CARA MUDAH MENJADI DEALER PRIORITY PUBLIC GOLD

promosi-menjadi-priority-dealer-public-gold CARA MUDAH MENJADI DEALER PRIORITY PUBLIC GOLD
promosi menjadi priority dealer public gold

Cara mudah terus menjadi priority dealer public gold melalui promosi Priority Dealer Recruitment Drive (DRD) Public Gold april 2014.

Promosi menjadi pengedar emas prioriti public gold bulan april 2014 adalah promosi terhebat, termurah dan termudah untuk terus menjadi priority dealer public gold. Syarat biasa untuk menjadi priority dealer public gold adalah membeli emas RM100,000 dalam satu resit.

Kini hanya pada bulan april 2014, langkah mudah untuk terus menjadi pengedar emas priority hanya perlu membeli emas public gold 400g sahaja atau bernilai lebih kurang RM60,000 sahaja. Inilah peluang terbaik untuk menjadi peniaga emas dan menjana kekayaan dengan emas fizikal dengan modal yang rendah. Klik SYARAT PANGKAT KOMISEN PENGEDAR EMAS PUBLIC GOLD untuk memahami tentang syarat biasa, pangkat dealer public gold dan komisen yang di perolehi oleh priority dealer public gold.

Promosi Priority Dealer Recruitment Drive (DRD) Public Gold bulan april 2014 adalah peluang terbaik untuk mula melabur dalam pelaburan emas fizikal. Rebut peluang keemasan dan waktu yang paling sesuai iaitu pada masa harga emas yang murah kini. Bukti bahawa waktu sekarang adalah harga emas di tahap rendah, sila klik www.kitco.com untuk melihat sejarah harga emas.

Promosi Priority Dealer Rcruitment Drive (DRD) Public Gold April 2014 terbahagi kpada dua iaitu :

Cara mudah menjadi priority dealer public gold dari 1 April 2014 hingga 15 April 2014 atau 200 pelanggan pertama :

Membeli emas 400 gram sahaja, boleh beli gold bar atau emas dinar atau bercampur-campur, asalkan melebihi beli 400 g emas public gold sama ada melalui bayaran penuh ( full payment ) atau bayaran ansuran mudah ( EPP )dapat terus menjadi dealer priority public gold.

Misalnya, Pelanggan baru boleh terus menjadi pengedar emas priority public gold apabila saya daftarkan dan kunci membeli emas 400g ke atas dengan menghantar sms/whatsapp ke 019-9185593 ( Mohd Zaidi bin Junus, PG001425 Master dealer Public Gold ) : nama penuh, alamat emel, nombor telefon,jenis emas mahu dibeli, nombor akaun maybank atau public bank ( bagi pihak syarikat public gold memasukkan komisen dealer )  dan cawangan public gold terdekat  anda ATAU anda daftar dan beli emas sendiri secara online, klik CARA JADI DEALER dan daftar serta seterusnya membeli emas sebanyak 400 gram emas, sama ada jongkong emas 100g sebanyak 4 keping atau sebagainya asalkan jumlah belian emas melebihi 400g. Anda juga boleh membeli emas secara ansuran mudah atau EPP (Easy Payment Purchase) iaitu membayar belian emas sebanyak 4 kali atau 4 bulan dari jumlah belian emas tersebut.

Setelah anda telah didaftarkan serta dikunci harga beli emas public gold sebanyak 400g tersebut, sila buat bayaran dalam masa 3 hari dengan memasukkan wang belian tersebut ke akaun public gold ( semua langkah ini di jelaskan oleh saya, public gold dan terdapat pada sales order) dan dapat mengambil emas yang di beli di cawangan public gold terdekat. Klik CAWANGAN PUBLIC GOLD untuk merujuk alamat 18 cawangan public gold. Anda kini telah bergelar priority dealer public gold dan mendapat 1.5% komisen setiap kali membeli emas dan 0.5% apabila menjual emas. Komisen dealer akan di masukkan terus ke akaun maybank atau public bank dealer setiap 20 hari bulan.

Teknik pelaburan emas terus menjadi priority dealer :

Cara bijak dan murah jadi priority dealer adalah dengan membeli 400g emas dinar kerana emas dinar lebih murah dan tiada kos transport di kenakan seperti membeli emas 10 dinar ( berat 1 keping emas dinar ialah 42.5g ) sebanyak 9 keping dan emas 5 dinar ( beratnya 21.25g) satu keping menjadikan jumlah berat emas yang di beli 403.75 gram emas dengan nilai lebih kurang RM60,000 sahaja. Klik HARGA EMAS SEMASA public gold untuk melihat harga emas terkini yang berubah setiap 20 minit atau untuk daftar percuma (Klik login, dan pilih register)

Cara mudah menjadi priority dealer public gold dari 15 April 2014 hingga 30 April 2014 atau 200 pelanggan pertama :

Membeli emas public gold sebanyak 450 gram ke atas sahaja, boleh beli gold bar atau emas dinar atau bercampur-campur, asalkan melebihi 450 g emas sama ada melalui bayaran penuh ( full payment ) atau bayaran ansuran mudah ( EPP )dapat terus menjadi dealer priority public gold.

Misalnya, Pelanggan baru atau normal dealer boleh terus menjadi pengedar emas priority public gold apabila saya daftarkan dan kunci membeli emas 450g ke atas dengan menghantar sms/whatsapp ke 019-9185593 ( Mohd Zaidi bin Junus, PG001425 Master dealer Public Gold ) : nama penuh, alamat emel, nombor telefon,jenis emas mahu dibeli, nombor akaun maybank atau public bank ( untuk pihak syarikat public gold memasukkan komisen dealer )  dan cawangan public gold terdekat  anda ATAU anda daftar dan beli emas sendiri secara online, klik CARA BELI EMAS dan daftar serta seterusnya membeli emas sebanyak 450 gram emas, sama ada jongkong emas 100g sebanyak 4 keping dan gold bar 50g atau sebagainya asalkan jumlah belian emas melebihi 450g. Anda juga boleh membeli emas secara ansuran mudah atau EPP (Easy Payment Purchase) iaitu membayar belian emas sebanyak 4 kali atau 4 bulan dari jumlah belian emas tersebut. Klik CARA MEMBELI EMAS SECARA ANSURAN EPP untuk mengetahui cara mudah beli emas public gold secara ansuran mudah 4 kali.

Langkah mudah menjadi pengedar emas atau new dealer public gold bagi anda yang mempunyai modal yang sedikit juga disediakan melalui promosi public gold pada bulan april 2014. Klik PROMOSI HEBAT MENJADI DEALER PUBLIC GOLD untuk melihat promosi mudah dan murah menjadi pengedar emas atau normal dealer public gold hanya pada bulan april 2014.

REBUT PELUANG KEEMASAN pada harga emas murah dengan membeli emas dan serentak dapat menjadi pengedar emas priority dan juga terus mendapat komisen belian emas.

Bertindak sekarang juga…Promosi hebat public gold ini hanya bulan april dan blangan yang terhad iaitu 200 priority dealer setiap 15 hari sahaja. Rebut peluang terbaik pada promosi terhebat dan masa terbaik dimana harga emas terkini yang rendah. Klik HARGA EMAS TERKINI public gold untuk melihat harga emas semasa public gold yang berubah setiap 20 minit mengikut harga emas dunia dan hubungi saya segera untuk membeli emas atau menjadi pengedar emas public gold.

BERTINDAK SEGERA DAN MULAKAN membeli emas atau menyimpan emas dan seterusnya menjadi priority dealer emas atau peniaga emas tanpa perlu mempunyai kedai emas. Banyak kelebihan atau kebaikkan menjadi menjadi priority dealer atau pengedar emas public gold walaupun ingin sekadar menjadi penyimpan emas. Tidak semestinya dengan menjadi pengedar emas anda perlu jadi penjual emas, tapi yang penting dengan menjadi pengedar emas atau dealer public gold, anda adalah penyimpan atau pelabur emas yang bijak kerana dapat membeli emas dengan harga murah melalui komisen yang diperolehi semasa membeli atau menjual emas, Klik KELEBIHAN MENJADI DEALER PUBLIC GOLD.

Maklumat lanjut atau sebarang pertanyaan sila hubungi sms atau whatsapp 019-9185593 , MOHD ZAIDI BIN JUNUS (PG001425) Master Dealer Public Gold Malaysia.

Author: mohd zaidi junus

FOUNDER MASTER DEALER PUBLIC GOLD, PG001425 Pengalaman dalam pelaburan dan perniagaan emas fizikal sejak 2010 Pelaburan emas public gold adalah pelaburan terbaik untuk menjana aset harta, pelaburan masa depan, pelindung kejatuhan nilai wang, mengelak kebocoran wang dan peluang perniagaan untuk menjana pendapatan pasif seumur hidup yang boleh di warisi. Maklumat lanjut Whatsapp 019-9185593