WAKTU TERBAIK MEMBELI EMAS

 

waktu-terbaik-membeli-emas WAKTU TERBAIK MEMBELI EMAS
waktu terbaik membeli emas

 

Waktu terbaik untuk membeli emas pada harga termurah peluang terbaik mula melabur emas fizikal public gold dengan selamat

Harga emas telah turun pada tahap terendah menjadkan harga emas paling murah bersamaan harga emas seperti tahun 2010. Rebut peluang terbaik dengan beli atau borong emas dan perak dengan harga termurah dan memulai pelaburan emas public gold dengan menjadi pelanggan public gold atau menjadi pengedar emas dan perak public gold.

Tahukah anda, peluang terbaik untuk anda membeli emas adalah sekarang pada harga emas terendah. Harga emas di pasaran dunia telah jatuh 23% sejak bulan Januari 2013. Ini membolehkan anda membeli emas pada harga yang jauh lebih rendah. Inilah masa terbaik untuk anda untuk membeli emas sebagai simpanan ataupun anda boleh membeli barangan kemas untuk perhiasan diri. Anda boleh membeli jongkong emas perak atau syiling dinar secara online berdasarkan harga emas terkini mengikut harga emas antarabangsa pada website public gold dengan klik CARA BELI EMAS PUBLIC GOLD. Emas 916 untuk perhiasan diri boleh dilihat bentuk harga berat yang pelbagai jenis pada website www.publicjewellery.com.my
Namun, tahukah anda, kebanyakan kedai emas terkemuka menjual emas 999.9 pada harga RM165 segram dan RM155 segram untuk barang kemas 916?.Public Gold menjual emas 999.9 hanya pada harga ±RM140 segram dan ±RM133 segram untuk emas 916. Anda jimat sehingga lebih RM20 segram. Mengapa bayar lebih di kedai emas sedangkan anda boleh mendapat emas pada harga yang lebih murah di Public Gold?.Cepat rebutlah peluang ini sekarang kerana peluang membeli emas pada harga emas rendah ini tidak akan bertahan lama.

Public gold telah melancarkan perkhidmatan terbaru dan terbaik untuk kemudahan melabur emas dan perak antaranya :

1. Public gold telah menyediakan perkhidmatan terbaru cara mudah melabur emas iaitu beli emas dan emas terus disimpan oleh public gold dengan selamat secara online. Anda tidak perlu lagi memikirkan cara atau tempat untuk menyimpan emas anda.Perkhidmatan terkini terbuka kepada semua pelanggan dan dealer Public Gold yang dinamakan Allocated Gold Storage Service (AGSS). Public gold  menawarkan kemudahan menyimpan emas dan perak anda di dalam peti simpanan selamat Public Safe pada kos yang sangat minima (Allocated Gold Storage Service). Perkhidmatan terbaru public gold. Allocated Gold Storage Service (AGSS) adalah pakej perkhidmatan pelaburan emas terbaik dan selamat dimana anda tidak perlu lagi memikirkan tempat simpanan terbaik dan selamat  untuk emas atau perak anda kerana public gold telah menyediakan tempat simpanan yang selamat,kemudahan menghantar emas ke cawangan public gold berdekatan bila anda memerlukan dan kemudahan menjual emas anda secara online.

Syarat Allocated Gold Storage Service (AGSS) public gold :

  • Terbuka kepada semua pelanggan dan dealer Public Gold.
  • Caj penyimpanan yang murah iaitu 1% setahun untuk produk emas dan 2% setahun untuk produk perak
  • Tiada kos pengangkutan caj dikenakan.
  • Jewellery dan Royal Collection adalah tidak diterima untuk AGSS.
  • Nilai produk minimum RM5,000 per transaksi penyimpanan AGSS.
  • Pelanggan boleh membeli secara “online” dan menggunakan servis ini tanpa datang ke cawangan atau mengunjungi mana-mana cawangan untuk perkhidmatan ini.
  • Gambar produk  emas atau perak dan nombor siri akan di hantar kepada anda dan dipapar pada akaun anda pada website public gold.
  • Produk emas atau perak anda akan di hantar ke cawangan public gold berdekatan anda jika anda memerlukannya.

Rebut peluang dengan mengambil langkah pertama ke arah mencapai impian anda. Anda kini memiliki perniagaan anda sendiri, dengan potensi pendapatan tanpa had dan skop perniagaan yang kian berkembang.

CARA PEMBELIAN EMAS DENGAN ALLOCATED STORAGE SEERVICE AGSS PUBLIC GOLD

1. Daftar sebagai pelanggan public gold atau pengedar emas public gold terlebih dahulu jika ada belum lagi menjadi pelanggan atau dealer public gold seperti langkah bergambar sperti di bawah.

Klik DISINI untuk daftar sebagai pelanggan atau dealer public gold dan ikuti langkah bergambar seperti di bawah :

daftar-jadi-pelanggan-public-gold WAKTU TERBAIK MEMBELI EMAS
daftar jadi pelanggan public gold

Buka emel anda yang anda daftarkan untuk mengaktifkan akaun pelanggan atau dealer public gold

cara-aktifkan-akaun-pelanggan-public-gold WAKTU TERBAIK MEMBELI EMAS
cara aktifkan akaun pelanggan public gold

2. cara membeli emas dengan perkhidmatan terbaru Allocated Gold Storage Service (AGSS) public gold untuk pelanggan atau dealer public gold. Ikuti langkah seperti rajah di bawah :

beli-emas-dengan-agss WAKTU TERBAIK MEMBELI EMAS
beli emas dengan agss

Klik sini untuk melihat langkah pembelian emas dengan AGSS secara terperinci http://www.publicgold.com.my/v1/index.php?option=com_content&view=article&id=7662

2.Public gold juga menawarkan anda kemudahan pembelian emas secara ansuran mudah selama 4 bulan atau dipanggil Easy Payment Purchase. Sila klik BELI EMAS SECARA ANSURAN EPP TIPS MUDAH KUMPUL EMAS JADI DEALER
Harga emas akan naik dalam jangkamasa panjang, jadi rebut peluang terbaik membeli emas dan memulakan pelaburan emas fizikal public gold pada harga emas termurah dan syarikat pelaburan emas terbaik Malaysia. Lihat KENAPA MEMILIH PELABURAN EMAS FIZIKAL.

Jadi, rebutlah peluang membeli emas sekarang. Ambil tindakan sekarang dan melibatkan diri dalam aktiviti-aktiviti yang akan menjadikan impian anda  satu REALITI. Marilah kita kaya dan berjaya dengan Public gold

Author: mohd zaidi junus

FOUNDER MASTER DEALER PUBLIC GOLD, PG001425 Pengalaman dalam pelaburan dan perniagaan emas fizikal sejak 2010 Pelaburan emas public gold adalah pelaburan terbaik untuk menjana aset harta, pelaburan masa depan, pelindung kejatuhan nilai wang, mengelak kebocoran wang dan peluang perniagaan untuk menjana pendapatan pasif seumur hidup yang boleh di warisi. Maklumat lanjut Whatsapp 019-9185593