referral Dealer

referral link dealer public gold

Pelanggan baru public Gold mungkin akan daftar pada website Public Gold secara online.

daftar customer public gold

Nama dealer public gold atau nama introducer, nombor introducer dan nombor telefon introducer terpapar secara otomatik apabila pelanggan mendaftar sebagai customer public gold.

dealer public gold

MELIHAT LAPORAN REFERRAL

Dealer Public Gold dapat melihat laporan referral yang mendaftar sebagai pelanggan baru Public Gold. Pelanggan baru dari referral link saya akan dihubungi dan diberi saguhati.

laporan dealers referral link

Klik link referral saya, http://www.publicgold.com.my/referral/PG001425/78541  Bila mendaftar pada website Public Gold akan keluar maklumat berikut : PG001425 MOHD ZAIDI BIN JUNUS 019-9185593

CARA JADI PELANGGAN PUBLIC GOLD DAN BELI EMAS ONLINE

Pelabur emas yang ingin mula membeli emas, sila daftar segera pada link referral dealer public gold saya untuk anda mendapat saguhati. Klik link referral saya http://www.publicgold.com.my/referral/PG001425/78541 Dan daftar jadi pelanggan public gold dan seterusnya lock harga beli emas melalui website public gold.

jadi pelanggan public gold

Anda juga boleh terus menjadi dealer baru public gold dengan mendaftar sebagai pelanggan Public Gold dan terus lock harga beli emas Public Gold melebihi nilai RM20,000.Banyak kelebihan apabila anda menjadi dealer public gold. Lihat KELEBIHAN MENJADI DEALER PUBLIC GOLD.

Referral saya, pelanggan atau dealer dibawah saya akan dihubungi dan diberi saguhati,maklumat dan juga akan dipromosikan pada website ini.

Terima Kasih

BACA ARTIKEL TERBARU PELABURAN EMAS PUBLIC GOLDclose
Inline
Inline