PERCUMA DAFTAR AHLI ATAU BELI EMAS PUBLIC GOLD

PERCUMA DAFTAR AHLI ATAU BELI EMAS PUBLIC GOLD

Pendaftaran percuma jadi ahli public gold atau cara mula membeli emas minima RM100 atau beli gold bar 1g 24 karat lbma bebas gst. BACA LAGI »

CAWANGAN PUBLIC GOLD MALAYSIA SINGAPURA DAN INDONESIA

CAWANGAN PUBLIC GOLD MALAYSIA SINGAPURA DAN INDONESIA

Alamat cawangan public gold seluruh malaysia, singapura dan Indonesia untuk urusan jual beli emas Public Gold. BACA LAGI »

KELEBIHAN PROGRAM GAP PUBLIC GOLD

KELEBIHAN PROGRAM GAP PUBLIC GOLD

Kelebihan program GAP (Gold Accumulation Program) Public Gold atau kebaikkan program kumpul emas fizikal modal kecil pertama di Malaysia. BACA LAGI »

KELEBIHAN EMAS PUBLIC GOLD

KELEBIHAN EMAS PUBLIC GOLD

Kelebihan emas public gold bukti produk emas public gold adalah pelaburan emas fizikal terbaik di Malaysia. KLIK BACA LAGI »

CARA MEMBELI GOLD BAR 1 GRAM OTOMATIK JADI AHLI PROGRAM GAP PUBLIC GOLD

CARA MEMBELI GOLD BAR 1 GRAM OTOMATIK JADI AHLI PROGRAM GAP PUBLIC GOLD

Program GAP public gold, pelaburan emas terbaik patuh syariah dan modal terendah hanya RM138 cara mudah membeli gold bar 1 gram untuk mengumpul jongkong emas fizikal dan tukar kepada gold bar 20g dan sebagainya..klik BACA LAGI »

SENARAI PRODUK EMAS DAN PERAK PUBLIC GOLD

SENARAI PRODUK EMAS DAN PERAK PUBLIC GOLD

Senarai produk emas dan perak Public Gold untuk memilih produk pelaburan terbaik dari jenis gold bar, emas dinar atau silver bar termurah tanpa cukai gst...KLIK SEGERA BACA LAGI »

 

TEKNIK PELABURAN EMAS DAPAT WANG PERCUMA TANPA GUNA MODAL

gadai pajak gold bar

TEKNIK-TEKNIK PELABURAN EMAS FIZIKAL 

Teknik asas dalam pelaburan emas fizikal adalah :

  • Beli emas fizikal dan pegang selama yang mungkin. (beli emas tiap-tiap bulan dan dapat purata harga)
  • Beli emas fizikal ketika harga rendah dan jual apabila harga tinggi.
  • Buat pinjaman semaksimum mungkin dan beli emas fizikal (pinjaman bank interestnya hanya 5% sedang purata kenaika harga emas adalah 25% hingga 40% setahun)
  • Menjana keuntungan dengan akaun simpanan GIA.(wang dari pajakkan beli emas GIA)
  • Membuat keuntungan dengan emas fizikal (menggunakan teknik pajak gadai)
  • Melabur sambil berniaga emas.(menjadi dealer Public Gold)
  • Beli emas pada masa SEKARANG JUGA..

TEKNIK PELABURAN EMAS FIZIKAL GUIDI
Saya telah MENGGABUNGKAN KESEMUA teknik-teknik di atas untuk menggandakan keuntungan. Ianya bermula dengan menjadi Dealer Public Gold, seterusnya PROJEK TANAM EMAS (PROTAS). Projek Tanan Emas ini adalah projek gadai emas di arahnu dan menggunakan wang dari gadaian tersebut untuk membeli emas lagi pada harga murah. Ini membuktikan bahawa emas gold bar public gold adalah emas sebenar,tulin dan tepat beratnya. Projek ini dikatakan “money to make money”.Maksubnya kita guna duit dari gadaian arrahnu untuk mendapat lebih banyak kuntungan. Asas keuntungan adalah jika kenaikkan harga emas adalah 25% setahun, tanpa menggunakan modal (iaitu guna modal dari gadaian) kita mendapat percuma 25% (kenaikkan harga emas) – 10% (upah simpan gadaian) = 15% setahun. Lihat tanpa guna modal kita akan dapat kuntungan percuma 15% setahun iaitu lebih dari guna modal kita untuk simpan di ASB. Saya telah buat projek ini dan hasilnya adalah memberangsangkan.

teknik pelaburan emas

formula pelaburan emas fizikal

Kesimpulan umum daripada projek PROTAS ialah mendapat keuntungan lebih kurang separuh dari modal yang anda laburkan dalam masa setahun, iaitu jika melabur RM20 ribu dan menjadi dealer public gold, dalam masa setahun anda dapat untung lebih kurang RM10 ribu.

Cuba kita bahagikan keuntungan yang diperolehi RM10.000 dengan 12 bulan, hasilnya kita akan dapat RM833 sebulan tanpa bekerja. Jadi mari sama-sama melabur dalam pelaburan emas fizikal dan saya akan memberi ilmu dan tunjuk ajar percuma dari pengalaman sendiri dalam pelaburan emas fizikal.

Hubungi / SMS segera Zaidiemas 019-9185593untuk saya ‘lock harga” beli emas dimana pun anda berada kerana harga emas akan sentiasa naik atau anda dapat kunci harga beli emas sendiri dengan daftar dahulu menjadi pelanggan public gold, sila klik PERCUMA DAFTAR JADI PELANGGAN PUBLIC GOLD. Teknik utama dalam pembelian emas adalah beli sekarang juga, jangan tunggu…

Kini Public Gold telah membina  arrahnu islam sendiri, koperasi dagang emas untuk membolehkan atau mengatasi masalah kebanyakkan arrahnu yang tidak menerima gold bar atau syiling dinar untuk dipajakkan. Arrahnu public gold ini menerima semua jenis emas dan perak untuk dgadaikan. Maklumat lanjut klik ARRAHNU ISLAM GADAI EMAS DINAR GOLD BAR PERAK PUBLIC GOLD

V9V78JTFX6ND

BACA ARTIKEL TERBARU PELABURAN EMAS PUBLIC GOLDclose
Inline
Inline