PROMOSI RAMADAN PUBLIC GOLD PELUANG KEEMASAN JADI AGEN EMAS

promosi-emas-dinar PROMOSI RAMADAN PUBLIC GOLD PELUANG KEEMASAN JADI AGEN EMAS
promosi emas dinar

Promosi emas dinar ramadhan dealer recruitment drive DRD public gold bulan julai memberi peluang keemasan menjadi agen emas dengan modal terendah.

Public gold telah melancarkan promosi Ramadhan Dealer Recruitment Drive DRD bermula 1 julai 2013 hingga 31 julai 2013 untuk memberi peluang kepada pelabur atau pembeli emas baru atau yang sudah menjadi pelanggan public gold untuk menjadi agen public gold atau pengedar emas public gold.

Rebut peluang keemasan untuk membeli emas atau menjadi dealer public gold dengan modal minimun kerana penurunan harga emas kini atau harga emas semasa yang paling murah.Tawaran hebat pengambilan dealer emas public gold termurah ini hanya pada bulan julai 2013. Ambil langkah bijak pada harga emas termurah dan menggunakan modal yang sedikit untuk menjadi dealer public gold atau pengedar emas fizikal public gold untuk masa depan yang lebih cerah. Anda tidak di kenakan apa-apa yuran atau kos tersembunyi untuk menjadi dealer public gold, hanya dengan beli emas berjumlah 25 dinar sahaja.

Contoh pengiraan untuk menjadi deealer public gold melalui promosi Ramadhan Dealer Rcruitment Drive(DRD) ini. Lihat rajah di atas, harga emas 10 dinar adalah RM5653 dan harga emas 5 dinar adalah RM2839. Jadi untuk menjadi dealer public gold melalui promosi ini anda perlu membeli sekurang-kurangnya 25 dinar iaitu 2 keping emas 10 dinar dan sekeping emas 5 dinar yang berjumlah RM5653+RM5653+RM2839 = RM14145. Hanya membeli emas hanya RM14145 anda dapat menjadi dealer public gold…sedangkan syarat biasa menjadi dealer public gold adalah mesti membeli sekurang-kurangnya RM20k. Anda berminat jadi pengedar emas tapi tidak mempunyai wang RM14k lebih…Jangan risau,anda boleh menjadi dealer dengan kaedah pembelian secara ansuran bulanan EPP. Klik untuk mengetahui KAEDAH PEMBELIAN EMAS SECARA ANSURAN EPP.

Rebut peluang keemasan ini dengan daftar percuma sebagai pelanggan public gold dan beli emas dinar berjumlah 25 dinar untuk menjadi pengedar emas public gold. Klik cara terperinci PANDUAN LENGKAP PELABURAN EMAS DAN PERAK untuk daftar sebagai pelanggan public gold, beli emas 25 dinar dan seterusnya menjadi dealer public gold.

Penerangan promosi  Ramadhan Dealer Rcruitment Drive(DRD) public gold adalah seperti berikut :
Tempoh Promosi: 1 Julai2013 hingga 31Julai2013
Syarat boleh menjadi dealer public gold :Dengan pembelianberjumlah25Dinardan ke atasdalam satu invois, anda layak untuk menikmatikeistimewaan berikut:
i. Menjadi New Dealer atau pengedar emas public gold
ii.Menikmati 1% insentif
Terma dan Syaratkelayakan menjadi agen atau dealer public gold :
1. Promosi inisah dari 1stJulai2013-31stJulai2013.
2. Promosi initerbuka kepada semuapembeli baru atau customer public gold.
3.Dengan pembelian berjumlah25Dinar danatas dalam satuinvois atau resitadalahlayakuntuk menikmatiyangkeistimewaandinyatakanatas.
4.Promosi ini sahuntuk pembelian melalui internet,panggilan talefon, ESOS,Aplikasi mudah alihatau walk in terus ke cawangan public gold.Klik CARA-CARA BELI EMAS PUBLIC GOLD.
5.Promosi inisahuntukkedua-duabayaran penuh, Full PaymentdanPembayaran MudahPembelian, Easy Payment Purchase  (EPP).
6.Sebarang pembatalanpembelian atautidak membayar pembelianberdasarkantempoh yang ditetapkantidaklayakuntukpromosi ini.
Perhatian :
Pihak pengurusan public goldberhakuntuk meminda termadan syarat tanpaterlebih dahulumemberikan notis.

Produk emas 10 dinar merupakan produk dinar emas yang terbaik untuk simpanan dan pelaburan kerana mempunyai kadar susut nilai atau spread yang paling rendah dalam kategori emas dinar iaitu hanya 5% sahaja dan tidak dikenakan kos transport. Lihat JENIS EMAS TERBAIK UNTUK PELABURAN. Susut nilai yang rendah akan memaksimumkan keuntungan anda bila berlaku kenaikan harga emas. Biasanya harga emas akan naik apabila hampir hari raya kerana permintaan yang tinggi terhadap logam mulia ini apabila menjelang hari raya.

Bertindak sekarang adalah satu langkah yang paling bijak dalam pelaburan emas fizikal  pada masa yang sesuai dimana harga emas yang rendah seperti harga emas tahun 2010 dan berpeluang mendapat keuntungan segera jika harga emas naik dalam masa terdekat.

Author: mohd zaidi junus

FOUNDER MASTER DEALER PUBLIC GOLD, PG001425 Pengalaman dalam pelaburan dan perniagaan emas fizikal sejak 2010 Pelaburan emas public gold adalah pelaburan terbaik untuk menjana aset harta, pelaburan masa depan, pelindung kejatuhan nilai wang, mengelak kebocoran wang dan peluang perniagaan untuk menjana pendapatan pasif seumur hidup yang boleh di warisi. Maklumat lanjut Whatsapp 019-9185593