TEKNIK MENJADI MASTER DEALER PUBLIC GOLD BERMODAL RM 5 RIBU

teknik-pelaburan-emas TEKNIK MENJADI MASTER DEALER PUBLIC GOLD BERMODAL RM 5 RIBU
teknik pelaburan emas

Cara dan teknik untuk menjadi master dealer public gold termurah dengan modal RM5000 dan singkat dalam masa 15 hari dari promosi emas public gold hingga akhir tahun 2013

Rebut peluang menambah pendapatan dalam pelaburan emas dengan menjadi master dealer public gold melalui promosi Public Gold BersamaKu, Berkongsi dengan Kawan dan KeluargaMu. Melalui promosi ini pelabur emas baru, penyimpan emas, pelanggan public gold atau dealer public gold akan berpeluang mendapat komisen dan kenaikkan pangkat dealer apabila memperkenalkan serta dapat mengrekrut Advance Customer (AC) dengan mempromosikan atau berkongsi dengan saudara atau rakan-rakan untuk membeli emas RM5000 ke atas untuk menjadi Advance Customer, AC.

Kongsikan melalui kempen, facebook, twitter, risalah atau blog mengenai promosi terbaik public gold supaya membeli emas public gold RM 5 ribu ke atas untuk menjadi Advance Customer (AC) Public Gold dan mendapat wang komisen atau bonus beserta mudah dan murah menjadi pengedar emas atau normal dealer, Priority dealer hingga kepada Master dealer dalam tempoh promosi ini dari 14 oktober 2013 hingga 31 disember 2013 sahaja. Bagi pengedar emas atau dealer public gold, inilah masa sesuai,murah dan mudah mengrekrut Advance Customer untuk dijadikan dealer emas supaya pangkat dealer anda berubah. Klik untuk melihat SYARAT PANGKAT DAN KOMISEN DEALER PUBLIC GOLD.

Setiap advance customer (AC) akan mendapat wang bonus tambahan apabila berkongsi bersama kawan atau keluarga dan dapat mengrekrut Advance Customer dibawahnya dengan Belian produk emas public gold berharga RM5,000 ke atas dalam satu resit. Setiap Advance Customer, AC akan mendapat wang bonus tambahan sebanyak RM50 bagi setiap Advance Customer yang direkrut. Belian emas RM5000 ke atas ini boleh juga dibuat dengan kaedah belian ansuran mudah bulanan (EPP) iaitu dengan bayaran RM5000 bahagi 4 bulan iaitu hanya lebih kurang RM1300 sebulan. Klik PELUANG MENJANA WANG DENGAN IKLAN PROMOSIKAN EMAS untuk melihat syarat menjadi Advance Customer public gold.

Teknik terbaik pelaburan emas public gold untuk menjadi master dealer dengan modal hanya RM5 ribu dalam masa 15 hari dengan memperolehi wang bonus tambahan lebih kurang RM2000 percuma ini tidak harus dilepaskan dalam tempoh promosi ini.

Ikuti langkah,cara, teknik atau taktik untuk menjadi master dealer public gold dalam masa 15 hari bermodalkan RM 5 ribu dengan menjadi Advance Customer, AC di bawah :

Teknik menjadi normal dealer dari Advance Customer,AC :
Beli emas public gold RM5000 ke atas dalam satu invois untuk menjadi Advance Customer, AC dengan klik CARA BELI EMAS PUBLIC GOLD untuk panduan cara beli emas. Anda boleh membeli dengan bayaran penuh ( full payment ) atau Easy Payment Purchase ( EPP ). Seterusnya :
Hari ke 1 : Kongsi atau kempen kawan dapat mengrekrut seorang Advance Customer AC1, anda akan memperolehi wang bonus RM50 dari syarikat Public Gold.
Hari ke 2 : Kongsi atau promote kawan dapat mengrekrut seorang Advance Customer AC2, anda akan memperolehi wang bonus RM50 dari syarikat Public Gold.
Hari ke 3 : Kongsi atau promote kawan dapat mengrekrut seorang Advance Customer AC3, anda akan memperolehi wang bonus RM50 dari syarikat Public Gold.
Hari ke 4 : Kongsi atau promote kawan dapat mengrekrut seorang Advance Customer AC4, anda akan memperolehi wang bonus RM50 dari syarikat Public Gold.
Hari ke 5 : Kongsi atau promote kawan dapat mengrekrut seorang Advance Customer AC5, anda akan memperolehi wang bonus RM50 dari syarikat Public Gold.
Di tangan anda telah ada emas bernilai RM5000 berserta wang bonus tambahan berjumlah RM250 dan telah menjadi normal dealer atau pengedar emas baru public gold.

Teknik menjadi Priority dealer dari Normal Dealer public gold :
Maklumi pihak public gold bahawa anda telah mengrekrut 5 orang Advance Customer melayakkan anda menjadi Normal dealer atau New Dealer Public Gold dan berhak mendapat komisen 1% setiap kali belian emas dan mendapat 0.5% dari jualan emas.
Kongsikan teknik ini supaya semua Advance Customer dibawah anda juga membuat teknik yang sama dan dapat menjadi normal dealer public gold.
Hari ke 6 : Kongsi atau kempen Advance Customer AC1 di bawah anda supaya dapat mengrekrut 5 orang Advance Customer lain supaya AC1 anda juga menjadi Normal Dealer,ND1, anda akan memperolehi komisen RM250 dari syarikat Public Gold.
Hari ke 7 : Kongsi atau kempen Advance Customer AC2 di bawah anda supaya dapat mengrekrut 5 orang Advance Customer lain supaya AC2 anda juga menjadi Normal Dealer,ND1, anda akan memperolehi komisen RM250 dari syarikat Public Gold.
Hari ke 8 : Kongsi atau promote Advance Customer AC3 di bawah anda supaya dapat mengrekrut 5 orang Advance Customer lain supaya AC3 anda juga menjadi Normal Dealer,ND1, anda akan memperolehi komisen RM250 dari syarikat Public Gold.
Hari ke 9 : Kongsi atau promote Advance Customer AC4 di bawah anda supaya dapat mengrekrut 5 orang Advance Customer lain supaya AC4 anda juga menjadi Normal Dealer,ND1, anda akan memperolehi wang komisen RM250 dari syarikat Public Gold.
Hari ke 10 : Kongsi atau promote Advance Customer AC5 di bawah anda supaya dapat mengrekrut 5 orang Advance Customer lain supaya AC5 anda juga menjadi Normal Dealer,ND1, anda akan memperolehi wang komisen RM250 dari syarikat Public Gold.
Di tangan anda telah ada emas bernilai RM5000 berserta wang bonus tambahan berjumlah RM250 dan RM1250 dan telah menjadi Priority dealer public gold.

Teknik menjadi Master dealer dari Priority Dealer public gold :
Maklumi pihak public gold bahawa anda telah mengrekrut 5 orang New Dealer melayakkan anda menjadi Priority dealer Public Gold dan berhak mendapat komisen 1.5% setiap kali belian emas dan mendapat 0.5% dari jualan emas.
Kongsikan teknik ini supaya semua Normal dealer dan Advance Customer dibawah Normal dealer anda juga membuat teknik yang sama dan Normal dealer anda dapat menjadi Priority dealer. Anda juga layak mendapat komisen 0.1% apabila Advance customer dibawah normal dealer anda membeli emas. Jadi jumlah komisen tanpa bekerja 0.1% X RM5000 X 25 = RM100.
Jadi, jika proses teknik ini berjalan lancar dan setiap sehari mendapat seorang Advance customer, pada hari ke 15 anda akan dapat menjadi master dealer public gold dengan bermodalkan RM5 ribu sahaja apabila kelima-lima Normal dealer anda telah menjadi Priority dealer.
Di tangan anda telah ada emas bernilai RM5000 berserta wang bonus tambahan berjumlah RM250 dan RM1250 dan RM100 juga telah menjadi Master dealer public gold. Master dealer public gold akan mendapat komisen 2.0% dari belian emas dan 0.5% dari jualan emas.

Ambil peluang promosi hebat ini dengan mula membeli emas RM5000 sebagai pelindung harta dari kebocoran wang ringgit sambil menambah pendapatan berpanjangan untuk melayakkan anda menjadi Advance Customer AC public gold dan seterusnya menjadi pengedar emas. Klik KELEBIHAN MENJADI PENGEDAR EMAS PUBLIC GOLD untuk meninjau keistimewaan menjadi dealer public gold.

Soal jawab teknik pelaburan emas dan cadangan :

Bila masa sesuai beli emas ?
Sekarang juga kerana menjadi kelaziman harga emas turun pada hari raya haji dan selepas tu akan naik hingga akhir bulan disember.

Bagaimana jika tidak dapat mengrekrut 5 orang Advance Customer AC dalam tempoh promosi iaitu hingga 31 Disember 2013.?
Anda akan menjadi customer atau pelanggan public gold biasa. Cadangan, jika tidak cukup 5 Advance Customer, adjust dapatkan 5 AC sebelum tempoh promosi berakhir dengan cara beli emas lagi RM5 ribu atas nama keluaga sebagai AC, jika tidak cukup wang boleh gadaikan emas anda di arrahnu. Berita terbaru, Arrahnu Bank Rakyat ekpress kini telah menerima gadaian semua produk emas public gold termasuk gold bar atau emas dinar. Klik lihat SENARAI ARRAHNU TERIMA JONGKONG EMAS DINAR PUBLIC GOLD.

Maklumat lanjut tentang teknik pelaburan emas atau ingin menjadi Advance Customer AC boleh hubungi, SMS atau whatsapp saya, 019-9185593 MOHD ZAIDI BIN JUNUS, PG001425 Master Dealer Public Gold Malaysia.

Author: mohd zaidi junus

FOUNDER MASTER DEALER PUBLIC GOLD, PG001425 Pengalaman dalam pelaburan dan perniagaan emas fizikal sejak 2010 Pelaburan emas public gold adalah pelaburan terbaik untuk menjana aset harta, pelaburan masa depan, pelindung kejatuhan nilai wang, mengelak kebocoran wang dan peluang perniagaan untuk menjana pendapatan pasif seumur hidup yang boleh di warisi. Maklumat lanjut Whatsapp 019-9185593