PROGRAM KEUSAHAWANAN EMAS DAPAT PERCUMA EMAS DINAR DIRHAM

program-keusahawanan-emas-public-gold PROGRAM KEUSAHAWANAN EMAS DAPAT PERCUMA EMAS DINAR DIRHAM
program keusahawanan emas public gold

Program keusahawanan emas public gold peluang terbaik menjadi usahawan emas paling murah serta mendapat percuma emas dinar dan dirham promosi raya jun 2014.

Public gold membuka peluang terhebat dalam sejarah penubuhan public gold semenjak tahun 1998 iaitu peluang menjadi usahawan emas atau dealer public gold paling murah iaitu dengan hanya membeli produk emas atau perak minimum RM10,000 sahaja.

Promosi mudah menjadi usahawan emas public gold ini adalah promosi sempena hari raya dan program keusahawanan yang di buka hanya bulan jun 2014 sahaja. Tempoh promosi menjadi pengedar emas dengan hanya belian emas sekurang-kurangnya RM10k ini adalah dari 1 Jun 2014 hingga 30 Jun 2014 sahaja. Rebut peluang yang terbuka hanya pada bulan jun 2014 untuk membeli emas RM10,000 dan terus mendapat emas dan juga terus memperolehi penjimatan apabila memperolehi komisen dealer 1.0% daripada belian emas. Anda juga dapat menjadi peniaga barang kemas paling murah apabila telah menjadi pengedar emas public gold. Klik BARANG KEMAS TERMURAH.

Pada pendapat saya  inilah waktu terbaik dalam sejarah untuk menjadi pengedar emas termurah dengan hanya belian produk emas atau perak serendah RM10,000 dan masa terbaik pada harga emas yang rendah di saat ini. Beli emas dan jadi pengedar emas sekarang  sebelum di perkenalkan GST pada tahun hadapan yang boleh menyebabkan harga emas naik 6% kerana cukai barangan dan perkhidmatan GST. Kebiasaannya atau syarat normal untuk menjadi pengedar emas atau usahawan emas adalah dengan membeli minimum RM20,000 emas atau perak. Klik CARA MENJADI DEALER PUBLIC GOLD. Kini promosi raya hanya perlu membeli emas sebanyak RM10,000 sahaja, dapat menjadi usahawan emas dan terus mendapat komisen 1.0% daripada belian emas. Banyak kelebihan menjadi usahawan emas public gold, klik KELEBIHAN JADI PENGEDAR EMAS PUBLIC GOLD untuk mengetahui kebaikkan apabila menjadi usahawan emas public gold.

Anda tidak mencukupi wang RM10k ?

Jangan risau…anda juga berpeluang menjadi pengedar emas melalui belian secara ansuran atau EPP ( Easy Payment Purchase). Belian emas secara ansuran (EPP) membolehkan anda membayar maksimun 4 bulan atau 4 kali dari jumlah belian emas. Klik BELIAN EMAS SECARA ANSURAN PUBLIC GOLD. Contohnya, jika jumlah belian emas anda RM10,000 di bahagi 4 bulan iaitu setiap bulan anda hanya perlu membayar lebih kurang RM2,500 sahaja. Lihat cara membeli emas secara online di bawah atau klik CARA BELI EMAS PUBLIC GOLD untuk panduan membeli emas secara online berjumlah minimum RM10,000 dan pilih payment option/pilihan bayaran, Easy Payment Purchase atau boleh terus ke CAWANGAN PUBLIC GOLD TERDEKAT untuk melihat,membeli emas dan bawa balik emas yang dibeli dengan menyatakan kepada staff public gold dan tuliskan pada borang new dealer introducer MOHD ZAIDI BIN JUNUS dan Kod Introducer PG001425. Sempena promosi raya bulan jun 2014, saya akan memberikan saguhati RM50 ke atas kepada usahawan emas baru yang menulis atau mendaftarkan nama saya sebagai introducer di cawangan public gold atau secara online atau melalui pembelian melalui booking harga emas yang saya lakukan untuk anda. Hantar butiran diri seperti nama penuh, nombor kad pengenalan, alamat emel, no telefon, jenis serta bilangan emas yang mahu dibeli yang berjumlah melebihi RM10,000 dan cawangan public gold terdekat anda untuk saya tolong daftar dan lock harga beli emas sebagai usahawan emas atau pengedar emas baru melalui pesanan sms atau whatsapp ke nombor telefon mudah alih saya 019-9185593.  Usahawan emas baru yang mendaftarkan atau menulis nama saya sebagai introducer, sila maklumi saya melalu mesej pesanan ringkas atau whatsapp atau mesej melalui facebook saya dengan menyertakan nama, jumlah belian emas dan nombor akaun bank anda.

promosi-raya-bersama-emas PROGRAM KEUSAHAWANAN EMAS DAPAT PERCUMA EMAS DINAR DIRHAM
promosi raya bersama emas

Program keusahawanan emas public gold juga memberi peluang Raya Bersama Emas/Raya With Gold untuk memperolehi emas dinar dan syiling perak 10 dirham secara percuma apabila anda telah bergelar pengedar emas public gold. Tempoh promosi Raya bersama emas ini adalah selama sebulan iaitu pada bulan jun 2014 sahaja untuk dealer public gold sahaja. Promosi Raya bersama emas ini adalah hadiah percuma emas dinar atau dirham kepada pengedar emas public gold yang dapat melahirkan usahawan emas di bawahnya atau dapat mengrekrut atau menarik saudara mara atau sahabat menjadi pengedar emas. Hadiah percuma jongkong perak 10 dirham atau syiling emas dinar untuk pengedar emas adalah seperti berikut.

  • Dapat Percuma 10 Dirham, bila dapat melahirkan 5 usahawan emas.
  • Dapat Percuma 20 Dirham, bila dapat melahirkan 10 usahawan emas.
  • Dapat Percuma 30 Dirham, bila dapat melahirkan 15 usahawan emas.
  • Dapat Percuma 1 Dinar Emas, bila dapat melahirkan 20 usahawan emas.

Mari bersama-sama menjadi pengedar emas dan berkongsi ilmu pelaburan emas fizikal untuk kehidupan yang lebih baik di masa hadapan. Sesungguhnya pelaburan emas fizikal akan mengajar kita berjimat cermat dengan mengumpul emas dan mengelak kebocoran wang.

Author: mohd zaidi junus

FOUNDER MASTER DEALER PUBLIC GOLD, PG001425 Pengalaman dalam pelaburan dan perniagaan emas fizikal sejak 2010 Pelaburan emas public gold adalah pelaburan terbaik untuk menjana aset harta, pelaburan masa depan, pelindung kejatuhan nilai wang, mengelak kebocoran wang dan peluang perniagaan untuk menjana pendapatan pasif seumur hidup yang boleh di warisi. Maklumat lanjut Whatsapp 019-9185593