https://www.pelaburanemaspublicgoldmalaysia.com/wp-content/plugins/wp-greet-box/js/functions.jshttps://www.pelaburanemaspublicgoldmalaysia.com/wp-content/plugins/wp-greet-box/js/js-mode.js
CARA BELI 1 GRAM EMAS GAP PUBLIC GOLD

CARA BELI 1 GRAM EMAS GAP PUBLIC GOLD

Cara mudah membeli emas RM100 atau 1 gram emas akaaun fizikal program GAP patuh syariah dan modal terendah untuk mengumpul jongkong emas fizikal More »

CARA BELI EMAS PUBLIC GOLD

CARA BELI EMAS PUBLIC GOLD

Cara beli emas pelaburan seperti jongkong emas dan perak public gold secara online terus dapat emas patuh syariah untuk mula pelaburan emas More »

CARA JADI DEALER PUBLIC GOLD

CARA JADI DEALER PUBLIC GOLD

Cara jadi dealer atau pengedar emas public gold untuk berniaga jongkong emas dan perak pelaburan fizikal untuk menjana pendapatan aktif dan pasif seumur hidup More »

CARA SHOPPING ONLINE PG MALL

CARA SHOPPING ONLINE PG MALL

Pg Mall ialah pusat beli belah online terbesar Malaysia untuk shopping online untuk kemudahan, penjimatan dan menjana pendapatan pasif More »

BERITA HANGAT EMAS 2018

BERITA HANGAT EMAS 2018

Berita hangat emas dalam forum Public Gold bagi emas GAP, emas pelaburan, barang kemas 916, emas Aurora italia dan cara menjana pendapatan pendapatan pasif More »

 

CARA MUDAH DAPAT DUIT DARI INTERNET

cara-mudah-dapat-duit CARA MUDAH DAPAT DUIT DARI INTERNET

Public Gold menyediakan peluang terbaik atau cara mudah dapat duit dari internet kepada dealer public  gold melalui link referral dealer.

Referral link untuk dealer public gold adalah link untuk dealer atau pengedar emas public gold mempromosikan website public gold kepada pelanggan atau kenalan. Setiap dealer Public Gold akan mempunyai link referral masing-masing dan apabila pelanggan klik atau log in ke website public gold dan seterusnya mendaftar atau membeli emas public gold, secara otomatik nama dealer tersebut adalah introducer kepada pelanggan tersebut.

Kaedah dealers’ referral link ini adalah cara mudah mendapat wang dari internet tanpa menggunakan modal bagi dealer Public Gold hanya dengan mengiklankan referral link melalui facebook, twitter dan sebagainya.

Referral link untuk dealer Public Gold hanya untuk dealer atau pengedar public gold. Peluang promosi melalui referral link ini adalah peluang terbaik atau cara terbaik dan berkesan untuk mendapatkan pelanggan melalui internet yang kini berkembang pesat. Anda disarankan menjadi dealer public gold kerana disamping mendapat keuntungan dalam pelaburan emas, kita juga akan mendapat pendapatan sampingan dengan berniaga emas secara langsung atau berniaga emas secara online melalui dealer referral link.Lihat CARA MENJADI DEALER PUBLIC GOLD.

CARA MENDAPATKAN REFERRAL LINK

Referral link dealer berada pada bahagian “My Profile” apabila dealer Public Gold ‘Login‘ pada website public gold.

cara-dapatkan-referral-link CARA MUDAH DAPAT DUIT DARI INTERNET

CARA PROMOSIKAN REFERRAL LINK

Referral link Dealer di salin atau copy dan lekatkan/paste pada website social seperti facebook, twitter dan sebagainya.

Pelanggan baru atau kenalan akan login ke website Public Gold melalui link Referral Dealer

referral-link-dealer-public-gold CARA MUDAH DAPAT DUIT DARI INTERNET

Pelanggan baru public Gold mungkin akan daftar pada website Public Gold secara online.

daftar-customer-public-gold CARA MUDAH DAPAT DUIT DARI INTERNET

Nama dealer public gold atau nama introducer, nombor introducer dan nombor telefon introducer terpapar secara otomatik apabila pelanggan mendaftar sebagai customer public gold.

dealer-public-gold CARA MUDAH DAPAT DUIT DARI INTERNET

MELIHAT LAPORAN REFERRAL

Dealer Public Gold dapat melihat laporan referral yang mendaftar sebagai pelanggan baru Public Gold. Pelanggan baru dari referral link saya akan dihubungi dan diberi saguhati.

laporan-dealers-referral-link CARA MUDAH DAPAT DUIT DARI INTERNET

Klik link referral saya, http://www.publicgold.com.my/referral/PG001425/78541  Bila mendaftar pada website Public Gold akan keluar maklumat berikut : PG001425 MOHD ZAIDI BIN JUNUS 019-9185593

CARA JADI PELANGGAN PUBLIC GOLD DAN BELI EMAS ONLINE

Pelabur emas yang ingin mula membeli emas, sila daftar segera pada link referral dealer public gold saya untuk anda mendapat saguhati. Klik link referral saya http://www.publicgold.com.my/referral/PG001425/78541 Dan daftar jadi pelanggan public gold dan seterusnya lock harga beli emas melalui website public gold.

jadi-pelanggan-public-gold1 CARA MUDAH DAPAT DUIT DARI INTERNET

Anda juga boleh terus menjadi dealer baru public gold dengan mendaftar sebagai pelanggan Public Gold dan terus lock harga beli emas Public Gold melebihi nilai RM20,000.Banyak kelebihan apabila anda menjadi dealer public gold. Lihat KELEBIHAN MENJADI DEALER PUBLIC GOLD.

Referral saya, pelanggan atau dealer dibawah saya akan dihubungi dan diberi saguhati,maklumat dan juga akan dipromosikan pada website ini.

Terima Kasih