PERCUMA JONGKONG EMAS 1 GRAM PROMOSI JADI DEALER EMAS

promosi-jadi-dealer-emas-baru PERCUMA JONGKONG EMAS 1 GRAM PROMOSI JADI DEALER EMAS
promosi jadi dealer emas baru

Promosi jadi dealer emas baru Akhir Tahun 2014 mudah menjadi agen emas dan dapat percuma jongkong emas 1 gram dengan pembelian produk emas 200 gram.

Promosi Year End Dealer Recruitment Drive (DRD) pada bulan disember iaitu promosi akhir tahun pengambilan dealer emas public gold memberi peluang menjadi pengedar emas fizikal dan mendapat percuma gold bar 1 gram dengan membeli emas sebanyak 200 gram pada bulan disember 2014. Tempoh promosi akhir tahun ini adalah pada 1.12.2014 sehingga 31.12.2014.

Syarat kelayakkan biasa untuk menjadi dealer emas dan perak public gold adalah dengan pembelian emas atau perak sekaligus dalam satu resit sebanyak RM30,000. Kini anda dapat menjadi dealer baru emas dan perak dengan hanya membeli 200 gram emas dan di berikan free 1 gram jongkong emas.

Apakah manfaat apabila menjadi dealer Public Gold ?

  1. Mendapat wang insentif sebanyak 1% bagi setiap belian emas atau perak peribadi.
  2. Mendapat wang insentif sebanyak 1% jika customer anda membuat belian.
  3. Mendapat wang insentif sebanyak 0.3% jika menjual semula emas, perak fizikal atau barangan kemas kepada Public Gold.
  4. Mendapat pelbagai insentif lain. Klik KELEBIHAN MENJADI PENGEDAR EMAS PUBLIC GOLD.

Mulakan perniagaan emas dengan menjadi usahawan emas melalui promosi bulan disember dengan membeli 200 g emas dan memperolehi jongkong emas 1 gram secara percuma di waktu harga emas rendah agar dapat menjual emas anda dengan harga tinggi apabila harga emas naik. Selain daripada itu dealer baru juga akan mendapat PERCUMA gold bar 1 gram daripada saya apabila berada dalam komuniti www.pelaburanemaspublicgoldmalaysia.com dengan memberitahu dan menulis borang dealer nama introducer MOHD ZAIDI JUNUS dan kod pg introducer PG001425 semasa membuat pembelian minimun 200g emas. Maksubnya dengan membeli emas 200g keatas, anda akan dapat emas 200g keatas, dapat menjadi dealer emas baru public gold, mendapat percuma gold bar 1 g dari public gold dan mendapat PERCUMA GOLD BAR 1 GRAM DARI SAYA. Beli emas 200g jadi dealer dan + free 1g dari public gold + free 1g dari saya. Klik CARA MENJADI DEALER PUBLIC GOLD untuk panduan dan cara-cara menjadi dealer atau usahawan emas secara online atau offline.

free-jongkong-emas-1g PERCUMA JONGKONG EMAS 1 GRAM PROMOSI JADI DEALER EMAS
free jongkong emas 1g

Dengan menjadi usahawan emas atau dealer public gold, anda akan dapat berniaga emas secara langsung atau secara online dengan selamat. Melalui pembelian emas 200g anda akan memperolehi emas fizikal yang boleh di jual dan laku seluruh dunia atau boleh di pajakkan di arrahnu. Anda boleh membeli apa-apa produk emas public gold, asalkan mencukupi atau minima 200g emas dapat menjadi pengedar emas sah public gold dan memperolehi jongkong emas 1 gram secara percuma. Anda boleh memilih sama ada membeli jongkong emas atau emas dinar, asalkan jumlah berat emas yang di beli minimum 200g. Produk emas public gold yang di beli adalah di jamin akan memperolehi emas fizikal yang boleh di pegang dan disimpan serta ketulinannya terjamin.

Pelaburan emas public gold adalah sah dan selamat. Beli emas dapat emas tulen. Jangan tertipu dengan skim pelaburan emas yang menjanjikan pulangan yang lumayan dan akhirnya kerugian kerana di tipu. Menyesal tiada guna. Laporan sinar harian, bertajuk Ditipu syarikat pelaburan emas bertarikh 2 Disember 2014 patut di jadikan ikhtibar untuk mengelak dari di tipu oleh syarikat pelaburan emas tidak sah. Klik CARA MENGENALI SKIM CEPAT KAYA untuk mengenali ciri-ciri skim pelaburan penipu.

Ringkasan Artikel Di tipu Syarikat Pelaburan Emas dalam sinar harian

ditipu-syarikat-pelaburan-emas PERCUMA JONGKONG EMAS 1 GRAM PROMOSI JADI DEALER EMAS
ditipu syarikat pelaburan emas

BANDARAYA MELAKA – Seorang kakitangan kerajaan hanya mampu gigit jari kerana tidak sempat merasa wang pulangan pelaburan emas berjumlah RM70,000, selepas sebuah syarikat berpengkalan di Selangor enggan membayar hasil pelaburannya.

Lelaki berusia 31 tahun yang mahu dikenali sebagai Alang, mendakwa ditipu hingga menyebabkan dia mengalami kerugian RM6,980 selepas tiga kali membuat bayaran atas tiga jenis pelan ditawarkan syarikat terbabit sejak 6 November lalu.

“Dua pelaburan awal berjumlah RM4,680 dilakukan sehingga 3 Oktober lalu dan saya terima pulangannya seperti  dijanjikan pada tarikh ditetapkan, namun tidak pada pelaburan yang ketiga pada 18 November bernilai RM14,000,” katanya semalam.

Alang membuat bayaran kali ketiga pada 6 Oktober berjumlah RM3,800 sebelum keesokan harinya melabur kali keempat kira-kira RM3,000 dan kelima pada 19 Oktober lepas sebanyak RM180 namun hanya menyedari ditipu apabila tidak menerima bayaran sepatutnya pada 18 November.

“Saya tidak menerima bayaran pulangan pada 18 November lalu seperti yang dijanjikan selepas mendebitkan RM4,500 menerusi bayaran secara atas talian sedangkan saya ada beberapa kali mengingatkan pihak pengurusan mengenai ‘payout’ sebelum tarikh tersebut lagi.

“Disebabkan tiada respons saya kemudian bertindak menghantar Whatsapp secara personal kepada seorang wanita dipercayai menguruskan pembayaran kepada pelabur namun saya dikejutkan dengan mesejnya ‘Saya tiada urusan dengan kamu lagi, tolong jangan ganggu saya’ pada 15 November lalu,” katanya.

Menurutnya, dia terus menghubungi pemilik syarikat pelaburan emas itu secara personel melalui pelbagai medium atas talian selain membuat panggilan sejak 26 November lalu namun hanya menerima mesej berbaur ancaman dan kata kesat tiga hari kemudian.

“Saya ada menghantar mesej saya akan membuat laporan polis sekiranya dia dan syarikat berdiam tidak membantu menyelesaikan isu yang timbul.

“Akhirnya pada jam 11.17 malam, 29 November lalu dia balas mesej saya di Facebook menyatakan enggan membayar pulangan pelaburan selain mengugut pelabur-pelabur lain tidak juga akan menerima bayaran sekiranya hal ini diketahui umum,” katanya.

Alang berkata, melalui mesej tersebut juga, lelaki tersebut mengugut akan memburuk-burukkan nama saya kepada pelabur lain kerana dia dikatakan telah merosakkan nama baik syarikat berkenaan.

“Saya nekad membuat laporan polis untuk menuntut hak saya selain kerana saya tidak mahu orang lain menjadi mangsa. Kalau mereka boleh buat kepada saya, tidak mustahil mereka boleh lakukan kepada orang lain.

“Kejadian ini menjadi pengajaran kepada saya dan diharapkan dapat dijadikan iktibar kepada orang lain. Jadi saya nasihatkan supaya berhati-hati dengan pelaburan emas dan semua jenis perniagaan atas talian,” katanya yang sudah membuat laporan di Balai Polis Tanjung Minyak, sekitar jam 6,00 petang kelmarin.

Ketua Polis Daerah Melaka Tengah, Asisten Komisioner Shaikh Abdul Adzis Shaikh Abdullah ketika dihubungi mengesahkan polis menerima laporan daripada mangsa. Maklumat lanjut klik

http://www.sinarharian.com.my/edisi/melaka-ns/ditipu-syarikat-pelaburan-emas-1.338331

Kaedah terbaik memulakan pelaburan emas dengan modal rendah, iaitu hanya lebih kurang RM140 dan menjadi ahli public gold adalah dengan membeli dan mengumpul gold bar 1 gram dalam program GAP Public Gold pertama di Asia. Klik CARA MEMBELI GOLD BAR 1 GRAM UNTUK MENGUMPUL EMAS PROGRAM GAP DAN OTOMATIK MENJADI AHLI PUBLIC GOLD supaya dapat berurusniaga jual beli emas secara online untuk kemudahan jual beli emas dan simpanan emas fizikal kecil-kecilan untuk pelaburan masa depan

Author: mohd zaidi junus

FOUNDER MASTER DEALER PUBLIC GOLD, PG001425 Pengalaman dalam pelaburan dan perniagaan emas fizikal sejak 2010 Pelaburan emas public gold adalah pelaburan terbaik untuk menjana aset harta, pelaburan masa depan, pelindung kejatuhan nilai wang, mengelak kebocoran wang dan peluang perniagaan untuk menjana pendapatan pasif seumur hidup yang boleh di warisi. Maklumat lanjut Whatsapp 019-9185593