MASA SESUAI MEMBELI BARANG KEMAS WANITA

barang-kemas-public-gold MASA SESUAI MEMBELI BARANG KEMAS WANITA
barang kemas public gold

Masa sesuai membeli barang kemas perhiasan emas wanita secara online di public jewellery waktu harga emas murah untuk perhiasan atau pelaburan barang kemas.

Public jewellery adalah anak syarikat emas public gold group menjual barang kemas perhiasan wanita secara online melalui website memudahkan pelanggan atau dealer public gold membeli barangan kemas secara online dengan harga barang kemas termurah pada waktu harga emas terendah tanpa dikenakan kos upah tukang emas.

Barangan kemas emas 916 public jewellery dikenali emas d-series yang mempunyai ketulinan emas 916 atau 22k. Harga yang ditawarkan oleh Public Jewellery adalah mengikut harga pasaran dunia yg berubah setiap saat, dimana harga emas d-series ini dikemaskini atau berubah setiap 20 minit. Barang kemas public jewellery ini mempunyai pelbagai bentuk terkini atau berbagai pilihan berat atau ukuran bergantung kepada saiz ukuran pemakai.

Produk public jewellery terdiri daripada pelbagai model barang kemas 916 atau 22k yang di cipta khas bagi tujuan perhiasan wanita dan pelaburan. Berbagai bentuk atau design barang kemas d-series ini boleh dipilih atau dilihat pada website www.publicjewellery.com.my.

barang-kemas-emas-916 MASA SESUAI MEMBELI BARANG KEMAS WANITA
barang kemas emas 916

Kelebihan membeli barangan kemas emas 916 Public Jewellery :

1. Barang kemas termurah kerana menjual emas dengan harga borong,tanpa sewa kedai dan tanpa upah tukang. Klik EMAS TERMURAH untuk mengetahui kenapa emas public gold paling murah.
2. Jaminan pembelian balik 24 jam secara online dengan harga semasa mengikut harga emas dunia yang telus berubah setiap 20 minit.
3. Boleh buat tempahan harga beli barang kemas atau menjual barang kemas melalui internet dengan pelbagai bentuk terkini barang kemas dan berlian, Louis karat.
4. Jaminan kualiti dan ketulinan setiap barang kemas public jewellery dengan cop tanda bunga raya (penang Assayer)

5. Barang kemas public gold dibentuk dan dikeluarkan tanpa hiasan batu permata kerana ketulenan barang kemas Public Jewellery adalah emas 916 (91.6% emas)  yang membolehkan barang kemas public jewellery di gadaikan di arrahnu.

Kekurangan barang kemas public jewellery :

1. Barang kemas d-series public gold akan diperolehi selepas seminggu membuat tempahan.

2. Barang kemas public jewellery ini adalah barang perhiasan wanita yang mempunyai spread atau susut nilai yang lebih tinggi daripada jongkong emas atau emas dinar. Namun begitu susut nilai barang kemas public jewellery adalah lebih rendah berbanding kedai emas.

3. Setiap pembelian barang kemas public jewellery dikenakan RM20 caj pengangkutan untuk setiap produk di cawangan public gold kecuali membeli di ibu pejabat public gold di Penang. Ini adalah kerana kos dan insurans membawa stok barang kemas dari Ibu Pejabat Penang ke cawangan-cawangan lain public gold.

Cara membeli barang kemas public jewellery :

Barang kemas public jewellery hanya boleh dibeli oleh pelanggan atau pengedar emas public gold sahaja. Pelanggan atau pengedar emas public gold boleh membeli atau menempah harga membeli emas barang kemas perhiasan wanita public jewellery secara online 24 jam atau juga boleh booking menjual emas pada website secara online.

Oleh itu, anda mestilah menjadi pelanggan public gold atau dealer public gold dahulu untuk membeli barang kemas d-series ini.

Untuk menjadi pelanggan public gold anda perlu daftar dan  membeli emas 1 dinar atau 1 dirham. Cara daftar percuma dan beli emas untuk menjadi pelanggan public gold, sila klik CARA DAFTAR DAN BELI EMAS PUBLIC GOLD untuk menjadi pelanggan public gold.

Sekarang adalah masa sesuai membeli emas dengan menjadi customer public gold atau menjadi pengedar emas kerana harga emas termurah kini dan promosi emas dinar dibulan Ramadan yang membolehkan anda menjadi pengedar emas atau peniaga emas dengan modal yang sedikit.Klik  PROMOSI BELI EMAS DINAR  MURAH JADI AGEN PUBLIC GOLD SEMPENA RAMADAN  untuk membolehkan anda menjadi pengedar emas dengan mudah.

Selepas menjadi pelanggan public gold atau pengedar emas public gold, anda hendaklah mengaktifkan akaun pelanggan atau dealer emas pada website public gold. Klik CARA AKTIFKAN AKAUN PELANGGAN ATAU DEALER PUBLIC GOLD untuk aktifkan akaun pelanggan atau dealer untuk memperolehi username (no kod pg) dan password anda.

beli-barang-kemas-public-jewellery MASA SESUAI MEMBELI BARANG KEMAS WANITA
beli barang kemas public jewellery

Username dan password public gold ini membolehkan anda membeli emas atau menjual emas pada website public gold dan public jewellery.

Ambil peluang pada harga emas terendah iaitu barang kemas murah, hari raya dan promosi public gold untuk menjadi pelanggan atau dealer public gold dan dapat membeli barang kemas untuk dijadikan barang hantaran perkahwinan, hadiah kepada isteri, anak-anak atau orang tersayang pada masa yang amat sesuai kini untuk perhiasan diri wanita dan pelaburan emas.

Author: mohd zaidi junus

FOUNDER MASTER DEALER PUBLIC GOLD, PG001425 Pengalaman dalam pelaburan dan perniagaan emas fizikal sejak 2010 Pelaburan emas public gold adalah pelaburan terbaik untuk menjana aset harta, pelaburan masa depan, pelindung kejatuhan nilai wang, mengelak kebocoran wang dan peluang perniagaan untuk menjana pendapatan pasif seumur hidup yang boleh di warisi. Maklumat lanjut Whatsapp 019-9185593