PUBLIC GOLD PERLUAS PASARAN EMAS KE PERINGKAT ANTARABANGSA

 

public-gold-perluas-pasaran PUBLIC GOLD PERLUAS PASARAN EMAS KE PERINGKAT ANTARABANGSA
public gold perluas pasaran

Public Gold Group atau public gold perluaskan pasaran emas dan perak fizikal ke peringkat antarabangsa untuk meningkatkan dagangan emas public gold.

Public gold kini dikenali Public Gold Group kerana mempunyai banyak anak syarikat seperti public safe, public dinar,public jewellery,arrahnu public gold atau koperasi dagang emas dan sebagainya. Public Gold sentiasa meningkatkan perkhidmataan dan kemajuan untuk mengukuhkan dan memperkembangkan syarikat dari masa ke semasa.Public gold adalah syarikat emas Malaysia terus berkembang untuk memajukan serta mengukuhkan syarikat dengan memasarkan produk emas ke peringkat global.

Pasaran luas ini akan memperluaskan lagi pasaran emas oleh pengedar emas melalui medium internet dunia tanpa sempadan. Bertepatan dengan harga emas yang rendah, peluang menjadi pengedar emas public gold tidak sepatutnya dilepaskan, tambahan lagi melalui tawaran mudah dan murah menjadi pengedar emas melalui promosi emas dinar public gold sempena ramadhan pada bulan julai. Lihat PROMOSI RAMADAN PUBLIC GOLD PELUANG KEEMASAN JADI AGEN EMAS.

Artikel terbaru mengenai public gold memperluaskan pasaran emas ke peringkat antarabangsa diterbitkan harian metro pada 4 julai 2013 bertajuk : Perluas pasaran antarabangsa

Pulau Pinang: Public Gold Group (Public Gold) melebarkan sayap pengedarannya dengan menerokai pasaran Singapura, Vietnam dan Timur Tengah bagi meningkatkan jenama dan pasarannya ke peringkat antarabangsa.

Pengerusi Eksekutifnya, Datuk Louis Ng Chun Hau berkata, menerusi pengiktirafan dagangan emas di peringkat antarabangsa iaitu dari London Bullion Market Association (LBMA) dan Dubai Multi Commodities Centre (DMCC), ia memberi keyakinan kepada kumpulan untuk memasarkan produknya di peringkat global.

Beliau berkata, Singapura pasaran terbaik untuk memasarkan produk pelaburannya memandangnya ia lokasi hab perniagaan antarabangsa yang membolehkan pihaknya meningkatkan penerokaan pasaran kepada pelabur asing lain.

“Kami membuat keputusan membuka cawangan pejabat di Singapura kerana ia memberi peluang kepada Public Gold untuk terus menerokai pasaran asing menerusi hab perniagaannya.

“Bagi pasaran Singapura, kami menawarkan jongkong emas dan perak 10 gram, 20 gram, 50 gram dan 100 gram selain jongkong Perak dalam bentuk 500 gram dan 1 kilogram,” katanya dalam kenyataan di sini, semalam.

Sementara itu, Public Gold juga sedang menjalankan urusan perniagaan dengan bank komersial, VietinBank di Vietnam bagi menerokai pasaran negara berkenaan. Klik link di bawah untuk mendapatkan berita dari harian metro,

http://www.hmetro.com.my/articles/Perluaspasaranantarabangsa/Article

Berita ini dari kenyataan Pengerusi Eksekutif Public Gold, Datuk Louis Ng Chun Hau mengambarkan Public gold adalah syarikat emas yang sentiasa berkembang maju,sah,mendapat pengiktirafan dan kukuh. Ini akan membolehkan pelanggan public gold atau dealer public gold tidak perlu risau untuk menyimpan emas dalam jangkamasa panjang dan memperolehi keuntungan maksimun. Pada pendapat saya,pemilihan syarikat emas yang kukuh dan maju adalah faktor utama dalam pemilihan dalam pelaburan jongkong emas fizikal kerana pelaburan emas fizikal adalah pelaburan jangka panjang. Jika kita melabur dalam syarikat yang tidak sah,tidak kukuh dan sebagainya, dapatan hasil keuntungan pelaburan adalah tidak sepatutnya. Ini adalah kerana susut nilai harga jualan emas kepada syarikat emas lain adalah tinggi atau berlaku perkara lain seperti syarikat menaikkan susut nilai harga emas atau spread.

Harga emas sekarang adalah rendah, jadi saya sentiasa membeli emas sedikit demi sedikit untuk mengumpul stok emas dengan cara belian penuh atau easy payment purchase atau epp. Belian emas pada harga rendah ini akan dapat merendahkan purata harga stok emas simpanan dan akan dapat meninggikan keuntungan apabila harga emas naik. Mulai pelaburan emas sekarang pada harga emas yang murah. Bagi pelabur emas baru, harga emas kini yang murah adalah peluang terbaik untuk mendapat keuntungan yang maksima. Klik PANDUAN LENGKAP PELABURAN EMAS DAN PERAK untuk anda mula membeli emas dengan menjadi pelanggan public gold atau menjadi dealer public gold. Jika ada sebarang kemusykilan, pertanyaan, perjumpaan atau mendapat maklumat lanjut mengenai pelaburan emas public gold, jangan segan sms atau whatsapp kepada saya, Master Dealer Public Gold Kelantan Zaidi 019-9185593.

Author: mohd zaidi junus

FOUNDER MASTER DEALER PUBLIC GOLD, PG001425 Pengalaman dalam pelaburan dan perniagaan emas fizikal sejak 2010 Pelaburan emas public gold adalah pelaburan terbaik untuk menjana aset harta, pelaburan masa depan, pelindung kejatuhan nilai wang, mengelak kebocoran wang dan peluang perniagaan untuk menjana pendapatan pasif seumur hidup yang boleh di warisi. Maklumat lanjut Whatsapp 019-9185593